|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton
29.7.2013 19:05:04   
Candy
Ja sam za, da se skupimo i odemo. Od price ovdje nemamo nista, mozda ni tamo, ali barem cemo znati da smo pokusali i da nam nije svejedno... Ne valja kleti, ali trebalo i njima 300 maraka, a nemaju odakle. Ko da im sadaku trazimo...

(odgovor članu Suela)
Neposredna veza do poruke: 1001
29.7.2013 19:37:59   
zemama
I ja sam za..hajde da organizuser posted image ujemo proteste umjesto da se ovdje zalimo u prazno

(odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1002
29.7.2013 20:12:45   
eminamirnesa
Kako ćemo mi bijedne i sirote koje nismo iz zenice doći bez para u zenicu?!!! treba odvojiti do 50 Km,nekim ženama da dođu iz olova,breze,vareša,tešnja itd...

(odgovor članu zemama)
Neposredna veza do poruke: 1003
30.7.2013 7:39:52   
amir_z
znam da su juce bile plate svim budzetskim korisnicima na kantonu (policija, prosvjeta itd...)...moguce da su i porodiljske naknade uplatili na opštine, a ako nisu onda treba očekivat danas sutra...

(odgovor članu eminamirnesa)
Neposredna veza do poruke: 1004
30.7.2013 12:08:36   
Super Boy
Kaze teta iz Zenice zaposlenim porodiljama uplata ide danas najvjerovatnije :)

(odgovor članu amir_z)
Neposredna veza do poruke: 1005
30.7.2013 12:16:06   
cvječko
o superboy daj boze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Super Boy)
Neposredna veza do poruke: 1006
30.7.2013 15:54:56   
palma
Ja danas išla predati doznake, i pitam kad će uplata kaže danas ništa a ne zna se ni kad.

(odgovor članu cvječko)
Neposredna veza do poruke: 1007
30.7.2013 22:34:16   
Stent
manje su informisani od nas ovi u socijanom... :)

(odgovor članu palma)
Neposredna veza do poruke: 1008
30.7.2013 22:59:39   
visoko
to si u pravu, ovi u socijalnom nemaju pojma svaki put kad kažu u Zenici bila uplata ja nazovem socijalno a oni kažu da nema ništa, ustvari oni se uopšte ne interesuju za nas oni imaju sigurnu platu pa što bi se sikirali za neke svoje korisnike...

(odgovor članu Stent)
Neposredna veza do poruke: 1009
31.7.2013 7:46:51   
amir_z
da, plata zaposlenih u czsr nije vezana za ove naknade, oni svoje plate posebno isplacuju i svima su ima redovne, planirane su budzetom opcine...a druga stvar vezana za porodiljkse naknade i isplatu istih u zenici nema toliko veze sa czsr, više sa općinom zenica i njihovom službom za budzet i finansije...kad kantonalni budzet doznaci sredstva za naknade opcinama, ovi bi trebali isti dan izvrsiti uplatu krajnjim korisnicima tj. porodiljama, oni od cszr dobiju vjerovatno spiskove ljudi kojima se treba uplatiti i to je sve, znaci naknade ne uplaćuje cszr vec opcina jer je općina osnivac cszr i u sistemu tezorskog poslovanja czsr ima status budzetskog korisnika, a ne neke zasebne jedinice sa svojim ziro racunom i prihodima...

(odgovor članu visoko)
Neposredna veza do poruke: 1010
31.7.2013 8:32:18   
suberbeba
amire,licis mi na jednog amira koji radi u tesanjskom centru za socijalni rad....ako je tako,molim te prenesi misljenja i komentare na forumu nadleznim u centru da vrse pritisak na kantonalne institucije ili nek se lagano batale posla oko naknada za porodilje...jer njihovo je ionako da samo prosljede spiskove i rjesenja u kanton...ha ya user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amir_z)
Neposredna veza do poruke: 1011
31.7.2013 9:29:35   
amir_z
hehe, ma nisam, ne radim u centru, zena mi je porodilja, pa se i ja zanimam za ovu problematiku :) a inace radim isto u javnoj ustanovi, ali veze nema sa porodiljama i iz zenice sam ;) ...nego evo jedna radosna vijest danas naknade zaposlenim porodiljama u zenici :D

(odgovor članu suberbeba)
Neposredna veza do poruke: 1012
31.7.2013 9:44:54   
Super Boy
Super Boy je provjerio, u Tesnju danas novac legao na racun, sutra prebacuju na racune porodilja :)

Samo da ne bude da je ova isplata bila u 8. mjesecu, ukrasce nam jos jedan mjesec :(

(odgovor članu amir_z)
Neposredna veza do poruke: 1013
31.7.2013 11:17:17   
eminamirnesa
istina da mi prije saznamo kada su naknade nego tete u našim czsr.....one i dalje nemaju pojma niočemu user posted image je li leglo na račune i u jednom gradu? izgleda da dočekasmoooo user posted image

Neposredna veza do poruke: 1014
31.7.2013 12:24:49   
visoko
imam informaciju provjerenu da je stigao spisak u sk banku i da su pušeni nalozi u 11.30 pa danas u toku dana možemo očekivat na našim računimauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1015
31.7.2013 12:34:28   
Candy
Ne moze nam ukrasti mjesec, jer koliko znam ovo je isplata za mart, moze samo kasniti...

(odgovor članu visoko)
Neposredna veza do poruke: 1016
31.7.2013 12:50:24   
mama mahira
zove me kolegica i kaze da su pare na racunima i da ode da podigne

(odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1017
31.7.2013 13:35:41   
adella88
U Tešnju su pare legle na račune. user posted image user posted image

(odgovor članu mama mahira)
Neposredna veza do poruke: 1018
31.7.2013 14:46:43   
alvin
Visoko leglo

(odgovor članu adella88)
Neposredna veza do poruke: 1019
31.7.2013 14:53:43   
cvječko
zenica legla lova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alvin)
Neposredna veza do poruke: 1020
31.7.2013 16:24:26   
eminamirnesa
user posted image ovo je isplata za mart...i oni isplate sve što duguju,iako kasne,ali barem je 100% sigurno da ćemo dobiti naknade za sve mjesece koje smo bile na bolovanju...ovako ovo već godinama 'funkcioniše'... raduje me jedino što ću uskoro početi raditi pa ću 4 mjeseca primati platu i naknadu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1021
1.8.2013 7:20:57   
Super Boy
I mislim na to, da kasne malo po malo, pa da umjesto 4 mjeseca, naknade idu sa 5 mjeseci zakasnjenja :(

Neposredna veza do poruke: 1022
2.8.2013 9:05:18   
Lilliloo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zene vidimo se krajem iduceg mjeseca kad opet zakukamo user posted image

Neposredna veza do poruke: 1023
2.8.2013 13:10:21   
tahir2013
Eh.. nadam se da ću i ja konačno dočekati svoju prvu naknadu idući mjesec ...od februara user posted image  svaki dan

(odgovor članu Lilliloo)
Neposredna veza do poruke: 1024
14.8.2013 21:52:34   
amir_z
kanton uplatio opcinama, pa javite hoce li pare leci sutra, prekosutra na racune :)

(odgovor članu tahir2013)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *