Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.6.2013 12:49:17
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: damma
haljinu za godišnjicu mature
u a ja tražim...opet
i meni će godišnjica ubrzo
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 2.7.2013 14:00:25
MicoTico
Što volim ova sniženja kad krenu Elem, kupila si u Mangu haljinu i klasičnu suknju do koljena, obje u pola cijene. I u Caliope majicu i haljinu za plažu po 9.90 KM. I još curici kupim šorcić i majicu bez rukava, a sinu isto spiderman majicu. Najgore je što smo išli kupiti mm-u nešto, a za njega na kraju šipak
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 2.7.2013 14:26:29
elmaL
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Što volim ova sniženja kad krenu
ja sam uzbudjena ko' malo dijete kad počnu sniženja, iako na kraju vrlo malo sebi kupim sve ode na Emina
kupih mu u Zari predivnih stvarčica, i to je tek početak, sa novim krugovima sniženja ja mu samo više kupujem iako držim granicu normale, ne pretjerujem, kupujem ono što mu treba, pa neke stvari i za iduću godinu.
al ovaj put biće nešto i za mene, u Planici sam nedavno kupila fine sandale sa platformom, iako nisu bile na sniženju morala sam nešto za posla uzeti,al moraće se uzeti koja košulja, majica u Zari, Bershki, stradivariusu, ... niko od mene nije bio sretniji kad su otvorili ove prodavnice u Mostaru
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 2.7.2013 15:42:10
D_K
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Što volim ova sniženja kad krenu Elem, kupila si u Mangu haljinu i klasičnu suknju do koljena, obje u pola cijene. I u Caliope majicu i haljinu za plažu po 9.90 KM. I još curici kupim šorcić i majicu bez rukava, a sinu isto spiderman majicu. Najgore je što smo išli kupiti mm-u nešto, a za njega na kraju šipak
Mozda mislis najbolje
ti si se super ponovila
ja sam maloprije u Importane vidjela da je u P..S.. snizenje - ali fakat nisam imala vremena razgledati. oni mi imaju extra robu. U Carpisi snizenje. Lindex je okacio onaj plakat snizenje 20, 30, 50 % ali nisam zagledala sta je snizeno.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 2.7.2013 15:58:36
Anoniman
ovih zadnjih dana sam nesto malo obilazila radnje i kupila sam divnu bijelu haljinu do koljena, crvenu atletsku majicu, gornji dio kupaceg, neku svecaniju majicu trofrtaljnih rukava ...
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 7.7.2013 11:06:22
visnjica1
Ja sam se fino obnovila kupila svu novu ljetnu odjecu staru svu pobacala jer sam smrsala i ubacila se u novu kolekciju obucu kupujem stalno kod nas uvijek ima nekog snizenja pa kad god naletim ja kupim a nista ne nosim sve mi na platformu a s bebom ne mogu pa sam vazda u japankama
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 7.7.2013 13:08:55
mala86
ja vise ne kupujem ja dobijam
dobih svasta prosli mjesec,sad me ceka nova isporuka za koji dan
imam tetku vani,nasljedila komplet gradju njenu (zna zena cime se borim,pa kao uzme sebi,a meni proslijedi )
kupila sam sebi sandale u azelu