|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m...
3.7.2013 9:00:49   
Taii
http://bimaco-grupa.com/podkategorija.aspx?p=ACCESSORIES

Valjda sam dobro link kopirala, to je ova glodalica na drugoj strani, 9,15 KM. i ja kontam naruciti

Zivot nije bio zivot , sve dok u njega nisi usla ti... Volimo te pahuljo nasa... 21.12.2012... .H.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 10976
3.7.2013 9:04:27   
Coma
https://www.google.ba/search?q=nuby+nibbler&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dMvTUcCzEYzCswbu6oHICw&ved=0CCsQsAQ&biw=1366&bih=602

https://www.google.ba/search?q=munchkin+fresh+food+feeder&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=D8zTUeDtJuif7gbxuoDACw&ved=0CC0QsAQ&biw=1366&bih=602

Ja sam svoje naručila preko ebay-a ali sam vidjela da u Bimaco-u ima ova od Nuby (9.15 KM)
Super stvar jer beba može sve živo da okusi pomalo, a da ne moraš odmah hapice praviti i to... user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 10977
3.7.2013 9:06:01   
Coma
Jeste, baš ta... ja imam dvije od Nuby i jednu Munchkin... u svakoj torbi po jednu pa kad nešto ugledamo da probamo, spremne smo... ;)

(odgovor članu Taii)
Neposredna veza do poruke: 10978
3.7.2013 9:15:44   
Coma
Mene je ovaj video, koji me oduševio, naveo da kupim glodalicu... sad moja prinčipesa isto ovako uživa u njoj (al ne plače kad joj uzmem) user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=lKT5p_BcZKY

(odgovor članu Coma)
Neposredna veza do poruke: 10979
3.7.2013 22:52:57   
Lalali
Zene moje drage glodalicu ja jucer kupila u fisu, u Sa,nuby isto 9 i nesto km

(odgovor članu Coma)
Neposredna veza do poruke: 10980
3.7.2013 22:56:45   
bebaa
e hajte sad nešto konkretno o ishrani,obrocima.......

šta skuhati bebi od 9,5 mjeseci......hajmo mame,dajte recepte.....mi smo počeli s hljebom uveliko,drobim mu u čorbice,u mlijeko sa pavlakom....ali što se tiče čorbica stvarno nemam ideja više.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Lalali)
Neposredna veza do poruke: 10981
4.7.2013 6:35:55   
almondray
Bebo zar za čorbicu treba ideja user posted image .Ja u čorbicu ubacim sve što imam dostupno , samo meso mijenjam jedan dan piletina , drugi teletina.
Njima se ionako ne stavljaju začini.

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 10982
4.7.2013 7:20:02   
Marija13
almondray jesi li pravila pir, ja kupila griz od pira, još samo ne znam da li da mu napravim onako na vodi ili da ubacim u povrce dok se kuha..

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 10983
4.7.2013 8:00:04   
almondray
Nisam još , zbuni me deklaracija na kojoj piše da sadržava i lješnjake , soju , kikiriki i jos x stvari user posted image . Ma sutra ću probat , danas sam već skuhala rižu sa višnjama za doručak.

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 10984
4.7.2013 12:11:27   
Lalali

IZVORNA PORUKA: almondray

Nisam još , zbuni me deklaracija na kojoj piše da sadržava i lješnjake , soju , kikiriki i jos x stvari user posted image . Ma sutra ću probat , danas sam već skuhala rižu sa višnjama za doručak.

i ja pitah ali mi niko nista ne rece, kad sam procitala sta sve sadrzi nisam ga ni uzela

Neposredna veza do poruke: 10985
4.7.2013 21:25:05   
Marija13

IZVORNA PORUKA: almondray

To je garant onaj fazon "može a i ne mora da sadrži" ? Na grizu stoji sadrži dijelove lupina, šta god to značilo!?
Elem, dijete mi se napucalo glutena danas user posted image napravila griz na mlijeku i dodala banane, za prste polizati, baš mljackao...da vidiš majčine sreće!

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

Neposredna veza do poruke: 10986
4.7.2013 22:59:40   
bebaa
šta je pir...kakva je sad to stvarka....user posted image
moj danas jeo:
u 7 mlijeko 210 ml AD
u 9 čopo kiflu samnom user posted image
u pola 12 tikvica sa tarhanom
u jedan popodne mlijeko 210 ml tetrapak
užina kinder čokolada i čokolino,ostavio i mami malouser posted image user posted image
u 15 sati ručak opet tikvica + jogurt
u 19 mlijeko AD jedva popi 60ml.....

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 10987
4.7.2013 23:02:28   
Marija13
ccccc sebi slagani burek a djetetu tikvicu i jogurt, hajd se ti najedi user posted image

čuj ne zna šta je pir? user posted image
http://www.zdravestvari.hr/zdravopedija/clanak/pir-dinkel

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 10988
4.7.2013 23:05:46   
Full Moon
Sve cu vas prijaviti na fb temiuser posted image , cime djecu hranite. ccc

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 10989
4.7.2013 23:07:11   
bebaa
user posted image user posted image user posted image nikad čula...to je meni nešto šuhveli ha ja to nikad nisam jela.....user posted image

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 10990
4.7.2013 23:08:31   
bebaa
tita mi bilo i tarhane u tikvicama...ma napuco se mali samo tako....vidiš da nije mogao mlijeko dokusuriti.....user posted image

< Poruku je uredio bebaa -- 4.7.2013 23:09:08 >

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 10991
5.7.2013 0:42:23   
Lalali
Kako spremate prosene pahuljice ove alnaturine? Hvala

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 10992
5.7.2013 20:22:37   
Alannah
Pahuljice,kao i zobene i rizine pripremam.Kuham lagano nekih 5 minuta,ostavim da upiju vodu( pokrijem serpu) i pomijesam sa vocem ili povrcem,mi jos miksamo hranu.

(odgovor članu Lalali)
Neposredna veza do poruke: 10993
5.7.2013 23:29:49   
Lalali
hvala Alanah

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 10994
7.7.2013 16:37:54   
Full Moon
http://imageshack.us/photo/my-images/812/62ak.jpg/
Uslikan letak iz doma zdravlja, mozda nekome pomogne, meni je super jer je koncizan

< Poruku je uredio Full Moon -- 7.7.2013 16:44:24 >

(odgovor članu Lalali)
Neposredna veza do poruke: 10995
7.7.2013 19:01:05   
Vinetu
Ova me glodalica oduševila! Šta se sve može staviti u nju? Pretpostavljam da je najbolje sirovo voće... kad počne da ga jede.

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 10996
7.7.2013 19:14:45   
Vinetu

IZVORNA PORUKA: Vinetu

Ova me glodalica oduševila! Šta se sve može staviti u nju? Pretpostavljam da je najbolje sirovo voće... kad počne da ga jede.

Nađoh nešto, kome se da da prevodi : )
Super ideje, hrana se može i kombinovati... Merak pravi!!!user posted image Dijete jede samo, a ti odmaraš... ili pereš suđe, prozore, peglaš i slično user posted image

Fruits: Bananas, blackberries, peaches, pears, strawberries, apples, blueberries, mango, raspberries, kiwi, cantolope, seedless watermelon, honey due, pineapple, grapes. Try mixing some fruits together for taste. Ex: strawberries&peaches, Bananas&blueberries.

Veggies: Avocado, beans, squash, potato, carrots, peas, green beans, corn, tomatoes, zucchini, pumpkin, eggplant, spinach, broccoli, cucumber. Try mixing a fruit and a veggie to improve taste. Ex: apple&pumpkin or squash&pear.

Meat: Chicken, turkey, ham, beef. I never marinated anything at this age but made sure the meat was tender.

I've before just mixed mini-meals and refilled it if need be. Ex: Chicken&Potato&cantelope or turkey&avocado&peaches.

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 10997
7.7.2013 20:25:36   
Marija13
je li ono rekose da se to čudo od glodalice u Sa ima kupiti u fisu, hoce li ici ko ovih dana user posted image

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 10998
7.7.2013 20:55:40   
Vinetu
Nešto kontam da bi trebalo biti i u DM-u... ako budem mogla, provjerit ću sutra!

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 10999
7.7.2013 21:28:06   
Full Moon
Marija, kad kupimo glodalice onda mozemo kafu u miru pitiuser posted image

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 11000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje serije pratite
bebana27

Posto ima dosta serija intersu je moji serije vi gledate bili da su turke,indijske ili domace

Sulejman Velicanstveni (72%)

Priya (3%)

Odbacena (0%)

Larin izbor (5%)

Ruze vjetrova (3%)

Lud zbunjen normalan (17%)

Broj svih glasova: 65

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *