Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje, znam da nije tema ali ne znam gdje i koga da pitam. Radi se o sljedećem: maloprije me zove nana (da, još mi je živa nana, živjela ona meni još ovoliko ) i kuka kako joj još nije došla penzija i sva se uspaničila pa kao da ja pitam nekoga, a ja se baš i ne družim toliko sa penzionerima, a u komšiluku ih nemam. Ona nije toliko pokretna da sad hoda i istražuje. Radi se o općini NG tačnije o Alipašinom polju...ima li koji penzioner tamo da (ni)je dobio penziju?
a kome je rješenje na 450? mislim da piše 40% od prosječne plate u FBIH koja u momnetu izdavanja rješnja iznosi 360 KM, ako se ja dobro sjećam
i meni je rjesenje na 450, tacnije na 449KM, opstina NS i pise da je 60% od prosjecne plate u FBIH .. i za maj sam primila upravo taj navedeni iznos.. a sad cekamo parice za juni, zna li iko kad bi one mogle biti ?
Ja jos nisam dobila niti jednu prodiljnu nasknadu a vodim se od 27.03...ima li to veze s onim jmbg jer jos nisam ga dobila prevelika guzva kao..
apotekarka ni meni bebac u trenutku predavanja papira nije imao jmbg,ali ona teta je rekla da to nema veze. nego da cim dobije jmbg da se dodje dostaviti..
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
Ma mozemo mi postiti i 24h, a i bebe umirati, briga njih, djaba se nadamo milostinji, dok se njihovo ne svrsi nista od toga tako da zene moje nadaj te se od 3-5, molimo Boga da ne kasne, jedino to, a za sad se djaba šuška
Cao ne znam gdje da nadjem ovu informaciju pa pitam ovdje. Znali neko koliko se dobiva od plate ako si na TRUDNICKOM bolovanju i dali se na porodiljskom dobiva samo od socijalnog tj opstine. Ja radim u KCUS-u. Hvala