Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 16.8.2013 6:52:03
suberbeba
IZVORNA PORUKA: adella88
sad mi poruka stigla od banke, u tešnju legla uplata , ne mogu da vjerujem
adella88, u kojoj ti banci leze naknada pa ti dolazi obavijest na mobitel.nama je receno da je volksbank/sperbank obavezna,a znam da taj fazon obavjesti na mobitel ima u unicredit i raiffeisen bankama.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 16.8.2013 13:53:28
amir_z
Ma bile su pare 100 % sad samo zavisi kad ce koja opcina izvrsiti doznaku sredstava. Ako ko ima informaciju da li su pare legle u Zenici u Unicredit banci neka javi, posto trenutno nisam u mogucnosti da provjerim ;) pozz
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 16.8.2013 14:33:09
visoko
Visočanke imal ko informaciju gdje su naše pare zapele? Gospođa iz Zenice mi je rekla da su u srijedu pare prebaćene svim gradovima a mi još ništa nismo dobili
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 16.8.2013 14:59:15
adella88
adella88, u kojoj ti banci leze naknada pa ti dolazi obavijest na mobitel.nama je receno da je volksbank/sperbank obavezna,a znam da taj fazon obavjesti na mobitel ima u unicredit i raiffeisen bankama. [/quote]
u volksbanci, kada sam otvarala tekući tačun, pitali me hoću li karticu ili da dolazim na šalter, ja sam uzela karticu naravno i dobila sam neku brošuru gdje pišu brojevi na koje možeš poslat sms - stanje na kartici, i jesu mi tražili broj mob jer šalju te obavijeti i kada se desi uplata i isplata.