|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
23.8.2013 23:00:02   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

trenerki donji dijelovi imate u lindexu..onaj fol kupis 3 platiš 2 tako da tri komada trenerki dodju 50KM sto i nije strašno...
boje koje su dostupne su plava, zeLJena i tamno siva...user posted image

evo ove:

http://www.lindex.com/eu/kids/boy-1-7-years/take-3-pay-2/6899868/Joggers/?styleId=28922134

e pa vala ako mogu kupiti 5 u waikikiju za te pare...kakav im je to fol platiš dvije...platiš ti njih 5 samo ti dvoje dajuuser posted image

hanady, ove su bolje sigurno..dobro skorpija kaze - koliko para toliko i muzike..nekako pod rukom im je sve sintetika i malo nesto pamuka a ja se ježim na sintetiku na djetetu...meni je waikiki bas futav user posted image
recimo trenerka za 16,6 KM uopste nije puno..isto kao i u OVS...a kvalitet im je skroz ok...user posted image

svako svoje zna...
za mene je lindex otimač novaca u ovom smislu...
da daju tri a četvrtu gratis pa hajd i nekako ...al da im je smao donji dio 25 KM e pa stavrno to je puno....
nije za temu sniženja ni slučajno...

znaš šta je za mene relano 15 Km donji dio trenerke...

40 Km komlet sa duksericom...

e to je relano...

ja sma kupila djetetu zimsku jaknu bundu benetton za 60 KM...
evo žene kupile u orchestri po 30 Km zimske jakne...
halo njima donji dio trenerke ko zimska jakna...
izvini al to meni nije ni pod razno za temu sniženja

pa ja i napisah da je u principu trenerka placena upravo toliko oko 15 KM, tacnije 16,6KM komad...ali kada uzmes tri komada user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1401
25.8.2013 0:49:29   
škorpija
Evo da se nadovežem za trenerke, bila u waikikiju, one trenerke od 10,90 su jako debele, iznutra futrovane, ali onako na dodir bih rekla dosta sintetike, zaboravih vidjeti sastav, uglavnom nismo ih kupili, one od 14,90 su nešto bolje, 65 posto pamuk, kupih jednu ali kad sam je kući probala malcu on se dernja kaže skidaj bocka me iznutra, e ja pipnem, a one unutra nekako kao grubi frotir, baš neugodno na koži, nadam se da će pranjem omekšatiuser posted image
i da ostale su samo tri boje, žuta, boja cigle i crna

< Poruku je uredio škorpija -- 25.8.2013 0:50:07 >

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1402
25.8.2013 1:31:39   
canim
Ma kakav lindex, napucane cijene samo tako, u Svedskoj su lijeva marka a kod nas kao brend neki ispadose, mi ne kupujemo kod njih, par stvarcica dobili probali i vidjeli da nije to .

Imate u Oviessu novu kolekciju trenerki Special price od 21 km

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1403
25.8.2013 8:37:59   
Kviki
Škorpijo, sirovinski sastav ovih iz Waikikija što kažeš da su debele i futrovane je 70 % pamuk i 30 % poliester,, a ove od 12,90 KM su 100 % pamuk, na odjelu za bebe... Ove iz Oviesse što spominje canim su skroz fine, 90 % pamuk i 10% viskoza, imaju sive i tamnoplave.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1404
25.8.2013 8:41:30   
grozđe
Meni bi trebao bar donji dio trenerke za trudnice jer nista vise ne mogu obuci osim jednih kao salvara. Usla sam u 6.mjesec i kontala sam potraziti u Waikikiju. Zna li iko ima li trenerki, hocu li naci?

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 1405
25.8.2013 11:00:33   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: canim

Ma kakav lindex, napucane cijene samo tako, u Svedskoj su lijeva marka a kod nas kao brend neki ispadose, mi ne kupujemo kod njih, par stvarcica dobili probali i vidjeli da nije to .

Imate u Oviessu novu kolekciju trenerki Special price od 21 km

user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1406
25.8.2013 11:19:17   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

Evo da se nadovežem za trenerke, bila u waikikiju, one trenerke od 10,90 su jako debele, iznutra futrovane, ali onako na dodir bih rekla dosta sintetike, zaboravih vidjeti sastav, uglavnom nismo ih kupili, one od 14,90 su nešto bolje, 65 posto pamuk, kupih jednu ali kad sam je kući probala malcu on se dernja kaže skidaj bocka me iznutra, e ja pipnem, a one unutra nekako kao grubi frotir, baš neugodno na koži, nadam se da će pranjem omekšatiuser posted image
i da ostale su samo tri boje, žuta, boja cigle i crna

u Waikiki kupim samo ako piše 100 % pamuk.... a to se ne dešava često....
meni su se Oviese i Okaido pokazali kao najbolji.... i naletim i na sniženje često....sad ima slatkih majica po 14 km u Okaidu. kupila za sljedecu godinu...
nova kolkecija bude žara ali pričeka se mjesec dva i spuste....
Lindex mi je odavno truba za Asjinu dob ...a za bebce ima dosta

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1407
25.8.2013 11:27:24   
tratinčicaa

IZVORNA PORUKA: grozđe

Meni bi trebao bar donji dio trenerke za trudnice jer nista vise ne mogu obuci osim jednih kao salvara. Usla sam u 6.mjesec i kontala sam potraziti u Waikikiju. Zna li iko ima li trenerki, hocu li naci?

Joj ja sam sebi sve tamo kupila. Ne znam dal sad imaju...ali sve što sam kupila extra sam iskoristila. Imali su sve varijante za trudnice. Nisu ni skupi, BGmi se isplati kupiti kod njih. Ja sam sve uzimala teget boju, ništa se nije isprala. Preporučujem waikiki user posted image

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 1408
25.8.2013 11:35:40   
canim
U waikikiju i ja sam samo uzimala 100% pamuk i super se pokazalo. Te trenerke sto imaju u sebi poliestera bilo gdje da kupite postoji mogucnost da se naprave grudvice ili boja da se ispere i sl.

(odgovor članu tratinčicaa)
Neposredna veza do poruke: 1409
25.8.2013 11:56:54   
škorpija
ma nema za veće dječake slab izbor trenerki, ja sma u stalnoj potrazi pa znam,reče mi anidla da je u teranovi bilo kvalitetnih donjih dijelova trenerki, ali nikad mi nije usput, ako kod koem bude usput neka vidi pa nam javi na ovoj temi

te u oviese special price 21KM, je specijalna cijena samo ako je i godnji dio uračunat

s što se tiče sastava gledam sad ove h&M što sam ih naručila i one su 65 posto pamuk, ostalo sintetika, ima na pijaci i u fisu 100 posto pamuk, ali su ružneeee

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1410
25.8.2013 12:19:34   
bebacha

ma nema za veće dječake slab izbor trenerki, ja sma u stalnoj potrazi pa znam,reče mi anidla da je u teranovi bilo kvalitetnih donjih dijelova trenerki, ali nikad mi nije usput, ako kod koem bude usput neka vidi pa nam javi na ovoj temi

te u oviese special price 21KM, je specijalna cijena samo ako je i godnji dio uračunat

s što se tiče sastava gledam sad ove h&M što sam ih naručila i one su 65 posto pamuk, ostalo sintetika, ima na pijaci i u fisu 100 posto pamuk, ali su ružneeee

nebi se slozila sto se tiče fisa
evo sad cu postavit sliku kakve sam juce kupila

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1411
25.8.2013 12:25:52   
bebacha
evo muške,zaboravi sliku i ženskuuser posted image
ovakva jos ima svijetlo i tamno plava
mokra je pa izgužvana,skido sa štrika da slikamuser posted image

user posted image

znam da nemamo svi isti ukus al mislm ipak da je ovo daleko od ružnog

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1412
25.8.2013 13:20:15   
canim
Ja za djecake zaista ne znam ali cini mi se da sam u Oviesse vidjela da se ima kupiti i posebno donji djelovi,ne znam cijenu, ja sam kupila ovaj komplet za djecaka 21 KM za poklon.

Prije mjesec/dva sam u IANI naletila na super pamucne trenerke 29 KM za curicu i kupila sam dva kompleta plus jedan donji dio oko 18 KM cini mi se, u Bennetonu isto smo kupili trenerku kad je bilo snizenje, platili oko 30tak KM, imamo jos 2 sto smo dobili na poklon zimus ali velike bile, tako da ce ove godine nositi, i dosta nam vise user posted image

U FISu se moze naci finih stvarcica ako se naleti, mi zaista rijetko odemo, nekako mi nije usput nikako, zimus kad smo bili kupila sam 2 pidzame Turske Aydogan za curicu oko 10tak KM, super su, model ko trenerka, pamucne, hiljadu puta oprane do sad i nista se nisu promjenile, inace Aydogan pidzame sam kupovala i ranije ako gdje naletim jer su zaista super kvalitete a cijena smjesna. Kad vec pidzme pominjem, u Oviessu imaju pidzame 15 KM ali snizenje, ja kupila curici tanku pamucnu dugi rukav, bas je lijepa boja i model user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1413
25.8.2013 13:32:37   
canim
IZVORNA PORUKA: Kviki

Škorpijo, sirovinski sastav ovih iz Waikikija što kažeš da su debele i futrovane je 70 % pamuk i 30 % poliester,, a ove od 12,90 KM su 100 % pamuk, na odjelu za bebe... Ove iz Oviesse što spominje canim su skroz fine, 90 % pamuk i 10% viskoza, imaju sive i tamnoplave.

Na ovoj sto sam ja kupila pise 100% pamuk, vjerovatno imaju vise modela i kvaliteta, jer nisam sve gledala, samo ovaj jedan model sto mi se svidio, ali sam vidjela preslatke kompletice za curice do 24 mjeseca sa helankicama i tunikicama, isto 21 km cini mi se user posted image nama je malo, steta sto nema vece.

A inace viskoza u materijalima nije problematicna vec poliester, on kvari materijal.

< Poruku je uredio canim -- 25.8.2013 13:36:19 >

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 1414
25.8.2013 14:25:27   
škorpija
bebacha ta je lijepa, ali stvarno kad god sam otišal u fis zatekla sam tri boje: tamnoplavu, sivu i svijetlsivu, a fakat te boje ne volim, moj malac uvijek ko klovn izgleda, a najšeće mu oblačim crvenu garderobu

canim
komplet od 21 KM je stvarno povoljno, ja bila nedavno, naša veličina ostale smao bijele trenerke u oviese, možeš mislituser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1415
25.8.2013 15:45:26   
pocahontas

canim komplet od 21 KM je stvarno povoljno, ja bila nedavno, naša veličina ostale smao bijele trenerke u oviese, možeš mislituser posted image

to da..ali samo donji dio 20KM nije povoljno..nije ni skupo ali daleko je od jeftinog user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1416
25.8.2013 21:34:27   
canim

bebacha ta je lijepa, ali stvarno kad god sam otišal u fis zatekla sam tri boje: tamnoplavu, sivu i svijetlsivu, a fakat te boje ne volim, moj malac uvijek ko klovn izgleda, a najšeće mu oblačim crvenu garderobu

canim
komplet od 21 KM je stvarno povoljno, ja bila nedavno, naša veličina ostale smao bijele trenerke u oviese, možeš mislituser posted image

A kad ti je to nedavnouser posted image ,ja bila u ponedeljak ili utorak i imali su raznih boja i velicina, cak su jos robu izlagali.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1417
27.8.2013 22:19:17   
Amyla
i mi kupili trenerku u oviessu, po cijeni od 21km, super su i ima boja, mi kupili narandzasto-sivuuser posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1418
28.8.2013 9:41:15   
Misty_mama
U Azelu ima super povoljnih Espritovih stvari. Ja jučer uzela jaknu od lažne kože za 35 km, bila 100 eura (ima ona etiketa sa cijenama), farmerice i samtane hlače, oboje po 25 km, a bile po 70 eura. Uzela sam i jednu bluzicu od kašmira, ona nije Esprit, ali je savršena, k'o pjena, za 14 km. I još pored kase mi zape za oko jedna ogrlica, i sve to platih koju marku više od 100 user posted image user posted image . Vrijedi malo proroviti, ima tunikica Esprit, hlača, jakni...

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 1419
28.8.2013 10:44:30   
mamine oci
beby shop AM kod Konzuma u B fazi na Alipasino eksta stvarcica totalna rasprodaja znaci nije kineska roba nego jako fina i kvalitetna nema sta nema za uzrast od 0do16god za curice komletici helankice i tunikuca od 8KM do 12KM kakvih finih trakica za kosu za bebare do 3KM isto i za djecake trenerke pidzame finih majci 8,12,KM

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 1420
28.8.2013 16:35:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

U Azelu ima super povoljnih Espritovih stvari. Ja jučer uzela jaknu od lažne kože za 35 km, bila 100 eura (ima ona etiketa sa cijenama), farmerice i samtane hlače, oboje po 25 km, a bile po 70 eura. Uzela sam i jednu bluzicu od kašmira, ona nije Esprit, ali je savršena, k'o pjena, za 14 km. I još pored kase mi zape za oko jedna ogrlica, i sve to platih koju marku više od 100 user posted image user posted image . Vrijedi malo proroviti, ima tunikica Esprit, hlača, jakni...

meni ce esprit u azelu dohakati, svaki dan kad udjem uvalim se u sve veci minus na kartici- ne izadjem praznih rukuuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1421
29.8.2013 8:58:20   
Misty_mama

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni ce esprit u azelu dohakati, svaki dan kad udjem uvalim se u sve veci minus na kartici- ne izadjem praznih rukuuser posted image user posted image

A ja k'o i iz praktičnih razloga neću karticu, nego pomalo dignem sa računa, kontam, manje ću trošiti...user posted image I onda svaki drugi dan u banku user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1422
29.8.2013 9:51:53   
pocahontas
ne u minus ici na racunu radi krpica no, no

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 1423
29.8.2013 9:54:24   
idana_85
Bice snizenje 50% u Alma Ras. U Sarajevu ce biti 30.08. od 11-17h u BBI-u. Pa eto ko moze....isplati se otici

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1424
29.8.2013 10:10:13   
grozđe

IZVORNA PORUKA: idana_85

Bice snizenje 50% u Alma Ras. U Sarajevu ce biti 30.08. od 11-17h u BBI-u. Pa eto ko moze....isplati se otici

idana isplati se kako da ne, bas trebam u Almu ras..nisam blizu tako...je li samo jedan dan ili ce biti jos koji?

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *