|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Privatni vrtici u SA
6.6.2013 9:36:14   
Marija13

IZVORNA PORUKA: lala 28

za reklamu se obratiti Visnja RR

Zar su onda pomenuti vrtici iznad svi dio reklame??? user posted image

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu lala 28)
Neposredna veza do poruke: 801
6.6.2013 9:41:47   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Marija13

ma ono jesu
al kad se neko javi s jednim postom i odmah opali priču o priv.vrtiću Višnja to smatra izričitim učlanjenjem na RR zbog reklame samo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 802
6.6.2013 10:35:03   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Marija13

ma ono jesu
al kad se neko javi s jednim postom i odmah opali priču o priv.vrtiću Višnja to smatra izričitim učlanjenjem na RR zbog reklame samo

Evo Vesela je lijepo objasnila

a to ne smatra Visnja vec se kao takvo pokazalo

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 803
7.6.2013 14:13:44   
lepao
Koje mi vrtice mozete predloziti da su u gradu, bjelave, breka i grbavica..dalje ne bih isla zbog vozikanja....i da imaju manje djece...za djecaka od 2,5 godine???
Ja sam obisla Tweety, Smiley na Bjelava planiram da obidjem i Pony isto tako.
The Montessori House sam obisla...divan je ali nemaju poludnevne cijene tako ya pola dana 600km je previse.
Hvala!

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 804
8.6.2013 10:19:39   
EEDITH
vrtić San na baščaršiji-PU An Nur Sarajevo,
oni imaju manje djece

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu lepao)
Neposredna veza do poruke: 805
8.6.2013 11:06:11   
škorpija
meni su i pony i san super, s tim da je san jeftiniji za oko 100 KM, ali ja bih izabrala na osnovu toga čije je dvorište ljepšeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 806
8.6.2013 22:07:31   
mamina princeza
da li san uopste ima dvoriste...ne bih rekla...jedna od stvar koja me odbila od njih je upravo ta...mozda su i napravili neko al koliko ja vidim kad prolazimo pored nema...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 807
9.6.2013 22:24:20   
škorpija

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

da li san uopste ima dvoriste...ne bih rekla...jedna od stvar koja me odbila od njih je upravo ta...mozda su i napravili neko al koliko ja vidim kad prolazimo pored nema...

e sad me zbuni nisam sigrna ali kad sam zvala da ih pitam za upis prije godonu rekoše da imaju dvorišteuser posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 808
18.6.2013 12:33:27   
Isha
Je li neko upisao dijete u vrtić Palčić na K.Brdu?
Kakva su iskustva?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 809
18.6.2013 12:35:35   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Isha

Kakva su iskustva?

od moje drugarice išla curica,sada ide sin prezadovoljini

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 810
18.6.2013 12:37:11   
mamina princeza

IZVORNA PORUKA: škorpija

e sad me zbuni nisam sigrna ali kad sam zvala da ih pitam za upis prije godonu rekoše da imaju dvorišteuser posted image

ako neko zna ovu informaciju molim da mi javi .. treba mi z ajednu curicu infomacija. ovaj vrtic je jako blizu moje kuce i kad sam gaja obilazila prije nesto vise od godinu dana ( mozda i godinu i po ) nije imao dvoriste , imali su neke terase i malo zelenila kod ulaza al dvoriste ne... sad cujem da su se mnogo promjenili od tada da su bolji pa mozd aimaju.a ko ima neko da zna molim da napise ...ja nemam nikako vrmena da odem i vidim licno a treblaa bi...ako je ok mozda nekad i meni posluzi z amladje djetete jer meni je ovo nekih 100 m od kuce :) ranije sam znala ljude sa losim iskustvom a evo u zadnje vrijeme upoznajem druge sa boljim iskustvom ....
vrijeme da provjerim :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 811
18.6.2013 12:46:05   
Isha

IZVORNA PORUKA: mama_alma

IZVORNA PORUKA: Isha

Kakva su iskustva?

od moje drugarice išla curica,sada ide sin prezadovoljini

Hvala na odgovoru user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 812
23.6.2013 11:38:19   
lana32
Ima li neko informaciju gdje bi mogla u neki od ovih privatnih vrtića odvesti djevojcicu na dva tri sata ,da se polako navikava na djecu i da se pomalo druži s djecom ,sad joj je 18 mjeseci ,curica već uveliko hoda i trči ,voljela bi da se druži malo s djecom ,pa me zanima postoji li mogućnost da je odvedem povremeno na par sati da se druži s djecom ,dok ne dođe vrijeme da je odvedem na puno vrijeme . Odlazila sam u igraone u shopin centrima ,ali u toku radne sedmice su one večinom prazne ,ili barem oni u koje smo mi isle(Alta,Importane)Da li neko ima prijedlog gdje bi je mogla odvesti na igru s drugom djecom

Lea - 19.01 2012
Anabela - 25.02 2013

Ja pjevam svoj blues u srcu dubine i držim se pretežno zlatne sredine, to je bar rutinska stvar..

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 813
26.6.2013 18:59:45   
Vinetu
Svaki vrtić prima djecu i na poludnevni boravak (4 sata).

(odgovor članu lana32)
Neposredna veza do poruke: 814
27.6.2013 9:24:36   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Vinetu

Svaki vrtić prima djecu i na poludnevni boravak (4 sata).

da samo onaj koji ima jasličku grupu,

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 815
28.6.2013 11:55:38   
lana32
Ja bi ipak da budem neko vrijeme s njom u blizini ,znam i ja za poludnevni boravak ,ali to nekad malo kasnije ,za sad me zanima igraonica u kojem mogu dovesti malo dijete,pozeljno bi bilo relacija Centar,ali nije uslov ,u vecini igraona u kojima sam bila su prazne tokom radne sedmice ,zna li neko za igraonu u koju mogu dovesti dijete od godinu i pol?

Lea - 19.01 2012
Anabela - 25.02 2013

Ja pjevam svoj blues u srcu dubine i držim se pretežno zlatne sredine, to je bar rutinska stvar..

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 816
28.6.2013 17:11:30   
škorpija

IZVORNA PORUKA: lana32

Ja bi ipak da budem neko vrijeme s njom u blizini ,znam i ja za poludnevni boravak ,ali to nekad malo kasnije ,za sad me zanima igraonica u kojem mogu dovesti malo dijete,pozeljno bi bilo relacija Centar,ali nije uslov ,u vecini igraona u kojima sam bila su prazne tokom radne sedmice ,zna li neko za igraonu u koju mogu dovesti dijete od godinu i pol?

u naš vrtić možeš dovesti dijete na nekoliko sati, plaćaš po satu, ima jaslička grupa do 2 godine, ali lokacija je kod bosmala

(odgovor članu lana32)
Neposredna veza do poruke: 817
2.7.2013 17:29:23   
canim
Jeli ide neko u Amel i Nur, interesuje me radno vrijeme, i jeli ovaj poludnevni boravak moze poslijepodne ? user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 818
3.7.2013 10:07:54   
Pikapolonica

IZVORNA PORUKA: canim

Jeli ide neko u Amel i Nur, interesuje me radno vrijeme, i jeli ovaj poludnevni boravak moze poslijepodne ? user posted image

Primaju djecicu ujutro od 7, a "zatvaraju" kad se dodje po posljednje dijete (sto nekad zna potrajati i do 6).
Tako su bar meni rekli.

The world is mine!
A. 21.08.2011.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 819
3.7.2013 12:36:42   
mamina princeza

rado vrijeme 7-6 ... po tome djete moze biti do 6 sati s tim da sma ja jednom isla na rodjendna i bas pogledala i vrtic prazan u pola 6 - nije bilo djece pa otisle sve vaspitacice samo cistacica cisti... a logicno dokle ima djece ako je do 6 sati i rade....
mislim da je poludnevni samo u jutarnjim satima do pola 1 al moguce da ce ti izaci u susret..najbolje nazovi njih pa se raspitaj direktno na telefon.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 820
3.7.2013 13:25:53   
bambi1

IZVORNA PORUKA: una77

Moja djevojčica ide u vrtić Pony. Za ovaj vrtić imam samo riječi hvale, radno vrijeme je od 06:30-18:00. Tete i vlasnik su veoma ljubazne, i zaista se trude oko djece. Hrana u vrtiću je izuzetna i moje dijete tamo jede stvari koje kući prije nije nikako jela. Svako dan imaju utvrđen program i zaista se trude oko edukacije djece. Vrtić posjeduje vlastiti vrt tako da ako vremenski uvjeti to dozvoljavaju svakodnevno izlaze van. Cijena vrtića je 320 KM i vrijedi svake pare. Najbolji znak je da naša princeza se svakodnevno raduje odlasku u vrtić.

Isla sam u obilazak ovog vrtica, jedina zamjerka zbog koje se mi nismo odlucili za ovaj vrtic je sto djecu tj jaslicku grupu do 3 godine ne izvode u dvoriste user posted image Meni to nekako bezveze jer moja curica od 20 mjeseci obozava park i igranje u parku, a prostorija gdje boravi ova grupa gleda direktno na igraliste, pa poludila bi da gleda stariju djecu vani da se igraju a da je ona zatvorena cijeli dan u vrticu

(odgovor članu una77)
Neposredna veza do poruke: 821
3.7.2013 13:26:52   
bambi1

Moze i poslijepodne, imas na upisnom obrascu da zaokruzis koja varijanta ti treba

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 822
3.7.2013 13:34:08   
mamina princeza
vidis ja ovo nisma znala :) super mozda m inekad i zatreba:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu bambi1)
Neposredna veza do poruke: 823
3.7.2013 14:10:01   
bambi1

vidis ja ovo nisma znala :) super mozda m inekad i zatreba:)

Mi 10.og krecemo u jaslice u NUR :) Nadam se da ce sve biti ok
Friska sam u obilasku skoro svih privatnih vrtica jer smo dugo obilazili i tragali, za NUR mi je presudio izlazak i ove grupe u dvoriste i boravak u igraoni :)

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 824
10.7.2013 9:03:47   
Mala Selma
Moze li mi neko preporuciti privatne jaslice na relaciji Dobrinja-V.Polje-Mojmilo-A.Polje?

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *