Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hahahah kako to sve izgleda? ja nešto nisam obraćala pozornost naravno vidim na plažana CG da s enešto pojede al ne izgleda mi to sad nepristojno, i to ljudi kupuju u obližnjim prodavnicama, ne donose iz zemlje iz koje dolaze
hahahah kako to sve izgleda? ja nešto nisam obraćala pozornost naravno vidim na plažana CG da s enešto pojede al ne izgleda mi to sad nepristojno, i to ljudi kupuju u obližnjim prodavnicama, ne donose iz zemlje iz koje dolaze
strašni sud bona! najgori su oni što dolaze ujutro i pred veče se vraćaju. to se frižideri vade, šerpe, filovane paprike.i sve to na Ambasador dekama. ma fuj!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2013 10:35:00
minja_
ma ja ne mogu bez seljakluka i moje omiljene morske hrane - Argete, kupljene naravno u BiH i paradajza, naravno višićkog
Ja kako sam skontala, mi ćemo od 1. jula kupovati u Hrvatskoj, bice jeftinije nego kod nas, plus povrat poreza, kao sto su oni npr. kupovali u Orasju i na kasama dobivali povrat poreza, a sad ce biti obrnuto.
Jedva cekam da nafilujem metkovljanske paprike original hrvatskom junetinom iz Konzuma
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2013 10:48:55
minja_
pa necu ici po zvake u Zupanju vec u pravu podmjeru . Izvjestaj vam podnesem u "Potrosackoj korpi" Hrvatska vs. Bingo, pa da vidimo hoce li se isplatiti regionalno druženje u Slavoniji, mi u bus, a iza nas šleper s namirnicama za 6 mjeseci
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2013 10:51:41
EEDITH
znam bona,nego se zezam,znaš da nas uopšte i ne pominju kao turiste ,a ako i pomenu mi smo ta nekultura, a česi im isto svu hranu donesu sa sobom , nadaju se turistima sa lovom,a ponuda je -krafne,štrudeli ,kukuuuuuruuuz
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2013 10:52:56
EEDITH
IZVORNA PORUKA: minja_
pa necu ici po zvake u Zupanju vec u pravu podmjeru . Izvjestaj vam podnesem u "Potrosackoj korpi" Hrvatska vs. Bingo, pa da vidimo hoce li se isplatiti regionalno druženje u Slavoniji, mi u bus, a iza nas šleper s namirnicama za 6 mjeseci
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2013 10:54:11
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: eldinky
znam bona,nego se zezam,znaš da nas uopšte i ne pominju kao turiste ,a ako i pomenu mi smo ta nekultura, a česi im isto svu hranu donesu sa sobom , nadaju se turistima sa lovom,a ponuda je -krafne,štrudeli ,kukuuuuuruuuz
zavisi gdje ideš...MAkarska rivijera je hala a Istra je šminka mrtva i ponuda je gošparska. koliko para-toliko muzike.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2013 11:00:08
EEDITH
slažem se,već nekoliko godina nismo išli u istru,nešto mi daleko sa djecom putovati 9-10 sati, ali ipak kompletna ponuda Cro je diskutabilna ,a more prelijepo ,samo da je to nekome poduzetnom ?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2013 11:04:37
leona81
citala sam i ja da se nece moci nositi lijekovi. posto su mi vec rekli da dalsy kod njih moze samo na recept, znaci da bi i oko njega pravili problem...eh sad...kako da nosim M apoteku? kad je vecina kod njih tih lijekova na recept. i da li ce nas peglati kod mene su svi Hrvati osim mene?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2013 11:04:40
MicoTico
Nam nije sad nešto Istra daleka, mala razlika u vožnji u odnosu na Dalmaciju. A i cesta nam puno bolja do tamo. Ali mm samo Dalmaciju preferira. Prošle godine ga na Tursku nagovarala, nije htio ni da čuje. Mislili smo i u Grčku, ali nam baš daleko sa ovim malim ići tamo, pa će na kraju opet izgleda biti Dalmacija.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2013 11:07:56
leona81
u Istru al samo bez M...predivna je...savrsena, da imam para tamo bi sebi kupila kucicu...cak i ne mora da je odmah uz more, jednostavno mi je svaki dio Istre divan. cak i zimi