|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: potrošačka korpa
13.5.2013 12:01:45   
bebaa
potpisujem....

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 751
13.5.2013 12:07:24   
Lady26

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Mene zanima koliko vi puta mjesečno roštiljate? naravno mislim na mjesece proljeća i ljeta kad se to obično i radi

Kod mene godisnje user posted image
Za 1 maj user posted image i mooooozda jos 1-2 do kraja ljeta....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 752
13.5.2013 12:10:35   
Cenzura83

primjetila sam da mahom svi roštiljaji, a ne može 4 insana sjest bez minimalno petobanke, kod nekih se roštilja svake hefte, love se ima, nije kod nas kriza

user posted image user posted image user posted image za govornika. Apsolutno si u pravu, ali ima i ona ne jede pitu ko ima, nego ko je naučio. Nikada neću zaboraviti jednu konu u Sa, odnekle su protjerani, živjeli u tuđoj kući u neljudskim uvjetima, a ona u februaru nosi sebi iz Konzuma sve za sataras, veli zena naumpao joj. P.S. Stuja i voda im je bila već odavno isključena. Ja ostala user posted image

Neposredna veza do poruke: 753
13.5.2013 12:11:06   
bebaa
mi nemamo uslova sem da idemo na igman pa tako roštiljamo par puta kad odemo u krajinu ili kod mojih ali nije sve naš trošak...obično se utalimo...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 754
13.5.2013 12:17:29   
Nedi
Starci vole rostiljati onako umjesto rucka...dok jednom odem kod mame u avliju, pa kod mm-ovih, pa kod tate eto ga 3 put mjesecno. I jednom sa rajom ali to nas dođe stoja+gorivo+za djecu slatkisi, sokici i gluposti. Ispade da stalno rostiljam al ne potrosim se nesto pretjeranouser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 755
13.5.2013 12:32:50   
Honey3

Mene zanima koliko vi puta mjesečno roštiljate? naravno mislim na mjesece proljeća i ljeta kad se to obično i radi
koliko love otprilike potrošite i okrećete li jagnje i koliko puta godišnje?

Mi veeeoma cesto,ima nas puno,sto mojih sto od mm,tako se redamo,a cesto i sami mm i ja sa djecom negdje potpalimo user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 756
13.5.2013 12:49:22   
leona81

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kod mene godisnje user posted image
Za 1 maj user posted image i mooooozda jos 1-2 do kraja ljeta....

i mi 2-3 puta

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 757
13.5.2013 12:54:09   
bebaa
a mene opet interesuje da li komšijama kad dođu na kafu svaki put poslužite i sok i nešto od slatkiša...kao da nisu bili tu mjesec a ne par noći prije i tako kad mi odemo na kafu isto...meni je to zamorno razmišljati da li imam trenutno sok ili neki keks u kući da bi ih zvala na kafu...ali oni svi uveli to pa nam glupo staviti samo kafu...da s erazumijemo nismo cicije bože sačuvaj...nego jednostavno opterećuje čovjeka bespotrebno...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 758
13.5.2013 12:57:45   
Honey3
Ja ako sta imam iznesem,a obicno imam nesto slatko,ali nije to zbog njih vec zbog mene,ja volim slatkiseuser posted image Imam dva djevera u kuci,i cesto smo jedni kod drugih,ali eto opet kad god nam dodju volim da imam nesto za pocastiti,a ako se i ne nadje nista, nema veze...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 759
13.5.2013 13:01:59   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Honey3

Ja ako sta imam iznesem,a obicno imam nesto slatko,ali nije to zbog njih vec zbog mene,ja volim slatkiseuser posted image Imam dva djevera u kuci,i cesto smo jedni kod drugih,ali eto opet kad god nam dodju volim da imam nesto za pocastiti,a ako se i ne nadje nista, nema veze...

vjeruj ja kafu ne mogu popiti bez čokolade...opštepoznato...dobro si rekla a ako se i ne nađe ništa...e ja moram iznijet...otić kupit i iznijet jer bih se osjećala baš ružno pred njima a to me opterećuje...a oni recimo ne jedu čokolade...i džaba što je na stolu nešto slatko to nije to...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 760
13.5.2013 13:03:03   
Marija13
Nervira me kad odemo negdje da vidimo ljude jer ih nismo dugo vidjeli, popit cemo eventualno kafu a oni iznesu ručak user posted image
time mi samo nameću obavezu da i ja njima moram uzvratiti istom mjerom user posted image hoću da sjedimo, pijemo kafu i ispričamo se, a ne da se vrtim oko sporeta!!!

IZVORNA PORUKA: bebaa

a mene opet interesuje da li komšijama kad dođu na kafu svaki put poslužite i sok i nešto od slatkiša...kao da nisu bili tu mjesec a ne par noći prije i tako kad mi odemo na kafu isto...meni je to zamorno razmišljati da li imam trenutno sok ili neki keks u kući da bi ih zvala na kafu...ali oni svi uveli to pa nam glupo staviti samo kafu...da s erazumijemo nismo cicije bože sačuvaj...nego jednostavno opterećuje čovjeka bespotrebno...

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 761
13.5.2013 13:04:14   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Marija13

Nervira me kad odemo negdje da vidimo ljude jer ih nismo dugo vidjeli, popit cemo eventualno kafu a oni iznesu ručak user posted image
time mi samo nameću obavezu da i ja njima moram uzvratiti istom mjerom user posted image hoću da sjedimo, pijemo kafu i ispričamo se, a ne da se vrtim oko sporeta!!!

upravo tako.....debelo potpisujem.......user posted image user posted image

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 762
13.5.2013 13:06:28   
Blue rose RR

Uvijek dočekam goste sa: kahvom, sokom i nečim slatko (nebito je li to keks, kolač, čokolada).
Šuhveli mi ako to ne iznesem.
A s obzirom da mi se gosti uvijek najave, ne može se desiti da nemam nešto od nabrojanog.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 763
13.5.2013 13:10:40   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: Cenzura83

primjetila sam da mahom svi roštiljaji, a ne može 4 insana sjest bez minimalno petobanke, kod nekih se roštilja svake hefte, love se ima, nije kod nas kriza

user posted image user posted image user posted image za govornika. Apsolutno si u pravu, ali ima i ona ne jede pitu ko ima, nego ko je naučio. Nikada neću zaboraviti jednu konu u Sa, odnekle su protjerani, živjeli u tuđoj kući u neljudskim uvjetima, a ona u februaru nosi sebi iz Konzuma sve za sataras, veli zena naumpao joj. P.S. Stuja i voda im je bila već odavno isključena. Ja ostala user posted image

e mi nismo nikom ništa dužni,ni državi,ni nikom drugom,mmf,banci itduser posted image .ali ima pametnijih stvari u koje bi mogli uložiti novac koji damo za roštilj.

(odgovor članu Cenzura83)
Neposredna veza do poruke: 764
13.5.2013 13:12:29   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Uvijek dočekam goste sa: kahvom, sokom i nečim slatko (nebito je li to keks, kolač, čokolada).
A s obzirom da mi se gosti uvijek najave, ne može se desiti da nemam nešto od nabrojanog.

drugo su gosti...drugo je komšiluk s kojim haman svaki dan ispijamo kafe...znači uselili smo u zgradu prije godinu i pol i oni su nametnuli taj tempo.....što znači do kraja života ih smjesti u kategoriju gostiju...ne sviđa mi se to...a još smo svi prijatelji od prije i svi kupili stanove u istom ulazu...smiješno...

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 765
13.5.2013 13:14:50   
mala86
za rostiljanje-cesto,dok otopli nedelja je rostilj u 90 posto slucajeva
ali to vecinom sa prijateljima,i podijelimo sve troskove pa nas dodje malo vise nego da smo kuci pravili rucak user posted image

a kad neko dodje ja uvijek moram imati uz kafu sok i nesto slatko

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 766
13.5.2013 13:15:59   
tinkivinki

drugo su gosti...drugo je komšiluk s kojim haman svaki dan ispijamo kafe...znači uselili smo u zgradu prije godinu i pol i oni su nametnuli taj tempo.....što znači do kraja života ih smjesti u kategoriju gostiju...ne sviđa mi se to...a još smo svi prijatelji od prije i svi kupili stanove u istom ulazu...smiješno...

ja ne kafenišem svaki dan,imam jednu konu stariju nekad ljeti popijemo u dvorištu i ona nekad zimi navrati na kafu kod mene,nudimo šta imamo voće,sok,čokolada,keks bez obaveze da mora biti

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 767
13.5.2013 13:18:01   
bebaa
,nudimo šta imamo voće,sok,čokolada,keks bez obaveze da mora biti

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 768
13.5.2013 13:18:47   
Blue rose RR

Meni je gost, gost, s tim da se ne obilazim sa komšilukom. :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 769
13.5.2013 13:23:17   
bebaa
Meni je gost, gost, s tim da se ne obilazim sa komšilukom. :)

meni su svi gosti počev od moje mame pa ostalih ...sem komšija...ali kako su se oni postavili više ne smatram da smo prijatelji već komšije...glupo zvuči al hajd...ja ne očekujem i sto puta sam rekla ne iznosite ništa sem kafe...pa danas se znamo vidjeti i po 2-3 puta...

Neposredna veza do poruke: 770
13.5.2013 13:28:50   
EEDITH
meni roštiljanje nije neki extra trošak,kila ćevapa 11KM,isto koliko i kg faširanog,

kg ćevapa,1/5 kg krilaca,malo luka ,hljeb i eto ručak,
kada izračunaš dođeš na isto,
minimalno pola kg teletine,povrće,salata ,hljeb......ručak

mi često roštiljamo,moji svi vole,a imamo i roštilj na struju pa može i na balkonu user posted image
ja tada ne kuham user posted image user posted image -to je dan mm

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

Neposredna veza do poruke: 771
15.5.2013 11:38:48   
damma
http://www.telegraf.rs/foto/697895-sta-jede-svet-pogledajte-koliko-kostaju-nedeljni-obroci-u-ovim-zemljama-foto

2004.
2008.

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 772
15.5.2013 11:43:03   
Lady26

Mi se ne druzimo sa komsijama...
A kad nam prijatelji dolaze uvijek kafa, sok, kolac ili kakav keks, a ljeti sladoled

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 773
15.5.2013 11:50:52   
veeseelaa
meni roštiljanje nije neki extra trošak,kila ćevapa 11KM,isto koliko i kg faširanog,

to ovisi
nama jeste, mm kod Kurte uzima ćevape, 15 km/1 kg, sudjukice čini mi se 17 KM, obavezno se uzimaju somuni
salate i pića ko u priči, mm odmah uzima red bull, vodu flaširanu i sve ostale sokove
salata par

zato na takav način nećemo često roštiljati user posted image ja ne dam user posted image

što se tiče komšija i co, uvijek ide sok, kafa, slatkiši i nešto od grickalica
no što reče LAdy26 ja se ne družim s komšijama al eto pomislih na sveki koja uleti često tako da nju na takav način dočekujem
a i svakog drugog bi
svakako su sokovi na stolu, čokolade, neki keksići i sl
ta neću ih valljda kriti jer je neko pozvonio

u biti svi mi nešto radimo, al nekom je to baš trošak, neko prodje s manje, sve ovisi kako ti se da

dok ima ima, kad nema nema i vozdrauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 774
15.5.2013 12:01:54   
melin

IZVORNA PORUKA: damma

http://www.telegraf.rs/foto/697895-sta-jede-svet-pogledajte-koliko-kostaju-nedeljni-obroci-u-ovim-zemljama-foto

ja se stuzi i nasekira gledajuci ove slike...user posted image
mada ima i suma koje su meni nezamislive potrositi za sedmicnu nabavku
mi u prosjeku sedmicno potrosimo 100eura na hranu...

Mamina sreca najveca 10.02.2010
Dosla je radost i promijenila nas zivot zauvijek...:-)

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *