Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne mora se prekidati porodiljsko, firma ionako nema veze sa tim, ide regularno i plata i porodiljska naknada , ja sam tako predprosle godine oko 1100km mjesecno imala :) plata plus porodiljska naknada, nisam htjela nista prekidati.
a to nije u skladu sa zakonom i mogla si debelu kaznu platiti....fino ima navedeno negdje na nekoj stranici prava i dužnosti porodilje po ovom pitanju.....
ne placa se kazna za to, niti oni pitaju jesi li poceo raditi, na tebi je hoces li ispuniti obrazac koji dobijes u opstini u slucaju da pocnes raditi, a ne obavijestis ih, vratis sve pare, mada ih znam bruku da su poceli raditi a obje naknade dobijale :)
IZVORNA PORUKA: bebaa
IZVORNA PORUKA: samantam
ne mora se prekidati porodiljsko, firma ionako nema veze sa tim, ide regularno i plata i porodiljska naknada , ja sam tako predprosle godine oko 1100km mjesecno imala :) plata plus porodiljska naknada, nisam htjela nista prekidati.
a to nije u skladu sa zakonom i mogla si debelu kaznu platiti....fino ima navedeno negdje na nekoj stranici prava i dužnosti porodilje po ovom pitanju.....
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
jesi li se oparila da znam sad smo došli iz skitnje!
To je bilo "kad nećete danas da punite budžet, eto vam sad!"
NG nista ni danas ,kazu u posti a teta mi jucer iz Ministarstva rece da su uplatili i kao danas krecu postari sa isplatom...pa covjek samo da poludi pored njih....... ovo cekanje me izludi kada nista ne mogu isplanirati...