Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.6.2013 0:43:00
ananas_ze
dok mi je na umu, HANGOVER3 sam gledala,nije los,al onaj prvi je ipak najbolji
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.6.2013 0:50:22
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Galicia
Hangover 3 je pravi. Al je prvi prvi.
Malo prije smo gledali domaci neki film Zajedno. Dobar je.
Ja gledam besplatno filmove preko www.hulu.com na Eng.
mene je onaj kinez iznervirao,eto nekakav ruzan pa hajd
meni nece ni pod razno..neke plug in trazi da instaliram iako to sve imam jer druge stvari mogu gledati preko ludak site-a npr. a vidim nisam jedina, jos raje ima problema sa filmovizijom..ima li koji hakeras da mi otkrije u cemu je shtos
meni nece ni pod razno..neke plug in trazi da instaliram iako to sve imam jer druge stvari mogu gledati preko ludak site-a npr. a vidim nisam jedina, jos raje ima problema sa filmovizijom..ima li koji hakeras da mi otkrije u cemu je shtos
Nisam hakeraš ali sta god sam pokusala od tih starnica, nije mi islo od programa za torrente, do leptirice i tih stranica za gledanje online...Ne dopusta mi antivirus u kompjuteru da ih skinem...Provjeri da nije i kod tebe slican problem
ja skidam filmove sa stranica s kojih skidam knjige Bosnawarez i crowarez i odlicni su ako i neki link ne radi posaljem im poruku i oni ga aktiviraju jako brzo...
Uz to smo nabavili kabl za spajanje laptopa sa tv-om kojeg do sad nismo imali, pa je tek sad uzivancija, dosadilo mi je gledati filmove na laptopu, ne mozes se ni namjestiti kako treba
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.6.2013 11:18:11
teacher75
mi odavno gledamo na tv preko kabla. mene nervira kod online filmova sto zatrokiraju nekad u po frke a kod skidanja me nervira prevod sto nekad ne valja