|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
22.8.2013 21:15:41   
škorpija
za dječake 12 i 14 godina imaju dvije vrste jako dobrih jakni, za dječake 4 godine, na vješalicama nije bilo jakni ovih baš debelih, ima za 2 i 3 godine jako dobar izbor i ima za 4 samtanih postavljenih za jesen i kad nije puno hladno

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1376
22.8.2013 21:20:08   
DM
Hvalauser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1377
22.8.2013 21:31:47   
škorpija
http://www.orchestra.fr/garcon-manteaux-doudounes-parkas-vestes/doudoune-doublee-micropolaire-a-capuche-amovible--fg3807.html?vrtid=fg3807-101#

Evo naša je haman ista ovakva jakna, samo malo drugačiji raspored džepova

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1378
22.8.2013 22:00:03   
mamina princeza
bili u orkestri i kupili jaknu djecaku 30 km ... djevojcici pantalone ,njemu jedne samtane pantalone i jos dvije majce polurolek...sve doslo oko 70 km.
najvise ima za djecake ovog uzrasta 2-3 a slabo za vecu djecu ...ima za puno vece al za 6-7 godina slabo.

e sad cizme hajd mi dajte savjte ..moja curica nosi 30 uglavnom mada s eugura i u 29 kako koji model. koji cu broj kupiti cizme 31) imam tene sto sam joj kupila 31 na snizenju al su bas prevelike noga leta pa ih ne nosi sad anego ce valjda moci kasnije. al kontam cizmice deblja carapa a i visoke su pa ne moze letati. hajd hanay savjet :) glupo mi da kupim 30 iako su i one kootne sigurno pa da u januaru moram druge kupovati...

mislila sam jos sutra da obavim tu kupovinu pa hajte savjteujte me do sutra :)
i da jel svaka astra ima u te cizmice ljubicaste .... nisam vidjela ova u ferhadiji i ona druga kod htel europe mozda su prodali..u bbi sigurno ima da ujutro odem?

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1379
22.8.2013 22:24:22   
Kviki

IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: Kviki

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: AnLu

Gdje ima donjih djelova trenerkih kupiti a da nisu zara. Treba mi muske 98, a zenske 110 broj, za po kuci da imaju.

kad saznaš, javi i meni user posted image

Za dječake ima u Waikikiju, ja juče kupovala. Imaju plave, crvene, zelene... A za djevojčice nisam gledala.

koliko koštaju?

Ove sto sam ja kupila su kostale 10, 90 KM i 12, 90 KM.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1380
22.8.2013 22:59:16   
ninuska
Mamina princeza ove ljubicaste od 47KM imas u BBI i kod Evrope, a od 55 km sam vidjela u bbi. Danas sam i ja maloj kupovala pa znam

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 1381
22.8.2013 23:08:04   
škorpija
hvala kviki

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1382
22.8.2013 23:16:10   
pocahontas
trenerki donji dijelovi imate u lindexu..onaj fol kupis 3 platiš 2 tako da tri komada trenerki dodju 50KM sto i nije strašno...
boje koje su dostupne su plava, zeLJena i tamno siva...user posted image

evo ove:

http://www.lindex.com/eu/kids/boy-1-7-years/take-3-pay-2/6899868/Joggers/?styleId=28922134

< Poruku je uredio pocahontas -- 22.8.2013 23:18:08 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1383
22.8.2013 23:28:05   
nanika
Mamina princeza ja bih joj kupila 31 broj.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1384
22.8.2013 23:29:07   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

trenerki donji dijelovi imate u lindexu..onaj fol kupis 3 platiš 2 tako da tri komada trenerki dodju 50KM sto i nije strašno...

evo ove:

http://www.lindex.com/eu/kids/boy-1-7-years/take-3-pay-2/6899868/Joggers/?styleId=28922134

e pa vala ako mogu kupiti 5 u waikikiju za te pare...kakav im je to fol platiš dvije...platiš ti njih 5 samo ti dvoje dajuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1385
23.8.2013 0:04:13   
škorpija
imala sam i jedne i druge, ove iz lindexa su ekstra kvalitetneuser posted image , boja i dalje savršena nakon stotine pranja, a ove i waikikija se iscufaju poslije tri pranja, sve u svemu, koliko para toliko muzike, al za vrtić treba svaki dan jedna znači pet iz waikikija user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1386
23.8.2013 0:06:20   
Visnja RR
mi veceras u oviesi malo kupovali...majica i tunika dugih rukaba i helanke ...sve po 10,90

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1387
23.8.2013 10:27:20   
teacher75
u azelu nabavili esprit po jako povoljnim cijenama. ja kupila sebi majibu dugih rukava pamucnu crvenu za 14 km i crveni dzemper na kopcanje za 24kmuser posted image ima dobrih jakni i dosta stvari XL i XXLuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1388
23.8.2013 14:10:40   
Hanady RR
žene sad čitam u FIS-u sniženje
donji djelovi trenerki po 6.5 KM
ne znam kakve su al ko ode prvi nek javi, cijena je više nego povoljnauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1389
23.8.2013 14:30:52   
bebacha

IZVORNA PORUKA: teacher75

u azelu nabavili esprit po jako povoljnim cijenama. ja kupila sebi majibu dugih rukava pamucnu crvenu za 14 km i crveni dzemper na kopcanje za 24kmuser posted image ima dobrih jakni i dosta stvari XL i XXLuser posted image

vidjeh to na vratima danas i iznenadi me
al nisam mogla uci jer kod nas Azel radi od 10user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 1390
23.8.2013 14:40:10   
tajra26

evo ove:

super info user posted image user posted image bas nam trebaju

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

Neposredna veza do poruke: 1391
23.8.2013 15:46:02   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ne znam kakve su al ko ode prvi nek javi, cijena je više nego povoljnauser posted image

a vidis dobar infio

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 1392
23.8.2013 15:55:42   
sretna_mama

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ima li šta veće..?

Majko mila, ova debljina teška samo zbog kupovine odjeće..slomi me to... user posted image

Neposredna veza do poruke: 1393
23.8.2013 16:10:10   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a vidis dobar infio

ja imam tako želju otići u Fis ali onaj u Vitezu ...ovi ovdje mi svi bezveze... nekako bljakica su

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1394
23.8.2013 16:15:38   
bebacha

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

a vidis dobar infio

ja imam tako želju otići u Fis ali onaj u Vitezu ...ovi ovdje mi svi bezveze... nekako bljakica su

i kod nas je prilicno dobar
naravno nije ni blizu velik kao u Vitezu al..
skoro ga prosirili i dopunili asortiman
bas ima svega

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 1395
23.8.2013 16:30:05   
sretna_mama

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

a vidis dobar infio

Ja odem često..iz ZE..do Fisa mi 25min. autom.. via Vjetrenice user posted image ..

Prohodam, vidim sve, i svratim na sladoled ili kolač..milina..

Neposredna veza do poruke: 1396
23.8.2013 17:54:53   
pocahontas

evo ove:

e pa vala ako mogu kupiti 5 u waikikiju za te pare...kakav im je to fol platiš dvije...platiš ti njih 5 samo ti dvoje dajuuser posted image

hanady, ove su bolje sigurno..dobro skorpija kaze - koliko para toliko i muzike..nekako pod rukom im je sve sintetika i malo nesto pamuka a ja se ježim na sintetiku na djetetu...meni je waikiki bas futav user posted image
recimo trenerka za 16,6 KM uopste nije puno..isto kao i u OVS...a kvalitet im je skroz ok...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 1397
23.8.2013 19:07:27   
škorpija

evo ove:

hanady, ove su bolje sigurno..dobro skorpija kaze - koliko para toliko i muzike..nekako pod rukom im je sve sintetika i malo nesto pamuka a ja se ježim na sintetiku na djetetu...meni je waikiki bas futav user posted image
recimo trenerka za 16,6 KM uopste nije puno..isto kao i u OVS...a kvalitet im je skroz ok...user posted image

Eeee sjećam se kad su me tenerke iz lindexa dolazile po 12,90 KM po komaduuser posted image , igleda što je broj trenerke veći da je i cijena većauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1398
23.8.2013 20:00:55   
emi7908

Bujrum s menom... user posted image
A što se tiče lindex dominđenja, par put sam nasjela na tu foru platiš ovo dobiješ ono.... ne želim više user posted image poskupi su oni...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1399
23.8.2013 20:07:40   
Hanady RR

evo ove:

svako svoje zna...
za mene je lindex otimač novaca u ovom smislu...
da daju tri a četvrtu gratis pa hajd i nekako ...al da im je smao donji dio 25 KM e pa stavrno to je puno....
nije za temu sniženja ni slučajno...

znaš šta je za mene relano 15 Km donji dio trenerke...

40 Km komlet sa duksericom...

e to je relano...

ja sma kupila djetetu zimsku jaknu bundu benetton za 60 KM...
evo žene kupile u orchestri po 30 Km zimske jakne...
halo njima donji dio trenerke ko zimska jakna...
izvini al to meni nije ni pod razno za temu sniženja

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *