|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
29.8.2013 14:00:09   
leona81
ja sam nekidan uzela prsluk u Azelu, crni s kapuljacom za jesen, 29 KM, cijena na njemu ja mislim 60 ili 80 eur...super stvarno...sta su jos dobili tiki? ja sam bila kad je tek stigla roba prva

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 1426
29.8.2013 14:03:14   
henna ze
ja sam vidjela esprit jaknu zimsku pernatu..štepanu 59 KM..punjena perjem...
sutra kontam otici sa H da proba

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1427
29.8.2013 14:05:29   
henna ze
pernata punjena perjemuser posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1428
29.8.2013 19:56:37   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

ja sam nekidan uzela prsluk u Azelu, crni s kapuljacom za jesen, 29 KM, cijena na njemu ja mislim 60 ili 80 eur...super stvarno...sta su jos dobili tiki? ja sam bila kad je tek stigla roba prva

do sada od esprit uzela: dvije majice dugih rukava za jesen-crvenu (12 ili 14 km,, ne sjecam se) i maslinasto-bijelu na pruge (mislim da je bila 24km), crveni dzemper na kopcanje sa onim zakrpama na laktovima (24km), lani uzela divan dzemper na kopcanje za srediti se (17km), sebi maramu super kariranu sa nekim sarenim motivima (oko 15km, interesantnu i danas uzela pravi kozni kajs smedji, predobar za samo 19kmuser posted image eto potrosih oko 100km a svasta nesta kupilauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1429
29.8.2013 19:58:38   
Visnja RR
mislim da sam baksuz...ja nika ali nikad nista normalno nisam nasla u azelu....

a gdje je taj azel u kojem si kupovala?

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1430
29.8.2013 20:01:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

na grbavici dzemper i majicu crvenu a sve ostalo u titovoj- tamo je najbolji izbor.imaju i predobre kozne cipele i sandale, neka poznata marka kozne a samo 30-50km ali nema nista moj broj 40-41. drugarica nosi 38-39, pa kupila sebi 2 para

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1431
29.8.2013 20:03:13   
teacher75
svaki dan im dolazi nesto robe, ja sad svaki dan poslije posla navracam i uvaljujem se u sve veci minususer posted image a u vis-a-vis pored tog azela u titovoj dobili novu robu kookai, ima super stvari, razboljela sam se al sam odoljela i izasla bez kesauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1432
29.8.2013 20:04:14   
sretna_mama
Znate li gdje mogu naći donji dio trenerke za dječaka, 3god.?

Neposredna veza do poruke: 1433
29.8.2013 20:35:54   
mama75

IZVORNA PORUKA: henna ze

ja sam vidjela esprit jaknu zimsku pernatu..štepanu 59 KM..punjena perjem...
sutra kontam otici sa H da proba

Ja sam sebi kupila pernatu jaknu, 69KM. Nisam ni skontala da je pernata dok je nisam oprala user posted image I mm kupio jaknu jesen-zima, fol vijetnamke, isto 69KM.
Moj problem je sto nema manjih brojeva, dzempere gledala ove sa zakrpom sto Tiki spominje, sve L, XL...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1434
29.8.2013 20:44:43   
damma

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Znate li gdje mogu naći donji dio trenerke za dječaka, 3god.?

u fisu, bingu..

2004.
2008.

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 1435
29.8.2013 20:46:56   
damma

neki dan usla ja s prijateljicom, i ona kupila neku kosulju za 3 KM a na njoj cijena 85 eura..

2004.
2008.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1436
30.8.2013 9:21:26   
M kao Mama
ja sinoć mlađoj kupih u Astri Frodo gležnjače za jesen, 65 na sniženju i one vodootprone čizme za zimu 47 Km, ja presretna,

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1437
30.8.2013 9:25:02   
sajraa

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

na grbavici dzemper i majicu crvenu a sve ostalo u titovoj- tamo je najbolji izbor.imaju i predobre kozne cipele i sandale, neka poznata marka kozne a samo 30-50km ali nema nista moj broj 40-41. drugarica nosi 38-39, pa kupila sebi 2 para

Gdje je azel na grbavici?

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Neposredna veza do poruke: 1438
30.8.2013 9:31:14   
dambolina
Gdje je azel na grbavici?

na pijaci, pored perutnine

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu sajraa)
Neposredna veza do poruke: 1439
5.9.2013 21:14:52   
teacher75
kupila u playlife duxericu snizena 70% sa 134 (koja ce budala dati tolike pare za duxericu pamucnu da mi je znati) na 40km- nisam imala nikakvu lijepu duxericu pa mi je bas trebala. onda u azelu kupila super esprit novcanik od prave koze za samo 15 km a na njemu orginal cijena 60 eura!!! i kupila jednu esprit majicu crnu kratkih rukava za 14km

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 1440
6.9.2013 16:28:45   
delfin
u Terranovi (prizemlje)veliko sniženje na dječijoj odjeći, ja svašta nakupovala, ako već nije prošlo

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

Neposredna veza do poruke: 1441
6.9.2013 18:06:24   
canim
-10% na igracke u baby centru, do 8.9.

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 1442
6.9.2013 19:52:15   
ninuska

IZVORNA PORUKA: delfin

u Terranovi (prizemlje)veliko sniženje na dječijoj odjeći, ja svašta nakupovala, ako već nije prošlo

Od kojeg uzrasta imaju garderobu? Ja sve kontam da nemaju za manju djecu

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 1443
7.9.2013 22:14:30   
leona81

ima li stvari za jesen

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 1444
7.9.2013 22:25:56   
R&T@

ima li stvari za jesen

Ima, ali su i cijene da se smrznes...

Ovo jeftino su bile tanke stvarcice...i bas probrano...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1445
8.9.2013 13:14:22   
Jeca_Perec
u azelu kupila super esprit novcanik od prave koze za samo 15 km a na njemu orginal cijena 60 eura!!!

hvala ti.. jutros procitam tvoj post, odem i kupim da imam za poklona user posted image

Neposredna veza do poruke: 1446
8.9.2013 13:19:12   
teacher75
ima li ih jos? treba i meni za poklonauser posted image

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 1447
8.9.2013 15:20:15   
Daliyah92

do sada od esprit uzela: dvije majice dugih rukava za jesen-crvenu (12 ili 14 km,, ne sjecam se) i maslinasto-bijelu na pruge (mislim da je bila 24km), crveni dzemper na kopcanje sa onim zakrpama na laktovima (24km), lani uzela divan dzemper na kopcanje za srediti se (17km), sebi maramu super kariranu sa nekim sarenim motivima (oko 15km, interesantnu i danas uzela pravi kozni kajs smedji, predobar za samo 19kmuser posted image eto potrosih oko 100km a svasta nesta kupilauser posted image

Kad vidim ove cijene, zahvalim se Bogu sto sam ovdje user posted image Ja ovdje nisam majicu platila vise od 7 KM, kvalitetnu. A one manje kvalitetne placam oko 4-5 KM. Jest da je vecinom kinesko, ali stvarno nekad bude jako kvalitetno. Tuniku sam najvise platila 24 KM isto jako lijepa i dobra. I to kad sam vidjela cijenu 60 SAR (saudijskih rijala) cinilo mi se preskupo, ali kad izracunah koliko je u markama nisam se vise dvoumila. Pa ja sam u Bosni jedva nalazila fine tunike za najmanje 20KM.

Isto obuca, u BiH baletanke neke jeftinije sa pijace 20-30KM a ovdje 20-30 SAR (8-12KM) Juce sam kupila od neke ovdje marke za 40KM, i nisu na snizenju. Udobne i lijepe. user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Neposredna veza do poruke: 1448
9.9.2013 7:36:26   
Jeca_Perec

ima li ih jos? treba i meni za poklonauser posted image

na Dobrinji sam ja uzela zadnji user posted image

Neposredna veza do poruke: 1449
9.9.2013 13:54:27   
Full Moon
Danas kupih ovaj novcanik, na Socijalnom ;) simpa jeuser posted image

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *