Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 15:18:14
EEDITH
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Već sam pisala da smo rezervisali Drvenik opet ko prošle godine. Idemo mm, ja i djeca i moji roditelji. Smještaj će nas koštati 60EUR. Krećemo aBd 23.8.
veliki ili mali ? i mi smo vjerovatno u drveniku i ove godine.....bili smo prošle i bilo nam je super takođe avgust,možda se i vidimo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 15:22:37
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
meni je puno sve vise od 45 eura za smjestaj, jer mi budzet za odmor bude oko 1000 km (mi dosta potrosimo tamo na kafe i hranu, jer ne kuham uvijek pa onda gledamo jeftiniji smjestaj)
mi ovaj put idemo s prijateljima ..zajednicki smo skupili lovu za izlaske , kafice , sladolede... svake sedmice igramo remija u lovu (zadnji daje u kasicu 7 km predzadnji 5 a drugi 3 km...prvi ne placa) i tako nakon svake partije remije ...nakupilo se bas dosta .... eto zabavan vid štednje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 15:38:03
MicoTico
IZVORNA PORUKA: eldinky
Već sam pisala da smo rezervisali Drvenik opet ko prošle godine. Idemo mm, ja i djeca i moji roditelji. Smještaj će nas koštati 60EUR. Krećemo aBd 23.8.
veliki ili mali ? i mi smo vjerovatno u drveniku i ove godine.....bili smo prošle i bilo nam je super takođe avgust,možda se i vidimo
U mali ili Gornja Vala. A šetamo obavezno do Velikog D.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 16:20:01
shpagica
meni je puno sve vise od 45 eura za smjestaj, jer mi budzet za odmor bude oko 1000 km (mi dosta potrosimo tamo na kafe i hranu, jer ne kuham uvijek pa onda gledamo jeftiniji smjestaj)
dobro onda i izgurate, mi ne placamo smjestaj pa potrosimo puno vise...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 16:46:22
teacher75
IZVORNA PORUKA: shpagica
dobro onda i izgurate, mi ne placamo smjestaj pa potrosimo puno vise...
pa ostanemo uglavnom 6 dana tako da racunamo 100 km dnevno za hranu i kafe- ja uglavnom kuham al nekad nesto vani pojedemo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 17:25:27
djordje5
Pa ako je do cijena apartmana ovako, za dvije osobe je 30 euro, 3 osobe je 45 euro, 4 osobe je 50 euro. Sad u zavisnosti kolika su djeca ove zadnje dvije cijene variraju, tako je barem na Hvaru.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 17:59:23
škorpija
Ja izgleda zbog administrativnih zavrzalam neću dobiti pasoš naredna dva mjeseca (iako sam daaaavno predala zahtjev), dajte mi neki prijedlog za CG primorje, samo da je čisto more i plaža
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 18:02:54
Sandrich
i da,cijena naravno zavisi od blizine,nije isto kad si na plazi bukvalno smjesten ili 200 metara od mora.....mi ove godine nista ne znamo,ako mi dr odobri more spremit cemo se i za dan,dva krenuti.tamo posle 24.7. pa moze li Mico Tico Alhemicarka kakav link ili kontakt od tih vasih gdje idete?i svi ostali ako imaju preporuku kakvu a da nije plaho skupo,bujrum :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 18:08:27
minie
IZVORNA PORUKA: škorpija
Ja izgleda zbog administrativnih zavrzalam neću dobiti pasoš naredna dva mjeseca (iako sam daaaavno predala zahtjev), dajte mi neki prijedlog za CG primorje, samo da je čisto more i plaža
Mi se vratili u nedjelju iz Sutomora i bilo nam je super. Isli smo nas dvoje sa bebom i brat od MM-a, smjestaj nam je bio bas blizu plaze, apartman sa klimom, internetom i svim ostalim i placali smo 40 eura (mogla je jos jedna odrasla osoba spavati u apartmanu), s tim da je jeftinije ako ostajes duze od 7 dana. More je bilo pravo cisto, e samo sto na plazi nema prirodnog hlada, nego se mora suncobran ili ponijeti ili iznajmiti. Ugl nama je bilo fino i opet cmeo tamo aBd.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 18:24:41
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: minie
IZVORNA PORUKA: škorpija
Mi se vratili u nedjelju iz Sutomora i bilo nam je super. Isli smo nas dvoje sa bebom i brat od MM-a, smjestaj nam je bio bas blizu plaze, apartman sa klimom, internetom i svim ostalim i placali smo 40 eura (mogla je jos jedna odrasla osoba spavati u apartmanu), s tim da je jeftinije ako ostajes duze od 7 dana. More je bilo pravo cisto, e samo sto na plazi nema prirodnog hlada, nego se mora suncobran ili ponijeti ili iznajmiti. Ugl nama je bilo fino i opet cmeo tamo aBd.
Predivno iskustvo iz Petrovca, i moja preporuka za isto. Ja sam sa porodicom bila smještena u ovom objektu i prezadovoljni svi. Plaža 50 m udaljena, kao i centar grada.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 21:28:46
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ja u drveniku u jeku sezone placam 38 eura apartman za dvoje, a za djete nosim ja krevet, ali koliko sam samo mailova prosle godine poslala ne znam ni broj
a neko spomenu studenu u drveniku i da je konzum preskup
nije lose da malo prodiskutujemo o cijenama u prodavnicama, tipa konzum, lidl, studenac ...
da malo ovo aktiviram
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.7.2013 21:58:39
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Sandrich
i da,cijena naravno zavisi od blizine,nije isto kad si na plazi bukvalno smjesten ili 200 metara od mora.....mi ove godine nista ne znamo,ako mi dr odobri more spremit cemo se i za dan,dva krenuti.tamo posle 24.7. pa moze li Mico Tico Alhemicarka kakav link ili kontakt od tih vasih gdje idete?i svi ostali ako imaju preporuku kakvu a da nije plaho skupo,bujrum :)
Kod ove tete gdje ja idem nema slobodnih termina do polovine septembra. I mi kontali od 17.8. međutim bilo zauzeto, pa smo pomjerili.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2013 8:33:25
entinte
Ja bih rado ako mi dr dozvoli jer sam sa a godisnji tek mogu uzeti krajem avgusta pa da mi je bar do HR skoknuti. Prosle godine bili u Turskoj fenomenalno bilo ali ove godine bi to bio preveliki zalogaj. Sad sam 20. sedmica i ne bih se smjela usuditi na duza putovanja za 1,5 mj.
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2013 11:07:23
EEDITH
mi ćemo vjerovatno u veliki D , 18-19.08. možda se i vidimo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2013 11:27:41
MicoTico
mi ćemo vjerovatno u veliki D , 18-19.08. možda se i vidimo