Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
niko ništa ne priča i bum...naknada....sad ne smijem mrdnut iz kuće...moram dežurat mada sam svjesna da je NG zadnja rupa na svirali....a kako su je smanjili........
Za koji mjesec se sada isplaćuje naknada? Ja sam na porodiljskom od 23. maja i jako brzo sam dobila rješenje. Kada da se nadam lovi? I baš su je smanjili. 419 KM!!!
dobih i ja dugoocekivani novac , e sad da vas pitam.. porodila se 31.03 danas dobila 919 (bas me obradova ) ako je za maj 419 nesto mi puno dodje za april ili ja nesto nisam skontala jeli ovo sad naknada za maj??
Ja sam na porodiljskom od 17.04. i danas čika poštar sreo muža i dao mu 653km i ček za maj mjesec.E sad predpostavljam da je to za maj i dio aprila.Opština N.S
pa odkud meni 919 to mi nije jasno odkud taj iznos
novac ti je od onog datuma od kad ti je otvoreno porodiljsko odsustvo a na čeku piše samo zadnji mjesec ispalte.....u ovom slučaju maj....ako si u martu otvorila vodi se od datuma otvaranja pa su ti i to uračunali....taj dio marta...
imam jedno pitanje,porodila sam se 9.03. i dobila sam naknadu 1.06. samo za april 457km,a vidim svi su dobili za 2 mj ko se porodio npr sredinom marta. Kako ja nisam dobila mart a od marta u rjesenju stoji da se vodi porodiljsko? nista mi nije jasno.
miracle, ma pogirješili su, dobit će naredni mjesec, jmer kasne dva mjeseca
Daj boze...ja zvala ovog ciku sto to radi kaze to ces dobiti u aprilu slj.godine,nigdje veze.Kako sam reko sa prvim porodom dobila sve zaostatke odmah sad nestk mute...vidjecemo mama_alma:)))
zanima me.. prekidam porodiljsko prije navrsene godine.. da li ja il moja firma obavjestava Opcinu da mi ne salju porodiljsko naknadu? hvala puno!
Ja kad sam poslije prvog poroda ranije krenula na posao,otisla sam i predal zahtjev da prekid porodiljnog i oni su to poslali firmi (i meni).Rjesenje o prekidu porodiljnog,jer firma nastavlja placati dop plati itd
< Poruku je uredio miracle -- 30.6.2013 21:57:58 >
ne mora se prekidati porodiljsko, firma ionako nema veze sa tim, ide regularno i plata i porodiljska naknada , ja sam tako predprosle godine oko 1100km mjesecno imala :) plata plus porodiljska naknada, nisam htjela nista prekidati.