|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
21.8.2013 15:27:39   
I love youu

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: I love youu

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: I love youu

Jao kako to izgleda kad se kupuje unaprijed za sezonu? Nemam iskustva. Vidim pricate o cizmicama, nama to jos ne treba jer smo beba od 3,5 mj user posted image al eto odjecu ne smijem da kupim sad ljetnu sto je bila na snizenju, jer ne znam koju velicinu da kupim za iduce ljeto.

meni je veci problem sa obucom :). Kupis velicinu 12-18 mjeseci za sljedece ljeto. U lindexu su svakako veci modeli, pa neces fuliti

Uh a tek kad to krene sa obucom user posted image E to ce biti cirkus, kako znati kolika ce biti noga djetetu, pojma nemam. Ma imaju oni neki brojevi 80,86,92... pa ne znam u tim brojevima kako kupit.

ja kupujem H&M, lindex i broj 86 je 12-18 mjeseci. U Iani, Benetonu su malo manji modeli, pa onda gledaj te brojeve, ne kupuj ispod 86 cm za sljedece eljeto

Aha znaci 86 od H&M je za djete od god dana.Ma mene sve nesto strah kupit, pa ako fulim velicinu bice mi zao. Primjetila sam da su kod Benetona manji modeli, jer mi vec njihovo nosi 68.

28.04.2013.god. Moja princeza :))))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1326
21.8.2013 16:14:36   
teacher75
bila danas u orchestri, dosta stvari je snizeno 70%. kupila jaknu i alanu i lani zimsku, njegova 30km a njena 37. ali joj knap, jedva joj obukoh a broj 6user posted image cudno bas. sad ne znam hoce li mi htjeti zaminjeniti za nesto drugo, ova jakna nije bila vecauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 1327
21.8.2013 16:16:50   
I love youu

IZVORNA PORUKA: teacher75

bila danas u orchestri, dosta stvari je snizeno 70%. kupila jaknu i alanu i lani zimsku, njegova 30km a njena 37. ali joj knap, jedva joj obukoh a broj 6user posted image cudno bas. sad ne znam hoce li mi htjeti zaminjeniti za nesto drugo, ova jakna nije bila vecauser posted image

Ja vjerujem da ce uz racun htjeti zamjeniti za nesto drugo, e bas zato je mene strah kupiti odjecu jos pogotovo za sljedecu sezonu. Ima li u orkestri stvari za bebe od nekih pola god, jel to sta snizeno?

28.04.2013.god. Moja princeza :))))

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1328
21.8.2013 16:39:10   
teacher75
ima svasta al uzmi obavezno za broj vece jer su im mali modeli. ja sam racunala da mojoj 6 moze sigurno obzirom da nosi 4 ili 5- nema jos ni 4 godine

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 1329
21.8.2013 16:47:52   
Visnja RR
ticerko kakva je jakna .... ima li za Asje zimskih?

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1330
21.8.2013 16:50:51   
Full Moon
tiki, uz racun ce ti dati da zamijenis za sta hoces, pa bas i nema izbora, mislim ja idem stalno pa me nerviraju...i da, istina je da se zatvara, a covjece sad su vratili cak neke stvari na 50 posto, a prije par dana je sve bilo 70 posto sa klub karticom, mislimmmmuser posted image , ko je ovdje luduser posted image

Neposredna veza do poruke: 1331
21.8.2013 16:54:41   
teacher75
najgore je sto meni nista ono ne treba, samo nam je trebala jakna, sad ne znam ima li nekih drugih vecih po toj cijeni da se zamijeniuser posted image visnja, ne znam ima li vecih-za asju tj i za lanu kao sto vec napisah

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1332
21.8.2013 16:55:37   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ticerko kakva je jakna .... ima li za Asje zimskih?

jakna je divna, drecavo zuto-zelena nijansa. nesto izmedju. ima roza srce, kapuljacu i macu na kapuljaci

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1333
21.8.2013 16:56:23   
teacher75
bila je ista i pink al mislim da nije bio veci broj od 6user posted image

Neposredna veza do poruke: 1334
21.8.2013 16:56:25   
Full Moon
tiki, koja je jakna, ja skontala da su izbacili zalihe od prosle godine, ali te su 50 posto snizene, grrrrrrrrrrrrrrr, moja nosi velicinu 6 njihovu, mozda je tvoja Lana visauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1335
21.8.2013 16:57:10   
Full Moon
Ups, skontah da si odgovorila koja je jaknauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1336
21.8.2013 16:58:10   
Visnja RR
meni treba za Ajsju dobra zimska jakna ...po mogucnosti crvena...
ovih ljubicastih, blijedoljubicastih, rozih mi na vrh glave...
ali odavno nema crvenih...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1337
21.8.2013 16:58:35   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Full Moon

tiki, koja je jakna, ja skontala da su izbacili zalihe od prosle godine, ali te su 50 posto snizene, grrrrrrrrrrrrrrr, moja nosi velicinu 6 njihovu, mozda je tvoja Lana visauser posted image

lana je visoka oko 110cm, na jakni pise da je 6- 116 al nidje veze, uska joj, jedva zakopcam preko tanke ljetne majice i rukavi uski i kratki

Neposredna veza do poruke: 1338
21.8.2013 16:59:57   
Full Moon
Ma fakat velicine su lude, nadam se da ces naci vecuuser posted image

Moram reci da sam si kupila super cizme na snizenjuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1339
21.8.2013 17:00:12   
teacher75
alanova jakna je crna i broj 2 i cak mu je povelika a on napredniji dosta za svojju velicinu,prije sam ocekivala da ce njegova bit mala. bas im cudne velicineuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1340
21.8.2013 17:04:12   
ladyblue RR

u orchesti kupujte samo ako imate mršavu djecu.
mom djetetu koje ima 2 godine i 9 mjeseci ne mogu stvari koje su veličine 110. od njih sam davno digla ruke.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 1341
21.8.2013 17:15:08   
teacher75
evo imam mrsavu i ne moze joj jakna 6- 116user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1342
21.8.2013 17:16:46   
hanabanana
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151264149277979&l=82b45d93a1

Ovo su moje cure u Orcestrinim jaknama.
Jedna je napredna, druga perolaka kategorija.
Istina je da starijoj sam tesko mogla naci farmerke kod njih.
Zao mi je ako zatvaraju, kod njih sam najcesce kupovala odjecu djeci.

Neposredna veza do poruke: 1343
21.8.2013 17:19:56   
ladyblue RR
Ne vjerujem da zatvaraju. Imaju oninova snizenja nekoliko puta godisnje.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 1344
21.8.2013 17:24:06   
ladyblue RR

evo imam mrsavu i ne moze joj jakna 6- 116user posted image user posted image

Ma njima su neke cude velicine. Mojoj su mogle njihove stvari samo dok je beba bila. Za drugi rodjendan je dobila 104 velicinu helanki i majicu i jije joj moglo.nusko je toliko bilo da jij nisam mogla navuci.

Neposredna veza do poruke: 1345
21.8.2013 17:24:53   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Ne vjerujem da zatvaraju. Imaju oninova snizenja nekoliko puta godisnje.

Svaka sezona ima sanizenje, ja sam uglvnom i kupovala samo na snizenjima, a kasnije uz club karticu.
Ali neko ovdje na rr rece da " kao sigurno zatvaraju " .

Neposredna veza do poruke: 1346
21.8.2013 17:34:14   
Full Moon
Danas pitah curu koja radi, jbg, ako ona laze onda i ja lazem, ovo o zatvaranjuuser posted image , znaci nemaaaaaa vise...

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 1347
21.8.2013 18:08:09   
teacher75
zna li neko do kad radi orchestra, da odem kasnije?

Neposredna veza do poruke: 1348
21.8.2013 18:13:54   
Full Moon
Tiki, do 20 sati, hahahah, ja kao dezurni dispeceruser posted image

Neposredna veza do poruke: 1349
21.8.2013 18:15:37   
teacher75
super, odoh se spremat. drzite fige da joj nadjem neku finu jaknu a da joj moze

Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *