|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
23.7.2013 12:29:35   
bebaa
a jeli ti rekla kad se nada da će krenuti isplate....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 6901
23.7.2013 12:56:31   
Marija13

IZVORNA PORUKA: bebaa

a jeli ti rekla kad se nada da će krenuti isplate....user posted image

po mojoj slobodnoj procjeni 05.08. user posted image user posted image user posted image

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6902
24.7.2013 1:06:53   
lala0606

IZVORNA PORUKA: kula

Drage moje, ja sam se porodila u julu, zna li mi neko reći, kada bih mogla očekivati da počnem dobivati ovu naknadu?

A obradiovala sam se kad su mužu u Opštini rekli da imam pravo na 200KM jednokratne naknade od Opštine Stari Grad...

ja sam se porodila u martu, a naknadu sam dobila 29.06 tek... a to od opstine 200 KM cula sam da su ukinuli samo je u SG jos uvijek daju i uspust da ti cestitam na bebici user posted image da ti je ziva i zdravauser posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 6903
24.7.2013 9:55:46   
bebaa

IZVORNA PORUKA: lala0606

Drage moje, ja sam se porodila u julu, zna li mi neko reći, kada bih mogla očekivati da počnem dobivati ovu naknadu?

A obradiovala sam se kad su mužu u Opštini rekli da imam pravo na 200KM jednokratne naknade od Opštine Stari Grad...

ja sam se porodila u martu, a naknadu sam dobila 29.06 tek... a to od opstine 200 KM cula sam da su ukinuli samo je u SG jos uvijek daju i uspust da ti cestitam na bebici user posted image da ti je ziva i zdravauser posted image

ovo na šta misliš nikad nije ni davala opština nego Grad Sarajevo.....a posebno što se i od opštine SG dobije ovih 200 km koje nemaju veze niti s gradom niti s drugim opštinama......

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 6904
24.7.2013 10:03:21   
M kao Mama
ja sad javila rodici i pitam se da li je ova naknada što je ukinuta za četri gradske općine postojala 2007. godine, tada sam živjela u NG

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6905
26.7.2013 14:19:33   
Radost mamina
Ja sam se porodila u julu i prvu naknadu dobila u oktobru, i to za tri mjesaca ( juli, august i septembar), nadam se da ce kod tebe biti bolje user posted image

Moje oči ugledaše tvoje lice 02.07.2012.god.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6906
26.7.2013 14:41:07   
lepetetka

IZVORNA PORUKA: mama_alma

ja sad javila rodici i pitam se da li je ova naknada što je ukinuta za četri gradske općine postojala 2007. godine, tada sam živjela u NG

ja sam prvo dijete rodila 2008. i nisam dobila 13.naknadu ,.... mislim da je ovaj projekat počeo sa majskim bebama 2009.god.

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 6907
26.7.2013 16:03:01   
bebaa
jah i ukinu baš kad se ja porodi...a što me ne upitaše smiju li oni to....banda jedna.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 6908
26.7.2013 16:08:41   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama_alma

ne...

ova naknada je od 5 mjeseca 2009 godine ustrojena Odlukom gradskoga vijeća te je prva isplaćena za one koje su u 5 mjesecu 2009 godine napunile godinu porodiljskoga , tačnije prva je isplaćena u 6 mjesecu 2009 godine, i za svaku godinu ponaosbo su se odnosile odluke i izdvajala sredsva...
za 2013 nije više bilo sredstava

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 6909
26.7.2013 16:11:18   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: lala0606

ovo na šta misliš nikad nije ni davala opština nego Grad Sarajevo.....a posebno što se i od opštine SG dobije ovih 200 km koje nemaju veze niti s gradom niti s drugim opštinama......

ovih 200 KM uvijek je davala Opština stari grad svojim porodiljama...
kao čestitka :)
nikada druge opštine to nisu davale...i to je savim nešto drugo u odnosu na naknadu koju je do nedavno davao Grad a sve to, oboje je skroz nešto treće u donosu na naknadu koju primate sa kantona putem optšinskih slu7žbi

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6910
30.7.2013 11:40:04   
bebaa
šuška se šuška......user posted image
prosvjetari dobili platu....user posted image valjda ćemo i mi do kraja hefte.....mada čisto sumnjam.....user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 6911
30.7.2013 12:41:39   
Marija13
Prošli mjesec isplate krenule 29-og NS

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6912
31.7.2013 13:26:52   
Meri980
U Ilijašu, sutra isplata porodiljskih naknadauser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6913
31.7.2013 13:59:35   
ajran
je li iko zvao općinu ilidža ili bilo koju drugu? hoće li krenuti isplate ove sedmice?user posted image

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 6914
31.7.2013 14:11:55   
Meri980
Probajte pitati na broj 562-033, trebala bi znati ona teta.user posted image

(odgovor članu ajran)
Neposredna veza do poruke: 6915
31.7.2013 14:15:04   
Marija13

IZVORNA PORUKA: Meri980

Probajte pitati na broj 562-033, trebala bi znati ona teta.user posted image

Čiji je to broj? Ministarstvo?

(odgovor članu Meri980)
Neposredna veza do poruke: 6916
31.7.2013 14:17:36   
Meri980
Jeste od Ministarstvauser posted image

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 6917
31.7.2013 14:42:15   
mamich
Ja sam jucer zvala tetu iz Ministarstva i rece mi da mogu u petak ocekivati postara...opcina Novi Grad user posted image

Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008.
Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.

(odgovor članu Meri980)
Neposredna veza do poruke: 6918
31.7.2013 16:27:20   
bebaa

IZVORNA PORUKA: mamich

Ja sam jucer zvala tetu iz Ministarstva i rece mi da mogu u petak ocekivati postara...opcina Novi Grad user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma tačno moram sjest i skontat gdje to sve spiskat,nije to mala para,moram imat strategiju.....

(odgovor članu mamich)
Neposredna veza do poruke: 6919
1.8.2013 10:59:25   
IceRose
zna li iko sta je s NS ? hocemo li uspjeti je dobiti prije bajrama, il ce bit poslije..
ja se sve nesto nadam da ce biti prije user posted image

Haris 01.05.2013.

"Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6920
1.8.2013 11:29:54   
Iris0306
Drage mame,

Teta iz Ministarstva mi je upravo rekla da su za Opcinu Centar vwc prebacene pare pa da ocekujem postara danas ili ujutro... user posted image user posted image

Nas Sultan dosao na ovaj svijet 12.01.2013 god i nista vise nije isto....

(odgovor članu IceRose)
Neposredna veza do poruke: 6921
1.8.2013 11:34:44   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Iris0306

Drage mame,

Teta iz Ministarstva mi je upravo rekla da su za Opcinu Centar vwc prebacene pare pa da ocekujem postara danas ili ujutro... user posted image user posted image

a što bona plačeš...jesu to suze radossnice.......user posted image user posted image

(odgovor članu Iris0306)
Neposredna veza do poruke: 6922
1.8.2013 11:50:47   
Jeca_Perec
ako NS dobije sutra, mi mozemo da ocekujemo u NG za 2-3 dana.. tako to obicno budeuser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6923
1.8.2013 11:55:23   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec

ako NS dobije sutra, mi mozemo da ocekujemo u NG za 2-3 dana.. tako to obicno budeuser posted image

znači sledeće sedmice......user posted image user posted image

(odgovor članu Jeca_Perec)
Neposredna veza do poruke: 6924
1.8.2013 12:28:59   
cicibanka.
zna li neko kada bude za sirokacu, komatin?? ja ocekujem prvu naknadu tako da ne znam kada postar dolazi?!

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *