Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 18.4.2013 11:02:59
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: ziki
IZVORNA PORUKA: malena sharena
IZVORNA PORUKA: palachinken
Kupila baloner koji bi trebao biti sportska elegancija a sad mi se nimalo ne sviđa. Hoće li ko kupit
Kako mrzim ovaj osjecaj Nije mi jasno kako covjek u prodavnici moze da vidi jedno, a kad dodje kuci nesto skroz drugo.
pa kad u prodavnici imaju "mršava" ogledala
Sto bi ja jedno takvo kuci da imam
Samo iskreneš ogledalo, ono da je dole odmaknuto od zida, a gornjim dijelom naslonjeno na isti i onda te vizuelno izduži sam tako. Pride još uzmeš neko blago tonirano ogledalo...pa onda malo prigušiš svjetla...i voila:
A zato ja kod mame ne mogu da izađem i odem konačno gledajući se u hodniku u ogledalo. Još sam ženi rekla da hoću ogledalo u nasljedstvo. Eto, saznadoh trik, jer kod nje ogledalo upravo ovako, neprimjetno stoji malo nakoso.
U pristojnim zemljama postoji mogućnost da se odjevni predmet vrati u nekom vremenskom roku sa potpunim vraćanjem para. Žene čak dovuku pune kese stvari da ne probaju u prodavnici, pa onda isprobaju kući, i što im ne valja vrate.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 18.4.2013 12:51:31
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
U pristojnim zemljama postoji mogućnost da se odjevni predmet vrati u nekom vremenskom roku sa potpunim vraćanjem para. Žene čak dovuku pune kese stvari da ne probaju u prodavnici, pa onda isprobaju kući, i što im ne valja vrate.
Da da, ovako ja radim Zato vecinom nemam problema s tim da nesto kupim pa mi stoji u ormaru. Probam kuci, ako mi se ne svidja vratim a oni mi lijepo vrate sve i markicu To se vecinom moze samo u roku od 10-15 dana. Samo unutrasnja odjeca se ne vraca
I moje ogledalo malo izduzuje To sam primijetila kad sam se pogledala na njemu onako lezeci na krevetu, a ono glava mi kratka a siroka
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 18.4.2013 12:53:13
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: henna ze
kako se udeblja na ogledalu?
Uzmes ugledalo koje izduzuje i gledas se na njemu lezeci Isprobano A da, mozda je bolje da ogledalo lezi, lakse je
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 12.5.2013 11:24:27
škorpija
Evo da se napokon i ja pohvalim na ovoj temi, došao i moj vakat , kupila dvije haljine mexx i H&M, i patike kappa, sve koštalo manje od 100 KM na sniženju
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 10.6.2013 9:57:47
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija
Evo da se napokon i ja pohvalim na ovoj temi, došao i moj vakat , kupila dvije haljine mexx i H&M, i patike kappa, sve koštalo manje od 100 KM na sniženju
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.6.2013 12:45:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Haljinicu za krstenje i nausnice Majicu,par grudnjaka,cipele za svaki dan
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 11.6.2013 12:47:55
bebana27
dosta majica za ovu sezonu i jedne patikice koje mi trebaju kad idem u setnju sa djecom
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem