|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
21.8.2013 21:41:13   
teacher75
zamijenih za neku ljubicastu, veci model a isto broj 6 i posto je malo jeftinija od one uzeh i rolku-oko 8km

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1351
22.8.2013 8:45:30   
I love youu
I ja sinoc odoh tamo I nista ne kupih, vecinom je odjeca za malu vecu djecu, a I ovo sto je bilo za male bebe je za mene skupo, jakna 50km, pa mogu je kupiti gdje hocu po toj cijeni, farmerkice isto. A bas su na ruznoj lokaciji, moras se bas spremit I maksus otici do njih.

28.04.2013.god. Moja princeza :))))

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 1352
22.8.2013 8:52:42   
Nenic@
Gdje se nalazi Orcestra?

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 1353
22.8.2013 9:16:30   
teacher75
prodjes iza zgrade "kifla" pa prema velepekari, malo je tesko objasniti- crvena zgrada od cigli

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nenic@)
Neposredna veza do poruke: 1354
22.8.2013 11:18:34   
mamina princeza
tiki ima li jos vecih velicina ..nama bi onda trebala njhova 8 ili cak 10 ( mislim da imamo jednu 8 od prosle godine koja je bila velika al sad ce biti taman )

i ima li jos jaknica za djecake. kontam polsije posla da odeltimo da kupimo...kakv je izbor za nase djecake osim jaknica

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 1355
22.8.2013 11:24:53   
Nenic@
Tičerko hvala, otprilike znam gdje je user posted image .
Valjda potrefim i broj, obzirom da ranije nisam kupovala njihove stvari, H&M i Lindex nosi 92

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1356
22.8.2013 11:30:59   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Nenic@

Valjda potrefim i broj, obzirom da ranije nisam kupovala njihove stvari, H&M i Lindex nosi 92

sa orchestrom moraš paziti...
ako ti je dijete mršavije građe možeš pratiti broj HM-a ali ako je malo bucmastije ili čak u standardima svim visinom i debljim za broj više uzimati moraš...
kod njih su uglavnom uski -dugi modeli

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nenic@)
Neposredna veza do poruke: 1357
22.8.2013 11:32:11   
teacher75
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

tiki ima li jos vecih velicina ..nama bi onda trebala njhova 8 ili cak 10 ( mislim da imamo jednu 8 od prosle godine koja je bila velika al sad ce biti taman )

i ima li jos jaknica za djecake. kontam polsije posla da odeltimo da kupimo...kakv je izbor za nase djecake osim jaknica

vise ima manjih brojeva sto se tice user posted image a za djecake ima cak nekoliko modela. uzmi mu broj 2-dovoljno je velika. ja sam svom uzela crnu i bas je komotna. ima pantolica, dzempera i par majica

Neposredna veza do poruke: 1358
22.8.2013 11:33:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Nenic@

najbolje ti je da mu uzmes mjere i poneses metar ako ga ne mozes povesti da proba, il ponesi nesto od garderobe sto sad nosi pa uporediuser posted image

(odgovor članu Nenic@)
Neposredna veza do poruke: 1359
22.8.2013 11:39:47   
Nenic@
Hvala na savjetima user posted image . Svakako je vodim sa sobom da proba, cura je u standardima s visinom i tezinom, i da uzmemo malo vece nece skoditi.

Neposredna veza do poruke: 1360
22.8.2013 12:30:22   
mamina princeza
mom ce onda 2 biti i velika on je bas malecki ... al nema veze nek duze traje:)
svakako nam je usput poslijepodne idem o u tom pravcu pa cemo svratiti....

nego skontah d aov akartica vrijedi samo godinu znaci meni istekla u okotbru prosle godine a u mama januaru obavila veliku kupnju sa popstom ...sta me briga ..kad oni nisu skontali , pise dole u dnu na francuskom d avazi godinu ko d asma ja to citala ..:)
radnja se zatvara definitvno , zvala sma pitala zasto mi ne daju vise popust na karticu ( ne znajuci d aje ja vise svakako nemam ) kazu i oni dobili info neki dan da vise nece raditi. ja sam ranij eu orchestri kupoval apuno dok je bil au gradu , bilo mi usput a odgovarala mi -jest da smo nosili uvijek po 2-3 broja vece i da pantalone do skoro nisu nikako odgovarale. al kako su otisli dole nekako mi je i slabije opremljena radnja i sve ... sami su sebe zeznuli izgleda s ovim preseljenjem - u centru su bas dobro radili.
al kako god jos ovo do jeseni dok ne prodaju ovo i nece dalje ni dobivati to je to sto ima u radnji....

za mozd anadjem jos stvari on je mrsav odgovaraju mu njihove pantaone

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Nenic@)
Neposredna veza do poruke: 1361
22.8.2013 12:53:39   
DM
Kkava je ponuda za dječake u orkestri?
Ima li šta za ove moje?
Trebale bi nam i zimske i jesenske jakne....

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 1362
22.8.2013 13:23:10   
Nenic@
Pa ne odnsi se valjda snizenje samo na one koji imaju njihovu karticuuser posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1363
22.8.2013 13:38:39   
mamina princeza
Ne snizenje se odnosi na sve... ko ima karticu sad kao i daje nema..sto je meni bezveze jer i ta je kartica placena ...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Nenic@)
Neposredna veza do poruke: 1364
22.8.2013 13:44:09   
Nenic@
Za mustuluka si user posted image

Neposredna veza do poruke: 1365
22.8.2013 13:47:32   
Super Beba
A kakvi su sa ponudom donjih dijelova trenerki? Za dječake, br. 3-4 god...I koliko bi mogle biti..zna li iko možda?

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Nenic@)
Neposredna veza do poruke: 1366
22.8.2013 13:51:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Super Beba

A kakvi su sa ponudom donjih dijelova trenerki? Za dječake, br. 3-4 god...I koliko bi mogle biti..zna li iko možda?

slabo, koliko sam vidjela

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1367
22.8.2013 14:05:55   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: teacher75

slabo, koliko sam vidjela

tnx na brzom infu :)

Neposredna veza do poruke: 1368
22.8.2013 14:18:17   
AnLu
Gdje ima donjih djelova trenerkih kupiti a da nisu zara. Treba mi muske 98, a zenske 110 broj, za po kuci da imaju.

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 1369
22.8.2013 15:45:42   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: AnLu

Ako koga zanima u IANI Pavle pokucnice 19km, samo je malo brojeva ostalo

hm odlicna info, gdje imaju IANE? jel smao u BBI

ja juce kupila zimske cizme u astri za 47 KM, a identicne prosle zime platila 99 KM

ova mi informacija treba user posted image

Kupih i ja danas ove cizme za 47 KM. Ove sto je hanady spominjala nisam vidjela

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1370
22.8.2013 16:05:14   
Super Beba

Gdje ima donjih djelova trenerkih kupiti a da nisu zara. Treba mi muske 98, a zenske 110 broj, za po kuci da imaju.

kad saznaš, javi i meni user posted image

(odgovor članu AnLu)
Neposredna veza do poruke: 1371
22.8.2013 19:56:53   
Kviki

Za dječake ima u Waikikiju, ja juče kupovala. Imaju plave, crvene, zelene... A za djevojčice nisam gledala.

Neposredna veza do poruke: 1372
22.8.2013 20:17:19   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Kviki

Za dječake ima u Waikikiju, ja juče kupovala. Imaju plave, crvene, zelene... A za djevojčice nisam gledala.

koliko koštaju?

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 1373
22.8.2013 20:19:13   
škorpija
ja danas u orchestri super pazarila, kupih ajdinu debelu zimsku jaknu za 30 KM, navodno koštala 100 KM prije, ajdin inače nosi 110-116,ali ova jakna broj 104 i baš mu fino prostrano, ja onako odokativno kupila i potrefih. kupial mu i majicu 10 KM i sekinom bebiju zimsku kapu 6 KM

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1374
22.8.2013 21:08:37   
DM

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja danas u orchestri super pazarila, kupih ajdinu debelu zimsku jaknu za 30 KM, navodno koštala 100 KM prije, ajdin inače nosi 110-116,ali ova jakna broj 104 i baš mu fino prostrano, ja onako odokativno kupila i potrefih. kupial mu i majicu 10 KM i sekinom bebiju zimsku kapu 6 KM

Škorpijo-ima li još tih jakni za dječake-mi smo generacijauser posted image
Ima li i za starije dječake?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *