Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Super je. Moja zaova ima slicnu,samo bez pojasa. Ja kupila zelenu koznu jaknu prije 4 godine,i prije par dana slusam na tv-u kako se ove godine iste moderne,napokon sam i ja in.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 6.4.2013 14:34:59
MicoTico
Jedne hlače, majicu bez rukava, vestu, donji dio trenerke za po kući i grudnjak. vala, baš sam se istrošila. otišla u grad sa mm-om ko samo na kafu, vratila se s punim kesama
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 6.4.2013 14:46:48
lady_bubamara
Hoću i ja na BB
Ja neki dan kupila trudničke helanke, dvije gumirane suknje da obuhvate pupu jedne crne starkice , jedne plave najobičnije patike, grudnjak ala moja baka ( al šta ću kad su mi cice sad do pupka ) i jednu tigrastu maramu i jedan rozikasti džemperak...
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 18.4.2013 7:07:51
mishkica
Sarena tunika s oliver u bingu, koju cu sada na helanke, a na ljeto ce mi moci biti haljinica, bas je ono sto sam trazila, crne i sive helanke, cipele s punom petom boja pudera, sal boja koze, i 5-ere gacice, bile na snizenju, dobro sam ih uhvatila za samo 15.60, i dosta za ovu sedmicu
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 18.4.2013 8:58:01
ziki
IZVORNA PORUKA: malena sharena
IZVORNA PORUKA: palachinken
Kupila baloner koji bi trebao biti sportska elegancija a sad mi se nimalo ne sviđa. Hoće li ko kupit
Kako mrzim ovaj osjecaj Nije mi jasno kako covjek u prodavnici moze da vidi jedno, a kad dodje kuci nesto skroz drugo.
pa kad u prodavnici imaju "mršava" ogledala
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 18.4.2013 9:17:53
palachinken
IZVORNA PORUKA: ziki
Kupila baloner koji bi trebao biti sportska elegancija a sad mi se nimalo ne sviđa. Hoće li ko kupit
Kako mrzim ovaj osjecaj Nije mi jasno kako covjek u prodavnici moze da vidi jedno, a kad dodje kuci nesto skroz drugo.
Ovo me više muž nagovorio, pošto ja inače rijetko šta sebi uzimam, pogotovo nešto skuplje. I hajd,eto. A mogla sam, u svojim radnjama, makar 2 ili 3 da uzmem
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 18.4.2013 9:26:07
Mya_81 RR
Ovo me više muž nagovorio, pošto ja inače rijetko šta sebi uzimam, pogotovo nešto skuplje. I hajd,eto. A mogla sam, u svojim radnjama, makar 2 ili 3 da uzmem
Ho'š ti muža slušati
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 18.4.2013 9:30:25
palachinken
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Sto bi ja jedno takvo kuci da imam
Samo iskreneš ogledalo, ono da je dole odmaknuto od zida, a gornjim dijelom naslonjeno na isti i onda te vizuelno izduži sam tako. Pride još uzmeš neko blago tonirano ogledalo...pa onda malo prigušiš svjetla...i voila: