|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
9.9.2013 16:42:18   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec

IZVORNA PORUKA: teacher75
ima li ih jos? treba i meni za poklonauser posted image

na Dobrinji sam ja uzela zadnji user posted image

bila danas u titovoj,, izbacili su ih jos nekoliko pa sam kupila jedan za poklon drugariciuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 1451
15.9.2013 13:08:58   
canim
Zene, opet krenula akcija Turkish airlines-a karte za Istanbul i nazad 99 Eura sa svim taksama user posted image prosle godine se je neko raspitivao za karte pa rekoh da obavjestim user posted image
http://www.turkishairlines.com/en-int/flights-tickets/sarajevo/flights-to-sarajevo/IST0A6BB1SJJ

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1452
16.9.2013 0:27:28   
shej
Hjoj jedva nadjoh ovu temu :) Jel postoji neka mogucnost da se ista napravi i na nekom podforumu konkretno za bejbi stvari , opremu i snizenja, ili bi to bilo suvisno? Nadam se da me se nece napasti jer sam nova ovdje i pricam nebuloze :D
Mene interesuje ima li negdje trenutno snizenje kolica i krevetaca, da je neko usput naletio? user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1453
16.9.2013 12:21:10   
leona81
shej dobrodosla, nadam se da ce ti neko uskoro odgovoriti, a svakako ako naletim na tako nesto javim...takodjer imas temu i Baby Bazar, on se odrzava u Sarajevu u Medjunarodnom centru za djecu i mlade Novo Sarajevo, svake prve subote u mjesecu, i cesto clanice na toj temi prodaju ocuvana kolica, autosjedalice, raznu baby opremu kao i odjecu za starije klince, i mame:) takodjer bude i stvari sa etiketamauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu shej)
Neposredna veza do poruke: 1454
16.9.2013 13:10:13   
Visnja RR
ako je neko zainteresovan za djeciji prekrivac snižen 70%

http://www.dormeo.ba/djeciji_program/pokrivac-lana.html?csu=dr-lan-lana-dis&cex=1596933&med=cn&src=ba_warehouse_dr-lan-lana-dis_cn_sa_facebook&referrer=facebook_cn_1596933&utm_source=facebook_ext&utm_medium=Contextual_Adv_class&utm_campaign=ba_warehouse_dr-lan-lana-dis_cn_sa_facebook_1596933&utm_content=dr_face_cn_lana_septembar_13_1596933

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1455
16.9.2013 13:34:04   
leona81
hvala Visnja, zna li neko koliko im treba da dostave stvari nakon narudzbe?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1456
16.9.2013 13:42:49   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: leona81

ja narucila prije 2 ata...rekli su u ovoj sedmici dolazi...imaju jos malo na stanju.... dostava je 6 km...
obicno nazovu dan ranije da se dogovore oko dostave

< Poruku je uredio Visnja RR -- 16.9.2013 13:43:24 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1457
16.9.2013 21:16:13   
teacher75

nisam nikad kupovala od njih. jer se moze kupiti u radnji i ako moze gdje ili samo rade putem narucivanja i dostave?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1458
16.9.2013 21:19:03   
R&T@

nisam nikad kupovala od njih. jer se moze kupiti u radnji i ako moze gdje ili samo rade putem narucivanja i dostave?

http://www.dormeo.ba/?tn=shops

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1459
16.9.2013 21:24:15   
teacher75
hvala, vidim da ima u importaneuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1460
16.9.2013 21:36:02   
Neca xxx
Teacher, i vama je kao i nama bas prikladan ovaj prekrivac. user posted image Mi imamo prekrivac, jastuk i zidne naljepnice i super su. user posted image A iskreno, ovo mu je realna cijena. I mi smo ga toliko nekako platili.

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

Neposredna veza do poruke: 1461
16.9.2013 23:08:04   
salmy

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ako je neko zainteresovan za djeciji prekrivac snižen 70%

http://www.dormeo.ba/djeciji_program/pokrivac-lana.html?csu=dr-lan-lana-dis&cex=1596933&med=cn&src=ba_warehouse_dr-lan-lana-dis_cn_sa_facebook&referrer=facebook_cn_1596933&utm_source=facebook_ext&utm_medium=Contextual_Adv_class&utm_campaign=ba_warehouse_dr-lan-lana-dis_cn_sa_facebook_1596933&utm_content=dr_face_cn_lana_septembar_13_1596933

Mi ga imamo...odlican je...uglavnom nam sluzi kao jogran jer zimi grije...a ljeti nekako hladi...Sve pohvale za njega.....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1462
16.9.2013 23:38:45   
shej

shej dobrodosla, nadam se da ce ti neko uskoro odgovoriti, a svakako ako naletim na tako nesto javim...takodjer imas temu i Baby Bazar, on se odrzava u Sarajevu u Medjunarodnom centru za djecu i mlade Novo Sarajevo, svake prve subote u mjesecu, i cesto clanice na toj temi prodaju ocuvana kolica, autosjedalice, raznu baby opremu kao i odjecu za starije klince, i mame:) takodjer bude i stvari sa etiketamauser posted image

Hvala, hvala :) Tamo sam se vec snasla user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1463
16.9.2013 23:44:44   
teacher75
valjda nece nestati, idem ujutro da ga kupim ako jos imauser posted image

(odgovor članu shej)
Neposredna veza do poruke: 1464
16.9.2013 23:46:01   
leona81

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Teacher, i vama je kao i nama bas prikladan ovaj prekrivac. user posted image Mi imamo prekrivac, jastuk i zidne naljepnice i super su. user posted image A iskreno, ovo mu je realna cijena. I mi smo ga toliko nekako platili.

gdje ste uzeli naljepnice?

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1465
16.9.2013 23:58:01   
Neca xxx

U Dormeo prodavnici kod Klasa. A vidjala sam ih i u Importaneu, u Top Shopu.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1466
17.9.2013 0:00:40   
teacher75
ja se brinem da mi te naljepnice ne uniste zid. bila je davno dobila neke djecije i kako je skidala sve se komadi zida otkinuliuser posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1467
17.9.2013 0:00:42   
Neca xxx

U Dormeo prodavnici kod Klasa. A vidjala sam ih i u Importaneu, u Top Shopu.

Sada gledam na stranici, nema ih. user posted image
A stickeri su kao ovaj cvijetni motiv sa prekrivaca. Platila sam ih oko 20 KM.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1468
17.9.2013 0:03:31   
Neca xxx

ja se brinem da mi te naljepnice ne uniste zid. bila je davno dobila neke djecije i kako je skidala sve se komadi zida otkinuliuser posted image

Joj imali smo i mi takve. Lana mi otkinula komad farbe sa zida istog dana kada smo ih postavili. Samo povukla naljepnicu. To su bile one sa debljim, spuzvastim ljepljivim dijelom. Ove su skroz tanke i lijepe se na zid cijelom povrsinom. Mislim da ce ostati flekica ispod njih kada se skinu, pa cu ih skinuti kada budem planirala krecenje. I nema dijelova koji strse tako da ih dijete moze skinuti.

Neposredna veza do poruke: 1469
17.9.2013 0:06:40   
teacher75
ma da, takve su bile, i kod nas bio zid frisko krecen i sad stoji unisten. ove dormeo su mi divne al kontam da ih sad ne stavljam jer cemo njima kupit krevet tek dogodine. jedino da kupim i cuvam negdjeuser posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1470
17.9.2013 0:09:10   
Neca xxx

ma da, takve su bile, i kod nas bio zid frisko krecen i sad stoji unisten. ove dormeo su mi divne al kontam da ih sad ne stavljam jer cemo njima kupit krevet tek dogodine. jedino da kupim i cuvam negdjeuser posted image

Isto je bilo i kod nas. Na kraju smo jedva tu sobu sredili. Morali smo strugati zidove, pa gletovati...
Ja sam prvo kupila prekrivac, pa godinu kasnije, kada sam joj kupila krevet i naljepnice. A jastuk je dobila nedavno od tete koja ju je cuvala. Onako, lijepo izgleda. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1471
17.9.2013 7:32:26   
pocahontas
da i ja doprinesem hvali ovog Dormeo pokrivaca..mi smo ga nekad davno kupili na nekoj akciji u Mercatoru po priblizno ovoj cijeni i odlican je..imamo dva plava i upravo razmisljam da uzmem ovaj rozi sebi user posted image

sto se tice teme snizenja, u sportskoj radnji u BBI na 4 spratu je snizenje 10% ako kupite jedan proizvod, 15% ako kupite 2 proizvoda i 20% za tri itd. (dalje ne znam jer me nije zanimalouser posted image )

ima slatkih tena djecijih kožnih po finim cijenama oko 50-60 KM...adidas, nike, converse itd.user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 17.9.2013 7:33:00 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1472
17.9.2013 8:13:46   
Full Moon
U Tifaniju, akcija 30 posto na sve hlace, donje dijelove trenerki i helanke, za odrasleuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1473
17.9.2013 8:37:42   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: Full Moon

U Tifaniju, akcija 30 posto na sve hlace, donje dijelove trenerki i helanke, za odrasleuser posted image

jesi li tabirile trenerke donje dijelove? muske/zenske? ima li sta? brojeva? boje? modeli? nadam se da nije ostalo niđe veze od boje do modela user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1474
17.9.2013 9:09:32   
Full Moon
Ej, pa nako, ja kupila neke hlace-helanke, znas ono debeleuser posted image , a trenerke su bas nidje veze, slab izbor, helanki ima onih klasicnih pamucnih, muske nisma gledalauser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *