|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: potrošačka korpa
15.5.2013 12:04:33   
aazra
Ja srecom nemam nikakav kontakt s komsilukom user posted image

Ali ne zbog cascavanja user posted image

Pa ne znam logicno je pocastiti, necu na tom skrtariti, mislim kada nam dolaze prijatelji, da ne govorim rodbina...mada ne volim ono iznosenje sto jela na sto, pa i u varijantama kada mi odemo u goste, na kraju sati prođu u natezanju "sto ne probas", pa se onda moras pravdati, osjecati krivicu jer se neko trudi radi tebe a tebi nije do jela...user posted image

Vec duze vrijeme i izbjegavam tako te situacije..ne volim da nekom budem na teretu user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 776
15.5.2013 12:10:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebaa

a mene opet interesuje da li komšijama kad dođu na kafu svaki put poslužite i sok i nešto od slatkiša...kao da nisu bili tu mjesec a ne par noći prije i tako kad mi odemo na kafu isto...meni je to zamorno razmišljati da li imam trenutno sok ili neki keks u kući da bi ih zvala na kafu...ali oni svi uveli to pa nam glupo staviti samo kafu...da s erazumijemo nismo cicije bože sačuvaj...nego jednostavno opterećuje čovjeka bespotrebno...

Od komsija dolazi mi samo jedan par, inace se sa komsijama samo pozdravljamouser posted image
I kuci uvijek imam voca, neke pakovane slatkise, a vrlo cesto i pravljene, voca, soka...Jednostavno ne volim da mi neceg nestane od zaliha kuci...Ne moze me niko iznenaditi...Iznosim gostima sta ima, voce, kafu, sok, grickalice, nesto slatko...Pa sve da mi dolaze svaki dan.

(odgovor članu bebaa)
  Neposredna veza do poruke: 777
15.5.2013 12:14:01   
Medić*
Jedino sa dvije komsinice u zgradi se obidjemo s vremena na vrijeme, djeca se malo druze. I jednu stariju baku i deda obidjem vidim da li im sta treba i sl.
Sto se posluzivanje tice bude sok, kafa, voca uvijek ima na stolu, slanisa i slatkisa se nadje. Za porodicu koje nemamo puno ovdje bude uvijek rucak kao i nama kod njih.
Slabo rostiljamo dva puta godisnjeuser posted image Odemo cesto na gotov rostilj, rucak sa prijateljima. Uglavnom dobro je :)

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 778
15.5.2013 12:15:20   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: aazra

Ja srecom nemam nikakav kontakt s komsilukom user posted image

Ali ne zbog cascavanja user posted image

Pa ne znam logicno je pocastiti, necu na tom skrtariti, mislim kada nam dolaze prijatelji, da ne govorim rodbina...mada ne volim ono iznosenje sto jela na sto, pa i u varijantama kada mi odemo u goste, na kraju sati prođu u natezanju "sto ne probas", pa se onda moras pravdati, osjecati krivicu jer se neko trudi radi tebe a tebi nije do jela...user posted image

Vec duze vrijeme i izbjegavam tako te situacije..ne volim da nekom budem na teretu user posted image

Ne volim ni ja kad kod nekog odem 'na kafu', a domacica se bas potrudila ono pita i svega ostalog na stolu...bude mi zao da se zbog mene 'bez povoda' zahmeti...

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 779
4.6.2013 21:45:31   
bebaa
ne znam gdje da pitam pa evo ovdje....kako je moguće da je kilogram starog krompira 1,5 km a mladog 2 km....mislim,drastična cijena u kvaliteti a skoro pa ista cijena....koji vi preferirate npr. sad u ovo doba kad ima i jednog i drugog....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 780
4.6.2013 21:52:22   
Marija13
Isto se pitam, bas neki dan na pijaci na Otoci je stari krompir bio 1,80 a mladi 2,00.. Prosla godina je bila losa za usjeve pa mislim da je taj razlog, svo povrce je zato bas skupo..

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 781
4.6.2013 22:05:27   
tinkivinki

ne znam gdje da pitam pa evo ovdje....kako je moguće da je kilogram starog krompira 1,5 km a mladog 2 km....mislim,drastična cijena u kvaliteti a skoro pa ista cijena....koji vi preferirate npr. sad u ovo doba kad ima i jednog i drugog....user posted image

pa naravno mladi kupujem.a stari je skup vjerovatno zbog čuvanja,jer znam da je ovaj domaći stari krompir kod svekra davno proklijao,znači da su oni to morali u hladnjačama držati pa je zato skuplji

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 782
4.6.2013 22:09:07   
teacher75
i ja kupujem mladi, a sto se tice goscenja, nama gosti rijetko dolaze i tada se uvijek najave pa nesto pripremim. ako su bliske prijateljice koje se najave u zadnji trenutak uvijek imam kafu i ako nemam nekad sok, tu je kafa i nessto slatko. komsije nam ne dolaze nikad

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 783
5.6.2013 10:20:27   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

pa naravno mladi kupujem.a stari je skup vjerovatno zbog čuvanja,jer znam da je ovaj domaći stari krompir kod svekra davno proklijao,znači da su oni to morali u hladnjačama držati pa je zato skuplji

ja ne kupujem krompir
svekar i svekrva sade pa imamo, stari naravno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 784
5.6.2013 10:25:57   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

ja ne kupujem krompir
svekar i svekrva sade pa imamo, stari naravno

vesela još malo će i mladi,kod mene cvjeta već.a kako ga uspijete očuvati?moj svekar baš dosta posadi,ali pođe klijati od marta i onda više ne valja

Neposredna veza do poruke: 785
5.6.2013 10:27:43   
hanabanana
Ako pravim punjenje paprike sa krompirom uvijek koristim stari krompir.
Mladi u ovo doba godine koristim isključivo za ispeč pa preliti kajmakom.
Nije mi dobar ni za pire krompir.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 786
5.6.2013 10:31:05   
veeseelaa
vesela još malo će i mladi,kod mene cvjeta već.a kako ga uspijete očuvati?moj svekar baš dosta posadi,ali pođe klijati od marta i onda više ne valja

da, i kod nas cvjeta mladi
stari jeste proklijao al nije neukusan..... il ja nisam neki poznavalac user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 787
5.6.2013 10:34:37   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

da, i kod nas cvjeta mladi
stari jeste proklijao al nije neukusan..... il ja nisam neki poznavalac user posted image

valjda nije dobro jesti kad proklijauser posted image ,a onda se i sav nešto sprčiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 788
5.6.2013 10:38:22   
EEDITH
ja koristim još uvijek stari i nije proklijao,naravno dobila sam ga tako da ne znam kako je očuvan da ne proklija(valjda u trapu) user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

Neposredna veza do poruke: 789
5.6.2013 10:53:02   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: eldinky

ja koristim još uvijek stari i nije proklijao,naravno dobila sam ga tako da ne znam kako je očuvan da ne proklija(valjda u trapu) user posted image

vjerovatnos u ga očistili od klijalica, i ovaj naš kad s eočisti izgleda ko nov, nije sprčen user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 790
5.6.2013 11:03:23   
Anoniman
Ni ja ne kupujem krompir. Dobijem od svojih...
Vec imaju i mladi krompir.user posted image
A da ne bi proklijao, znate li da ima prah protiv klica?
Samo se mora onda dobro oprati prije guljenja...

Neposredna veza do poruke: 791
5.6.2013 11:06:22   
leona81

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ako pravim punjenje paprike sa krompirom uvijek koristim stari krompir.
Mladi u ovo doba godine koristim isključivo za ispeč pa preliti kajmakom.
Nije mi dobar ni za pire krompir.

identicno...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 792
6.6.2013 11:38:55   
bebaa
i ja koristim stari za punjenje a juče prekjuče probala malom hapu od mladog nije mu se svidjela jedva pola pojeo....ima neki težak ukus ovaj mladi,juče ga pekla u rerni i zalila vrhnjem ma ne znam...stari mi je puuuno ukusniji....user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 793
6.6.2013 11:43:52   
bebaa
jao što se juče iznenadi u amku na mojmilu....
oni inače imaju valjda petkom neki popust od 10% na kupovinu sem cigareta,hljeba i dopune....međutim pitam ja kasirku da li imaju neki određeni artikli sem ovih na koje ne ide popust jer sam nešto načula .....pa naravno kaže sve što je na akciji nema taj dodatni popust(a pola atrikala najpotrebnijih je na nekoj mizernoj akciji-to sam upratila) kao ni osnovne životne namirnice(brašno ,ulje,šećer...)....user posted image mene lično interesovala dječija hrana aptamil da vidim reko da me neće izaći jeftinije...kaže ne mogu vam sada dati informaciju hoće li biti u tih desetposto pa dođite u petak da provjerite....user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 794
7.6.2013 12:03:38   
Ben 10
http://snizenja.veza.ba/home/robot/1695-robot-ova-ponuda-vrijedi-od-07062013

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 795
4.7.2013 23:20:01   
bebaa
koliko trošite na režije otprilike.... mi oko 250 km.....user posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 796
5.7.2013 11:18:51   
aidana
Meni zna doci i preko 300 km user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 797
5.7.2013 13:24:17   
mala86
mi oko 150,mozda koja marka dole (tu je i grijanje koje placamo cijelu godinu po 54 km)

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 798
5.7.2013 14:05:07   
tinkivinki
bebi šta podrazumijevaš pod režije,komunalije,struju,telefon,internet ja imam i izađe me oko130 km sve

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 799
5.7.2013 14:16:27   
bebaa
grijanje,telefon,internet,kablovska,smeće,voda,struja,upravitelj.....

Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *