Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.6.2013 23:36:04
š t a
ja uvjek mogu plakati i 100 put gledati "Sibirski berberin".
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.6.2013 0:21:53
aazra
IZVORNA PORUKA: š t a
ja uvjek mogu plakati i 100 put gledati "Sibirski berberin".
Odlican je, volim Juliu Ormond
Ko o cemu ja o hororima, sinoc odgledala Predskazanje iz 2006. i mada nije dobio veliku ocjenu na imdb meni je odlican, nema puno krvavih scena a sve je onako misteriozno, bas po mom ukusu Inace volim ovu tematiku o historijskim i religijskim predskazanjima
pa ni ja, ali čini se kao da on angazuje ovog lika da mu prati ženu jer ga navodno vara..nije loš zaplet ali ide tu priča malo dublje..vidjeću..ako ne zaspem
sva se najezim cim pomislim na njih, ne bih ih nikad mogla ponovo gledati
nisam gledala ni jedan. Jedino sto mi sada pada na pamet je da samo one najdosadnije filmove nemogu gledati ponovo a ima sigurno i neki tezak koji sam zaboravila. A pada mi samo ovaj na pamet, ovo je gluho bilo, nikada nikom ne bih preporucila. Srbijanski film, zove se Srpski film http://www.imdb.com/title/tt1273235/ znaci nema nista nacionalno! Samo je fuuujjjjj, ja inace volim Sergeja ali ovo.....ma nikad vise, a i ovako sam preskocila par scena....kad je meni bilo previse
sva se najezim cim pomislim na njih, ne bih ih nikad mogla ponovo gledati
Teacherko, bas dobro pitanje
Ja sam nedavno spominjala film Posljednji dzelat, radjen po istinitoj prici..o covjeku koji je na taj posao gledao iskljucivo kao na posao, mada nije mrzio ljude ali je kako da kazem gledao da usavrsi tehnike Jedino mu je savjest proradila kad je ubio najboljeg prijatelja..a njegova zena citav zivot bavila se nekim svojim posllovima, imali su jednu kafanicu, pa se bavila uredjenjem, nije htjela nista da zna o tome i tako su oni zivjeli kao normalan par i eto tako, pogodilo me to licemjerstvo...Ovaj engleski glumac inace ima teske uloge.
Tezak mi je film i Bilo jednom na divljem zapadu, ali istovremeno i jedan od najboljih koje sam gledala ikad
Također i od srbijanskih filmova Turneja, koju kad sam gledala prvi put sam se hvatala za stomak od smijeha, a sad mi i one smijesne scene izgledaju tuzno, recimo kad ubiju onog pjesnika kojeg glumi Voja Brajovic, ili jos gora kada srbijanski vojnici natjeraju hrvatske na minsko polje... Tako da mislim da ga necu vise gledati.
ja ne smatram da je Srpski film los, kad udjes u dubinu price...scene jesu brutalne ali je jednostavno film takav...ja sam znala o cemu se radi kad sam ga gledala i nije me uopste potresao...
vise me npr potresu filmovi poput Pijanista, Schindlerove liste, Zivot je lijep...sve sto je zaista realno i moguce da se desi...ovo sto nidje veze nema s mozgom ne moze me potresti...zato i volim Koreansku kinematografiju. to je tek morbidnost ali do tih granica da prelazi u umjetnost, pa su ti filmovi postali kultni. ono sto mi se svidja posebno kod njih je to sto uvijek obradjuju najbolnije stvari u drustvu o kojima niko ne govori / incest, pedofilija, trgovina ljudima, trgovina organima, poremecaji u ponasanju, ljudi s posebnim potrebama...
pomoć milenium
da li ste u trudnoći imali problema sa nekim bradavicama na spolovili(unutra i van)koje se samo mogu odstraniti hirurški da nebi prešlo na bebu prilikom poroda?ako ima tema o ovome molim vas uputite me
molim mišljenje (96%)
molim mišljenje (4%)
Broj svih glasova: 45
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!