Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 7.7.2013 21:43:50
almondray
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Marija, kad kupimo glodalice onda mozemo kafu u miru piti
hoću i ja jednu....glodalicu Ja svom dala krušku , cijelu , kontam ne može odgrist komad ,može samo strugati .... al' kad sam vidjela da ju može strpak kompletnu u usta hladan znoj me oblio.
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.7.2013 7:44:04
Marija13
IZVORNA PORUKA: almondray
Marija, kad kupimo glodalice onda mozemo kafu u miru piti
hoću i ja jednu....glodalicu Ja svom dala krušku , cijelu , kontam ne može odgrist komad ,može samo strugati .... al' kad sam vidjela da ju može strpak kompletnu u usta hladan znoj me oblio.
Neko je pomenuo da je posjeduje mene zanima kako se koristi, recimo da li se stavi komad banane ili u malim komadićima? Da li curi na sve strane?
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.7.2013 7:58:21
Vinetu
Marija, možeš slobodno veće komade stavljati. Isto tako se mogu stavljati komadi raznog voća ili povrća, izmiješani. Ne bi trebalo ništa previše curiti, osim ako se ne radi o vodenastom voću (npr. lubenica) ili o meko kuhanom voću i povrću. Dijete dok žvače ovu glodalicu guta ono što iz nje izvuče. Vjerovatno da ne možeš 100% izbjeći nered, ali je dobra zabava za dijete.
To ja zaključujem čitajući razne internet stranice gdje se glodalica spominje.
Meni se čini kao dobra stvar. Dijete cucla npr. jabuku, k''o sladoled, a ti u miru piješ kaficu sa jaranicom!
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.7.2013 8:20:34
Marija13
ako neko bude isao do fisa neka nam kupi pa ćemo se raskusurati nismo motorizovani do daljnjeg!
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 8.7.2013 8:27:37
Vinetu
IZVORNA PORUKA: Vinetu Meni se čini kao dobra stvar. Dijete cucla npr. jabuku, k''o sladoled, a ti u miru piješ kaficu sa jaranicom! Prijavljujem se i ja za kaficu, Full Moon!
Super, hajd samo da vidm kako ce mi ovo danas proci i odmah se organizujemo aBd, sa ili bez glodalica
A šta je to danas??? Ak' nije tajna...
Ja zaboravila... mene stavite na "hold" mjesec dana...
Ja jutros dala bebi jogurt , nisam ni kontala od kad ide... Zna li neko od kojeg mjeseca se uvodi jogurt i sa kolko %mm? I kolko mu smijem dat kašikica? On bi čašicu cijelu mogao smazat.
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 10.7.2013 9:44:04
Alannah
Ja sam zumance dala prvo 1/8,pa kroz 2-3 dana 1/4,pa polovinu i kroz desetak dana cijelo.Pomijesam sa kasicom koju jede taj dan,izdvojim malo kasice ,pomijesam sa zumancetom,to pojede,pa nastavi kasicu.Tako budem sigurna da ce ga sigurno pojesti.Inace sa 9 mjeseci sam tek dala zumance.
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 10.7.2013 17:01:59
Alannah
Cveklu sam dala sa jabukom i mrkvom; krompirom i tikvicom; krompir,grasak,proso i cvekla. jeo ju je i sa komoracem i krompirom,te sa teletinom i mrkvom. Ide super i sa vocem( jabuke,kruske,banane) i sa povrcem,a i sa zitaricama. Ja sam kuhala citavu u kori,pa isjekla na komade i zamrznula ostatak.Inace ja sam zbog anemije jela u kombinaciji sa jabukom i mrkvom,pa probaj
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 11.7.2013 9:51:42
mist
Kipila sam u DM-u pšenične klice koje namjeravam da dodajem u voće kada D pravim kašice. E sada me interesuje da li te klice treba potapati u vodu ili mlijeko i kuhati ili se samo iz kese dodaju? U pitanju su Alnatura klice.
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 13.7.2013 12:59:56
mo girl
zna li neko gdje u mostaru ima ovih glodalica u mepasu sam sve obisla nema nigdje? eh mi cemo za koji dan napuniti 6 mjeseci i pocinjem sa slanim kasicama samo nemam pojma sa cime da pocnem?svasta sam citala uglavnom neznam sta prvo ide da iskuham supu pilecu i sta dalje?jel ta supa sluzi samo da se u njoj skuha povrce ill se i ona daje