|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
26.5.2013 11:56:12   
Skvo RR
Ja sam juce imala jane austen dan...prvo pogledala o njoj film...pa me onda ponijelo pa pogledala po treci put ponos i predrasude film iz 2005...a pokusala sam naci mini seriju bbc da gledam, ali nisam uspjela.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 26.5.2013 11:57:09 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu bubamara_11)
Neposredna veza do poruke: 2801
26.5.2013 13:42:14   
teacher75
i ja volim jane austinuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 2802
26.5.2013 16:12:03   
maja78 RR
sad gledali

http://www.imdb.com/title/tt2387433/?ref_=sr_1

fantastika, moze se pogleedati

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2803
26.5.2013 18:54:01   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja sam neki dan gledala u kinu film Zvjezdane staze, meni je odličan, ali ja sam i inače veliki fan serije pa možda nisam objektivnauser posted image

I ja sam veliki fun serije (pogotovo sezona sa Jean-Lucom i one sa kapetanicom), i filmić predzadnji mi je dobar. Novi nisam još gledala.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2804
26.5.2013 21:40:39   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja sam neki dan gledala u kinu film Zvjezdane staze, meni je odličan, ali ja sam i inače veliki fan serije pa možda nisam objektivnauser posted image

I ja sam veliki fun serije (pogotovo sezona sa Jean-Lucom i one sa kapetanicom), i filmić predzadnji mi je dobar. Novi nisam još gledala.

isli veceras da gledamo, odlican!

a i ja sam bas ovih sa pikardom i zenskom

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2805
27.5.2013 9:14:43   
Mirkica
pogledajte trailer pa presudite same ali ovo je jakoo dobar film Savages ozbiljna preporuka :)))))))user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=NIPpdEjORas

< Poruku je uredio Mirkica -- 27.5.2013 9:18:28 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2806
27.5.2013 17:17:35   
Storm

IZVORNA PORUKA: Mirkica

pogledajte trailer pa presudite same ali ovo je jakoo dobar film Savages ozbiljna preporuka :)))))))user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=NIPpdEjORas

mene ona cura nervira nesto, jos je pamtim iz serije gossip girl, a tu mi je isla pravo na zivce, tako da mi je i ovaj film onako......user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2807
27.5.2013 17:18:25   
Storm
cure veceras cu pokusati gledati ovaj nas zajednicki, ako ne zaspim, nesto me u posljednje vrijeme pravo rano odnese user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2808
28.5.2013 1:02:16   
aazra
Nisam skontala koji je na kraju taj zajednicki, inace mi dugo treba da nađem film pa mislim da cu ovaj put ostati izvan kruga...user posted image

Ja bi bila pravo sretna kad bi imala drustvo, tj. vas user posted image za pricu o filmu No country for old men, mislim da je prvi put da me se glavni negativac nije dojmio toliko lose, a bilo je i drugih stvari onako jako poucnih user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2809
28.5.2013 8:19:22   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: aazra

Nisam skontala koji je na kraju taj zajednicki, inace mi dugo treba da nađem film pa mislim da cu ovaj put ostati izvan kruga...user posted image

Ja bi bila pravo sretna kad bi imala drustvo, tj. vas user posted image za pricu o filmu No country for old men, mislim da je prvi put da me se glavni negativac nije dojmio toliko lose, a bilo je i drugih stvari onako jako poucnih user posted image

No country for old men

ovaj zvuci interesantan za pogledati

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2810
28.5.2013 12:25:38   
aazra
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

No country for old men

Film braće Coen iz 2007. godine..dobitnik četiri oskara user posted image Ako ga nisi do sada gledala, probaj ga naci obavezno, pa da onda zajedno komentarisemo...i forumasice koje su prije gledale, naravno user posted image

http://www.imdb.com/title/tt0477348/

< Poruku je uredio aazra -- 28.5.2013 12:27:15 >

Neposredna veza do poruke: 2811
28.5.2013 12:42:07   
teacher75

No country for old men

odlican filmuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2812
30.5.2013 8:24:13   
Storm
sta je ovo nesto zapelo user posted image

Neposredna veza do poruke: 2813
30.5.2013 8:47:38   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: teacher75

No country for old men

odlican filmuser posted image

davno sam ga gledala al znam da je bio odlican film , tako da bih ga mogla obnoviti :))) nego gledal ko MAMA film ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 2814
30.5.2013 8:49:25   
teacher75
vrati se par stranica unazad, gledale su neke film mama pa komentarisale. mene ne zanima, ne volim horore

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2815
30.5.2013 9:02:29   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: teacher75

vrati se par stranica unazad, gledale su neke film mama pa komentarisale. mene ne zanima, ne volim horore

ja volim s vremena na vrijeme , i prije sam ih stalno gledala moj ex je volio valjda ta generacija hahahhahahahahah ali mm ne podnosi a mene starh same gledat pa nikako da se nadjemo :))))) ja stvarno ne smijem sama gledat horor doduse sa godinama i nije mi toliko da ih gledam al ponekad moglo bi kao ovaj :)))

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 2816
30.5.2013 9:56:55   
Amelaa RR
Mirkice ja isto volim s vremena na vrijeme pogledat horor, MAMA sam gledala, i onako fin film..mada sam ja na kraju plakala...opet se svelo sve na neizmjernu ljubav majke...na neki specifican nacin...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2817
30.5.2013 12:41:08   
aazra
Meni je Mama jedan od glupljih filmova koje sam gledala, likovi, radnja, kraj...da ne spominjem onog oca koji je svo vrijeme komiran ali dobro hajd, niko nece nista izgubiti ako pogleda user posted image

Mirkice..mi smo prije deset___ak dana komentarisale film Sinister s Ethanom Hawkeom u glavnoj ulozi, ni taj nije nesto ali je ipak puno bolji od Mame...user posted image

I ja sam odlucila sto se horora tice napraviti pauzu ali kada s vremena na vrijeme pogledam neki, onda volim da izaberem dobar user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 30.5.2013 12:43:37 >

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 2818
30.5.2013 12:45:49   
aazra

IZVORNA PORUKA: Storm

sta je ovo nesto zapelo user posted image

Evo i ja cekam prijedloge ili ostaje No country for old men...user posted image

A sta bi s onim filmom od prosle sedmice, jeste li gledale user posted image ?

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2819
30.5.2013 22:34:58   
Storm
ja sam gledala, ali eto kazem, nesto zapelo...user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2820
31.5.2013 8:09:09   
teacher75
super komedija, bas sam se ismijalauser posted image user posted image :
http://www.leptiricabioskop.com/filmovi/identity-thief-vrati-mi-ime-2013/

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2821
31.5.2013 13:00:30   
aazra

IZVORNA PORUKA: Storm

ja sam gledala, ali eto kazem, nesto zapelo...user posted image

Storm, hajde da ti i ja "otkocimo" proces user posted image Ja bi pocela s ovim Coenovim filmom, kojeg sam predlozila user posted image

Prije svega, ono po cemu cu pamtiti ovaj film su neke poente koje su se ubile za one citate po fb user posted image

I naravno, ta slika realnosti gdje se svijet ubija radi novca, a stari se tome išćuđavaju..Tomy Lee Jones me toliko iznervirao svojom pasivnošću vise nego ubica...

A taj glavni lik...uh, ne znam nikad do sad nisam razmisljala da i takvi monstrumi mogu imati neke "principe" ili je tako samo na filmu user posted image

Eto to bi bilo od mene ukratko...user posted image I samo da dodam mislim da niko tako dobro ne oslika ljudske karaktere kao Coenovi i jedva cekam da pogledam ovaj novi njihov film, cini mi se da je dobio nagradu sada na festivalu u Canesu...user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2822
31.5.2013 20:56:10   
MicoTico
Upravo na Pink Premium, pa ko nije gledao, toplo preporučujemuser posted image
http://www.imdb.com/title/tt0320661/

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2823
1.6.2013 3:11:39   
amra_sa
Odgledala ovaj http://www.filmovizija.com/film/cold-heart-2001-video_05530d557.html
Malo stariji, ali dobar krimi triler ...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2824
1.6.2013 8:47:18   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Odgledala ovaj http://www.filmovizija.com/film/cold-heart-2001-video_05530d557.html
Malo stariji, ali dobar krimi triler ...

u koja doba si ti budna user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 2825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

čaj za bebe
joni

koji čaj dajete svojim bebama i dječici, moja beba neće više da pije Hippov čaj, ja skuhala od kamilice u filter vrećici i pije, koji je bolji

instant čaj (56%)

filter vrećica (17%)

čaj u cvatu (27%)

Broj svih glasova: 84

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *