Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vjerojatno necete vjerovati, ali ja u svojoj 40. godini zivota, samo na Klomifenu, danas 6. dan ciklusa imam 5...da dobro ste procitali 5 folikula i to 2x12mm, 2x10mm i jedan od 9mm. Doktor je skoro u nesvijest pao od soka i nevjerice U ponedjeljak idem opet na folikulimteriju pa vam se javim
bravo tikice
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Jedna se oplodila Druga nije tako laka pa se jos necka Ali jednu imamo sigurno. U nedjelju u 9 ujutro transfer. Hvala vam svima na lijepim zeljama i neka nas sve obuzme trudnicki virus
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
draga tikice od srca ti želim da se implantira i zdravo razvija tvoja
Puno sreće i navijam za veliku betu
Pozdrav svima čestitam onima koje su uspijele ostvariti svoje snove. Biti ću vrlo sažeta kod mene se dogodilo puno ljepih stvari. Od kud da počnem. Pokušavala sam zatrudnjeti sedam godina odlazeći na postupke što na inseminaciju, što na IVF. Lječila sam se na SV. Duhu kod dr. Baumana (on je super). Kod nas je sve bilo uredu tako su govorili, ali nisu znali zašto nemogu ostati u drugom stanju. Prije osam mjeseci morala sam otići na pregled štitnjače gdje mi je dijagnosticirana kronična upala štitnjače ,povećana štitnjača, niska razina hormona i antitijela, terapija eutirox. Nakon tri mjeseca uzimanja iste količine ljkeka iznaneđenje ostala sam trudna prirodnim putem. Sad sam u trećem mjesecu sve je dobro nadam se da će do kraja tako biti. OPROSTITE AKO SAM MALO ODULJILA ALI SAM ŽELJELA REĆI DA PONEKAD NIJE PROBLEM SAMO U SPOLNIM HORMONIMA, JER NAMA I DRUGI HORMONI DIKTIRAJU ŽIVOT.
Ja naduta ko zaba, svako malo u nekim grcevima, lagana temperatura, tu i tamo zabole cike...ali to je sve od Utrogestana na zalost Jedino sam par dana svako jutro imala nakon sto sam se popiskila na papiru kao neku malu smedju zilicu koja je izasla iz mene....e sad, jel to ostatak punkcije ili kao sto bi ja htjela implatancijsko krvarenje, ne znam