Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni otvori ali kad kliknem posalji vrtiiii duuugo i onda izabci eror a ustvari se je poruka poslala to sam danas skontala nakon sto sam postala 5 uzastopnih istih postova
1. temu Revanš u junu nikako ne vidim među 50 zadnjih rasprava, niti među novim temama, nego je svaki put moram tražiti preko pretraživača 2. opet je jedna forumašica prevelikim slikama blokiračla temu BB u aprilu, molim vas da neko to prebriše, ili stavi linkove i da se ponovo stavi upozorenje da se ne stavljaju velike slike, engo linkovi, stavrno enma smisla, odustanem jer otvara po pola sata temu
došlo je do zastoja na forumu ...postovi se nisu mogli slati...programer je to nešto "zatezao"... vjerujem da je sad sve ok i mnogo brže... pripreme za takmičenje su u toku pa programeri podešavaju da sve ide lakše i brže... možda će dolaziti do povremenih i kratkih zastoja u ovih par dana... hvala na strpljenju i razumjevanju!
Postavih anketu vezanu za vanjske roletne..pa me malo zbunilo sto je kao pitao Admin ja sam majkemi...i mnogo mi je hitno...nadam se da ce mi zenice cim prije dati odgovor
Meni pokazuje da imam PP, a ne mogu je otvoriti..Visnja,zamolila bih te da mi ovdje na temi ili preko fb posaljes link ili nesto da obrisem svoj profil sa foruma..Hvala
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.