Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ej cure,kako ste vi radile punkciju tj.na zivo ili anestezija.Nekako se ja bojim te anestezije,ne znam,imala sam vec tri LPSC i prosla sam vec kroz to,ali me pravo strah.
hi!Ja sam nova na ovom sajtu,cini mi se da smo isto god.s'tim da ja nemam nikakve sanse za prirodni put 2005 su mi odstranili oba jajovoda,jedva sam prezivjela i bogu hvala ima ivf.Radila sam dva u Zenici i tamo ne bih nikad vise,nego da te ne smaram,posto vidim imas sanse za prirodni put,cula sam da je jako uspijesan Slobodan Tesic,to je neki travar iz Srbije.od moje mame prijateljica je u 43 god uspjela,uz njegovu terapiju,pa ako si zainteresovana,mogu saznati njegov br,znam da dolazi u Sarajevo...veliki pozdrav sa zeljom da svima nama uspije jednom
Cao MI SE NADAMO, kod mene je problem sto imam 4% nultih hromosoma, znaci ja zatrudnim priridno bez problema ali ako se nulti umjesto x hromosoma spoji sa XY onda dodje do spontanog. Znaci moram biti te srece da se spoji s X a ne nultim hromosomom. A mislim da mi tu Tesic nemoze bas pomoci. U svakom slucaju tebi hvala i zelim ti da uspijes sto prije
drage moje ja sam se prilikom ova dva neuspela,pokusaja jako udebljela,doktor mi kaze da je to od velike kolicine hormona,pa zna li iko od vas neki recept za mrsanje?
Već duže vrijeme Vas pratim. I ja imam siti problem kao i većina vas. Nedavno sam bila na pregleedu kod dr. Mehmedbašića, Uz pokazao PCOS dobila injekciju za pospijeće ovulacije, muž radio spermogram, i nalaz oligoasthenoospermia gr. III , nalaz spreman za vantjelesnu oplodnju. ja bi trebala raditi i hormone. Iamli koja od vas slično iskustvo. Pomagajte. Pozdrav
Samo da vam javim da smo MM i ja odlucili uzeti malo duzi odmor od svega. 16.02. idemo u Maribor na konzultacije, a kako se sam postupak ceka cca godinu dana do tada cemo se valjda malo sabrati. Ja fizicki, zajedno psihicki i financijski, jer nas je ova godina ubila u svakom pogledu. Do tada cemo pokusati shvatiti da zivot ne staje ako ne mozes imati dijete. Hvala svima na svakoj podrsci i lijepoj rijeci, zlatne ste
Tikice žao mi je zbog svega što ti se isdešavalo u ovoj godini, nije ni meni bila dobra i mislim da će ti odmor i malo pauze prijati u svakom pogledu, a eto onda opet ima nade jer ideš u Maribor. Želim ti svu sreću i da dođeš što prije do željenog djeteta .
Drage moje, evo da se i ja pridruzim ovom forumu. Inace sam i sama u braku cetri godine i bez djece. Nedavno sam radila laporoskopiju i sad vidjet cemo sta dalje. Preporucuju mi vjestacku. Ima li ko kakvog iskustva sa vjestackom kod Mehmedbasica? Hvala
Tikice sretno u februaru, želim ti od srca da ostvariš svoj san!
Vjerojatno necete vjerovati, ali ja u svojoj 40. godini zivota, samo na Klomifenu, danas 6. dan ciklusa imam 5...da dobro ste procitali 5 folikula i to 2x12mm, 2x10mm i jedan od 9mm. Doktor je skoro u nesvijest pao od soka i nevjerice U ponedjeljak idem opet na folikulimteriju pa vam se javim