Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 8.7.2013 17:10:40
ananas_ze
i meni su al nije bilo,a moj je snizen 70% tako da se nisam dvoumila
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 8.7.2013 22:38:22
bebaa
ja bila u azelu na dobrinji i uzeh 2 majce i košuljicu....zatim otišla do modiane i uzeh hlače i dvije majce....i kad sve sabrah potrošila samo 80 km na 6 odjevnih predmeta.....joj ali hlače su mi mrak....svijetlo ljubičasta....mekane.....
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 8.7.2013 22:50:16
Hanady RR
večeras svašta vala joj što volim kad krenu sniženja
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 8.7.2013 22:54:52
mishkica
Dvije duge haljine u brand box-u, jeftine,a iskoristive, jedna sarena, preovladava zuta boja, i druga u sivo-plavim nijansama, padaju lagano, bas su po mom ceifu
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 8.7.2013 22:56:13
bebaa
ja ebi odredila budžet za sniženja i ostade mi još 20 km...kontam opet sutra do modiane po jednu super majčicu....ma da vidite majčica na sniženju po 12-13km.....
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 8.7.2013 22:57:46
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebaa
ja ebi odredila budžet za sniženja i ostade mi još 20 km...kontam opet sutra do modiane po jednu super majčicu....ma da vidite majčica na sniženju po 12-13km.....
vidjeli smo vidjeli
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.7.2013 7:42:42
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebaa
vidjeli smo vidjeli
A mi cemo vidjeti vidjeti hehe..moram cim prije u obilazak, jes' da mi plata kasni i nema mi je jos pola od prosle, ali valjda 20ak km odvojim haha...
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 13.7.2013 14:22:58
Sandrich
S obzirom da sam na mirovanju ne pamtim kad sam isla u soping al zato ima internet Naruceno i cekam isporuke,preko megapopusta,set narukvica ogrlica i nausnice sa elementima swarovski kristala,torbu i helanke
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 17.7.2013 15:38:30
zvončica
Dugu haljinu boje breskve.....pronadjoh super radnju u Merkatoru na Al. polju na spratu....imaju svega i odjece i obuce i raznih djidja, a cijene pristojne....