Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zbirno će biti prebačeno na račun naše forumašice... nije uputno da javno pišemo njeno ime i rpezime i broj računa...
sve skupljeno na narednom baby bazaru u humantiranu kutiju biće uplaćeno također na isti račun
Draga moja Sonja, bas sinoc gledam sliku tvog malisana i kontam Boze dragi hvala ti pa joj podari ovako medeno stvorenje. A onda mi paznju privuce braonila na njegovoj rukici, pa me istog trena hladan znoj obli i sva protrnuh. Kao da mi neko sapce cijelo jutro da otvorim RR, kad imam sta da vidim. Jako mi je zao zbog tebe, zbog tvog pileta, sto prolazite sve to. Ali vjerujem u Boga i vjerujem u tebe i tvoje pile da cete se otrgnuti i da cete izboriti svoju bitku. Naravno, i ja cu da budem uz tebe kao i sve druge RR forumasice koliko god sam u mogucnosti da pomognem. Budi hrabra i jaka kao sto to ti znas i jesi. Ljubi pile malo, velikog druga poljubi za generaciju i ustraj mila.
♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.
mamina princeza 25.02.2008. mamin princ 01.10.2011
ova tema me je ostavila bez rijeci. ne znam sta da kazem nasoj Sonji... samo da mislim na nju i da molim Boga dragog da dijete ima lijepo i zdravo djetinjstvo i zivot
zbirno će biti prebačeno na račun naše forumašice... nije uputno da javno pišemo njeno ime i rpezime i broj računa...
sve skupljeno na narednom baby bazaru u humantiranu kutiju biće uplaćeno također na isti račun
nista ovo meni nije jasno... de ti meni, onako ko duduku, objasni kako treba da izgleda uplatnica za ovo. ono, sta se pise u koje polje
svrha uplate: podrška forumašici kome uplaćuješ:Predstavništvo Ustanove Danu Filantropija broj računa primaoca uplate:3386907716572730
ostali dio uplatnice su tvoji podaci... ime i prezime i adresa... desno ispod računa upisuješ iznos koliko uplaćuješ i ispod još svoj matični broj i to je to
jel jasnije
nista ovo meni nije jasno... de ti meni, onako ko duduku, objasni kako treba da izgleda uplatnica za ovo. ono, sta se pise u koje polje
svrha uplate: podrška forumašici kome uplaćuješ:Predstavništvo Ustanove Danu Filantropija broj računa primaoca uplate:3386907716572730
ostali dio uplatnice su tvoji podaci... ime i prezime i adresa... desno ispod računa upisuješ iznos koliko uplaćuješ i ispod još svoj matični broj i to je to
savršeno...hvala draga samo ovdje gdje je broj obveznog poreznika ide matični broj onoga ko uplauje je da??? de nam i to zaplavi :)))
< Poruku je uredio Hanady RR -- 30.7.2013 22:57:45 >
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.