|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Privatni vrtici u SA
31.7.2013 9:10:43   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: bubamara_

Drage žene,
Možete li sa mnom podijeliti svoja iskustva sa vrtićima Prvi koraci na Mojmilu i Happy House na Švrakinom. Ja sam bila u ovom prvom, u suštini mi se svidio i ambijent i tete, ali nedavno dobih informaciju da su neki roditelji ispisivali djecu iz ovog vrtića, jer sa djecom ne rade dovoljno. Djeca njihovog uzrasta iz drugih vrtića su navodno bila puno "naprednija" od njihove. Po meni to može biti i do djeteta a ne samo do vrtića, ali rekoh da vidim vaša mišljenja. U Happy House nisam bila, ali sam čula sve pozitivno. Bila bih vam zahvalna za vaša iskustva. Pozdrav!

prvi koraci super vrtić, nekolio djece od naših forumašica idu tamu i više su nego zadvoljni

(odgovor članu bubamara_)
Neposredna veza do poruke: 851
31.7.2013 15:28:54   
leona81
treba mi informacija o vrticima na Ilidzi, cula sam da ima neki u Pejtonu ali ne mogu naci nista na netu...ili neka radionica za djecu, igraonica gdje bi mogla provesti 2-3 sata dnevno uz nadzor

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 852
31.7.2013 15:45:26   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: leona81

treba mi informacija o vrticima na Ilidzi, cula sam da ima neki u Pejtonu ali ne mogu naci nista na netu...ili neka radionica za djecu, igraonica gdje bi mogla provesti 2-3 sata dnevno uz nadzor

Djeca od mog kolege su išla u taj " vrtić ".
To je ustvari u jednom stanu, i mislim da nije registrovano.
Ako je to, mogu ti javiti.
Kolega je na godišnjem, pa tek za 15 dana.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 853
31.7.2013 15:48:22   
Teddy Bear
Ima i igraonica Bumba...

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 854
31.7.2013 16:28:48   
Medić*

IZVORNA PORUKA: mama_alma

Drage žene,
Možete li sa mnom podijeliti svoja iskustva sa vrtićima Prvi koraci na Mojmilu i Happy House na Švrakinom. Ja sam bila u ovom prvom, u suštini mi se svidio i ambijent i tete, ali nedavno dobih informaciju da su neki roditelji ispisivali djecu iz ovog vrtića, jer sa djecom ne rade dovoljno. Djeca njihovog uzrasta iz drugih vrtića su navodno bila puno "naprednija" od njihove. Po meni to može biti i do djeteta a ne samo do vrtića, ali rekoh da vidim vaša mišljenja. U Happy House nisam bila, ali sam čula sve pozitivno. Bila bih vam zahvalna za vaša iskustva. Pozdrav!

prvi koraci super vrtić, nekolio djece od naših forumašica idu tamu i više su nego zadvoljni

Moj maleni ide u Prve korake. Mi smo prezadovoljni, posebno kako su odvojili jaslicku grupu. Ovo ljeto su napravili dvoriste, opremili ga jos bolje, Tete su predivne, otvorene za saradnju, samo je bitno saradjivati kako treba. Hrana u vrticu im je super, nema salame, virsli i ostalog. Kuhana hrana svaki dan. Djecu redovno vode vani. Uglavnom moje dijete preazdovoljno a samim tim i ja user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 855
31.7.2013 16:30:07   
Medić*

Sto ne pogledas vrtic gdje ide Veselina Ajsa, ona je zadovoljna koliko znam.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 856
31.7.2013 16:42:40   
maja_86
IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: mama_alma

Drage žene,

Moj maleni ide u Prve korake. Mi smo prezadovoljni, posebno kako su odvojili jaslicku grupu. Ovo ljeto su napravili dvoriste, opremili ga jos bolje, Tete su predivne, otvorene za saradnju, samo je bitno saradjivati kako treba. Hrana u vrticu im je super, nema salame, virsli i ostalog. Kuhana hrana svaki dan. Djecu redovno vode vani. Uglavnom moje dijete preazdovoljno a samim tim i ja user posted image

Kako se može doći do kontakta tog vrtića

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 857
31.7.2013 19:06:18   
leona81

IZVORNA PORUKA: hanabanana

ne bih ako nije registrovan hvala ti, jel moguce da nema tamo nista, samo amel i nur u blizini?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 858
31.7.2013 19:07:07   
leona81

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Sto ne pogledas vrtic gdje ide Veselina Ajsa, ona je zadovoljna koliko znam.

nije registrovan, a i morali bi opet autom, a ja bih da nadjem nesto da je mogu voditi pjeske, pogotovo kad je zima da nije daleko

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 859
31.7.2013 19:13:48   
leona81

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

Ima i igraonica Bumba...

nasla sam na netu da su u Bosanskih gazija? imas li neko iskustvo s njima, nama bi trebalo mozda samo mjesec, dva dok se ne snadjemo, a onda bi je vratili u stari vrtic...da li su registrovani uopste

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 860
31.7.2013 20:36:03   
Jeca_Perec
Bumba je tip igraonice... zamjerka roditelja koji dovede djecu u Bumbu svakodnevno je da primaju drugu djecu na 2-3h.. tako djeca koja svakodnevno dolaze u Bumbu se druze sa nepoznatom djecom..

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 861
31.7.2013 22:41:49   
škorpija
na ilidži ima amel iz grupacije Nur i to je to, ah da ima i onaj od KŠC na stupu, čini mi se ništa više prijavljeno,
a leona što ste odustalo od ponyija ako nije tajna

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 862
31.7.2013 22:52:06   
Teddy Bear
leona, stvarno ti nemam iskustva, znam samo jednu mamu koja je vodila malog na par sati dnevno i ona je bila zadovoljna, raspitaj se jos ili otidji u igraonu pa vidi.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 863
1.8.2013 0:05:31   
leona81

IZVORNA PORUKA: škorpija

na ilidži ima amel iz grupacije Nur i to je to, ah da ima i onaj od KŠC na stupu, čini mi se ništa više prijavljeno,
a leona što ste odustalo od ponyija ako nije tajna

nismo odustali, selimo se, prisilno, pa dok se ne smjestimo samo da imamo prelaznu opciju

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 864
1.8.2013 0:05:55   
leona81

IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec

Bumba je tip igraonice... zamjerka roditelja koji dovede djecu u Bumbu svakodnevno je da primaju drugu djecu na 2-3h.. tako djeca koja svakodnevno dolaze u Bumbu se druze sa nepoznatom djecom..

hvala puno

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 865
1.8.2013 9:26:06   
bubamara_
Hvala na komentarima... Ja sam se u suštini već bila odlučila, ali me malo poljuljali loši komantari, mada su moji utisci i više nego pozitivni.
Maja_86 na Facebook-u nađi Vrtić Prvi koraci i tamo možeš naći njihov broj mobitela.
Pozdrav svima!

(odgovor članu maja_86)
Neposredna veza do poruke: 866
1.8.2013 12:15:55   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: hanabanana

ne bih ako nije registrovan hvala ti, jel moguce da nema tamo nista, samo amel i nur u blizini?

Vrlo je teško dobiti dozvolu za rad kao vrtić i vrlo rijetki privatni vrtići istu imaju.
Moj kolega je bio prezadovoljan, starije je krenula u školu i KŠC pa je i mladju ispisao iz tog vrtića i dao je tamo, da ne vozari u dva pravca.
Znam da je rekao da je mala danima plakala za tetom.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 867
1.8.2013 13:48:08   
leona81
hanabanana mozda bi ta opcija bila ok, svakako cu pogledati kakvi su uslovi, hvala

Neposredna veza do poruke: 868
1.8.2013 23:17:41   
škorpija
ma fakat najbolje je sam pogledati pa odlučiti, u u pravu je hb. a i tvoja curica je velika, ona će ti sama reći jel ok ili nije. našt vrtić nije bio prijavljen kad smo tek krenuli, ali smo i tad i sad bili zadovoljni, tako da mislim da to ne mora ništa značiti

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 869
5.8.2013 0:19:38   
leona81

IZVORNA PORUKA: škorpija

ma fakat najbolje je sam pogledati pa odlučiti, u u pravu je hb. a i tvoja curica je velika, ona će ti sama reći jel ok ili nije. našt vrtić nije bio prijavljen kad smo tek krenuli, ali smo i tad i sad bili zadovoljni, tako da mislim da to ne mora ništa značiti

ma ja sam vise luda od svega:)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 870
5.8.2013 15:20:03   
moja suncica
Imam inf. da se otvara novi vrtic na Dobrinji "CICIBAN" U okviru B.U. AN NUR. Oni su mi najsigurniji. Imaju i stranicu pa mozete pogledati. Tako da mi planiramo u jaslice jer je upis u toku...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 871
5.8.2013 16:47:34   
EEDITH

IZVORNA PORUKA: moja suncica

Imam inf. da se otvara novi vrtic na Dobrinji "CICIBAN" U okviru B.U. AN NUR. Oni su mi najsigurniji. Imaju i stranicu pa mozete pogledati. Tako da mi planiramo u jaslice jer je upis u toku...

toplo preporučujem user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu moja suncica)
Neposredna veza do poruke: 872
5.8.2013 17:03:00   
emi7908
nasla sam na netu da su u Bosanskih gazija? imas li neko iskustvo s njima, nama bi trebalo mozda samo mjesec, dva dok se ne snadjemo, a onda bi je vratili u stari vrtic...da li su registrovani uopste

Leona, što se tiče vrtića na Ilidži situacija je katastrofalna. Jedino Am.Nur je ok ali cijena paprena. Što se tiče Bumbe to je više igraonica i nalazi se u mojoj ulici. Ja sam u par navrata bila kod njih i za da ostaviš dijete sat-dva je podnošljivo ali više od toga nisam sigurna baš. Svakako odi pa pogledaj ti najbolje znaš šta ti odgovara. I imaš još jedan vrtić koji je u stanu u Lužanima za njih ne znam kakvi su ??? Imaš i na Stupu ali ovaj vrtić gdje Višnjina malena ide ... eto valjda sam ti pomogla malo sa info. user posted image

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 873
5.8.2013 19:25:39   
leona81
znam za stanje, a amel i nur sam cula da su grupe dosta velike i da je bas vjerski orijentisan...hvala tiuser posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 874
5.8.2013 23:33:14   
magbi
a jeli bas na ilidzi sto se tice amel i nut nije istina da je bas toliko vjerski nastrojen mi kad smo upisivali djecaka pitali su nas da li zelimo da ide na vjeronauku a kod nas je grupa super ima ih 18 i dvije tetea mozda zato sto je skup a i u vogosci je.Na grbavici u amel i nur idu djeca raznih vjeroispovjesti.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *