|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: potrošačka korpa
12.4.2013 11:29:37   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: bebaa

drage moje nebi mi mrsko da pregledam racune za sruju...tacno od oktobra na ovamo svi racuni preko 45 km a do tada svi od 30-35 km...jeli mozda sta poskupilo...ili nas kradu lopovi...user posted image

ne znam kako je kod vas,kod nas je od 1.10 do 1.4 skuplja struja za 4-5 feninga po kilovatu,ali nabere se to

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 726
12.4.2013 11:33:39   
bebaa

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

drage moje nebi mi mrsko da pregledam racune za sruju...tacno od oktobra na ovamo svi racuni preko 45 km a do tada svi od 30-35 km...jeli mozda sta poskupilo...ili nas kradu lopovi...user posted image

ne znam kako je kod vas,kod nas je od 1.10 do 1.4 skuplja struja za 4-5 feninga po kilovatu,ali nabere se to

a gdje si ti...
EP je valjda ista za cijelu federaciju doduse ne znam za mostar i okolinu sta je...kodf nas bi trebalo da je ista cijele godine...

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 727
12.4.2013 11:47:10   
tinkivinki

a gdje si ti...
EP je valjda ista za cijelu federaciju doduse ne znam za mostar i okolinu sta je...kodf nas bi trebalo da je ista cijele godine...

ja sam u drugom entitetuuser posted image .pogledaj na računima cijenu kilovata

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 728
12.4.2013 11:51:31   
tinkivinki

slagala sam prije je bilo 4 feninga,sad je 2 feninga razlika,zimska 11 feninga kilovat,a ljetna 9

Neposredna veza do poruke: 729
12.4.2013 11:51:45   
bebaa
hebiga nemam tih racuna od prije oktobra gdje pise cujena...sve bacam sem zadnjeg i ovih odrezaka...user posted image

Neposredna veza do poruke: 730
12.4.2013 11:57:12   
ljubičica 28

Kod nas je do 1.3. (tako piše na računima) i meni je, zaista, račun od 3. mjeseca došao 10 KM manje user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

Neposredna veza do poruke: 731
12.4.2013 11:59:24   
canim
Koliko ja znam zimi je uvijek skuplja struja za par feninga a ljeti jeftinija user posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 732
12.4.2013 12:00:43   
Honey3

IZVORNA PORUKA: canim

Koliko ja znam zimi je uvijek skuplja struja za par feninga a ljeti jeftinija user posted image

Ma oni su to prosle godine kao izjednacili,tako da bi trebala cijena uvijek biti istauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 733
12.4.2013 12:01:36   
bebaa
tako je prije ako nisu opet vratili...odo da virnem na njihov site...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 734
12.4.2013 12:01:42   
chuci
nema više u EP BiH zimska i ljetna tarifa kao što je prije bila. sad je jedna tarifa cijele godine, ima samo dnevna promjena na jeftinu i skupu tarifu.
sad je jeftina od 14 do 17 sati i navečer od 23 ujutro do 8

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 735
12.4.2013 12:02:13   
Nedi

IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Nedi draga.. user posted image kako toliko?? koliki vam je stan?

40m2- fakat mi nije jasno a gledala sam na brojilu dobro je upisano.

Ma i kad sam na godišnjem pa sve radim na skupoj dođe mi 60najvise a nekako uvijek 54-55-56. Izuzetci su mjeseci kad se grijemo na struju.
Svi aparati su nam ispravni i nista nije starije od 7 godina ustvari jedino je frižider toliko star ostalo je sve mlađe...

Svakako aBd do kraja mjeseca cemo napokon u novi dom inace bi trazila da mi se provjeri ispravnost brojila

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 736
12.4.2013 12:06:03   
canim

IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: canim

Ma oni su to prosle godine kao izjednacili,tako da bi trebala cijena uvijek biti istauser posted image

aha nisam onda u toku s tim novim pravilima, sjecam se da je ranije tako bilo.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 737
12.4.2013 12:08:38   
canim
A da vas pitam, ja zivim u kuci tako da nisam upucena, kako oni obracunavaju svijetlo u haustoru npr user posted image jeli ima neko posebno brojilo za to pa onda dijele na stanare cijenu ili zajedno s vasim brojilom uracunavau i svijetlo haustora user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 738
12.4.2013 12:28:02   
chuci
dijeli se na stanare ja mislim

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 739
12.4.2013 12:41:15   
sabinos
i ja mislim da se dijeli na stanove.ima posebna stavka na racunu-zajednicka potrosnja ili tako nesto...
ja nekad imam osjecaj da ovi u EP ove racune napisu ofrljeuser posted image
ja sam pisala da mi ne dolazi puno struje,evo sad doslo 23km,ne zalim se ali vidim kod drugih ljudi stalno visoki racuniuser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 740
12.4.2013 12:44:24   
bebaa
kod mene na racunu pise -zajedničko trošilo-stubišna rasvjeta...
a sto se tice cijena nisu se mjenjale od 2011. od kad tece po tadasnjoj skupoj tarifi...onda je do mene pa puno trosim...sacu uvesti redukciju...user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 741
23.4.2013 10:44:17   
bebaa
eh evo mene...
dosli od sveki,natovarili krompira,salata kojekakvih,domaćih đemova,sokova,kompota,ma svega...ih gdje mi je kraj...a najvaznije da sam donijela puuuuno slatkiša,svekar me snabdio...user posted image
moram ovaj koji dan u shoping...ima gdje šta povoljno...nisam ništa pratila...
znam samo da je u krajini hljeb duplo tezi od ovog iz sarajevskih pekara a košsta 1 km...nasi sa baš pohasili,derul deru...i uopšte su cijene niže...user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 742
12.5.2013 23:38:06   
bebaa
evo mene opet...šta ću kad ste mi naumpale kad žena na kasi reče iznos...nepunih 130 km...a fiiiino se podmirila...još samo da mesa dodam u komoru...
ne znam ko kakvu kafu pije ali zlatna đezva je moj izbor i trenutno je u tušu 5.90 pakovanje od pola kg...ista kafa u konzumu nedavno gledam 7.40 ako se dobro sjećam...
prije odlaska u kupovinu malo sam prelistala stranice sa sniženjima...ma sve je to u pet deka ...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 743
13.5.2013 10:39:35   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

I izračunah ja koliko me košta sirnica user posted image

Stavila sam:
pola kg sira = 2 KM
dvije kašike kajmaka (to ne računam jer koristim domaće mlijeko, kajmak usput dođe)
3 kašike milerama = do 1 KM
3 jaja = do 1 KM

Još neka je 1 KM za brašno (razvijala sam) i 1 KM za puter i mlijeko kojim sam je polila, to je to. Za 6 KM puna velika tepsija sirnice. Za dvije osobe i previše.

a struja i rad?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 744
13.5.2013 10:41:58   
veeseelaa
Mene zanima koliko vi puta mjesečno roštiljate? naravno mislim na mjesece proljeća i ljeta kad se to obično i radi
koliko love otprilike potrošite i okrećete li jagnje i koliko puta godišnje?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 745
13.5.2013 10:49:35   
SdZ

eh evo mene...
dosli od sveki,natovarili krompira,salata kojekakvih,domaćih đemova,sokova,kompota,ma svega...ih gdje mi je kraj...a najvaznije da sam donijela puuuuno slatkiša,svekar me snabdio...user posted image
znam samo da je u krajini hljeb duplo tezi od ovog iz sarajevskih pekara a košsta 1 km...nasi sa baš pohasili,derul deru...i uopšte su cijene niže...user posted image

Mali hljeb je kod nas 1KM, a veliki 1,50KM.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 746
13.5.2013 10:55:50   
melin
ja inace sve kupujem sto je snizeno
ko manijak samuser posted image
udjem u supermarket i sve sto je na sniizenju 50 i vise% na snizenju uvijek uzimam i slazem(mislim na higijenu i deterdzente)to uvijek treba i toga uvijek imam u podrumu
jednom sedmicno idem u nabavku hrane, povrca i mesa tako da je sve svjeze...

Mamina sreca najveca 10.02.2010
Dosla je radost i promijenila nas zivot zauvijek...:-)

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 747
13.5.2013 10:58:36   
bebaa

IZVORNA PORUKA: SdZ

eh evo mene...

Mali hljeb je kod nas 1KM, a veliki 1,50KM.

taj vaš mali je punomveći od našeg za 1 km...

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 748
13.5.2013 11:14:43   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Mene zanima koliko vi puta mjesečno roštiljate? naravno mislim na mjesece proljeća i ljeta kad se to obično i radi
koliko love otprilike potrošite i okrećete li jagnje i koliko puta godišnje?

najmanje 2 puta mjesečno,eto juče smo oko 100km dali,s tim da moj muž obično uvijek nekoga pozove.i onda kupimo bataka,ćevapa,bijelo meso,kobasice,krmenadle,sok,pivo,hljeb,salata,nešto slatko.ja uvijek galamim da smanjimo ta feštanja bez razloga

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 749
13.5.2013 11:51:12   
veeseelaa
primjetila sam da mahom svi roštiljaji, a ne može 4 insana sjest bez minimalno petobanke, kod nekih se roštilja svake hefte, love se ima, nije kod nas kriza

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *