Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.5.2013 11:56:12
Skvo RR
Ja sam juce imala jane austen dan...prvo pogledala o njoj film...pa me onda ponijelo pa pogledala po treci put ponos i predrasude film iz 2005...a pokusala sam naci mini seriju bbc da gledam, ali nisam uspjela.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 26.5.2013 11:57:09 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.5.2013 1:02:16
aazra
Nisam skontala koji je na kraju taj zajednicki, inace mi dugo treba da nađem film pa mislim da cu ovaj put ostati izvan kruga...
Ja bi bila pravo sretna kad bi imala drustvo, tj. vas za pricu o filmu No country for old men, mislim da je prvi put da me se glavni negativac nije dojmio toliko lose, a bilo je i drugih stvari onako jako poucnih
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.5.2013 8:19:22
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: aazra
Nisam skontala koji je na kraju taj zajednicki, inace mi dugo treba da nađem film pa mislim da cu ovaj put ostati izvan kruga...
Ja bi bila pravo sretna kad bi imala drustvo, tj. vas za pricu o filmu No country for old men, mislim da je prvi put da me se glavni negativac nije dojmio toliko lose, a bilo je i drugih stvari onako jako poucnih
No country for old men
ovaj zvuci interesantan za pogledati
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.5.2013 12:25:38
aazra
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
No country for old men
Film braće Coen iz 2007. godine..dobitnik četiri oskara Ako ga nisi do sada gledala, probaj ga naci obavezno, pa da onda zajedno komentarisemo...i forumasice koje su prije gledale, naravno
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.5.2013 12:42:07
teacher75
No country for old men
odlican film
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.5.2013 8:47:38
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
No country for old men
odlican film
davno sam ga gledala al znam da je bio odlican film , tako da bih ga mogla obnoviti :))) nego gledal ko MAMA film ???
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.5.2013 9:02:29
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
vrati se par stranica unazad, gledale su neke film mama pa komentarisale. mene ne zanima, ne volim horore
ja volim s vremena na vrijeme , i prije sam ih stalno gledala moj ex je volio valjda ta generacija hahahhahahahahah ali mm ne podnosi a mene starh same gledat pa nikako da se nadjemo :))))) ja stvarno ne smijem sama gledat horor doduse sa godinama i nije mi toliko da ih gledam al ponekad moglo bi kao ovaj :)))
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.5.2013 9:56:55
Amelaa RR
Mirkice ja isto volim s vremena na vrijeme pogledat horor, MAMA sam gledala, i onako fin film..mada sam ja na kraju plakala...opet se svelo sve na neizmjernu ljubav majke...na neki specifican nacin...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.5.2013 12:41:08
aazra
Meni je Mama jedan od glupljih filmova koje sam gledala, likovi, radnja, kraj...da ne spominjem onog oca koji je svo vrijeme komiran ali dobro hajd, niko nece nista izgubiti ako pogleda
Mirkice..mi smo prije deset___ak dana komentarisale film Sinister s Ethanom Hawkeom u glavnoj ulozi, ni taj nije nesto ali je ipak puno bolji od Mame...
I ja sam odlucila sto se horora tice napraviti pauzu ali kada s vremena na vrijeme pogledam neki, onda volim da izaberem dobar
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 31.5.2013 13:00:30
aazra
IZVORNA PORUKA: Storm
ja sam gledala, ali eto kazem, nesto zapelo...
Storm, hajde da ti i ja "otkocimo" proces Ja bi pocela s ovim Coenovim filmom, kojeg sam predlozila
Prije svega, ono po cemu cu pamtiti ovaj film su neke poente koje su se ubile za one citate po fb
I naravno, ta slika realnosti gdje se svijet ubija radi novca, a stari se tome išćuđavaju..Tomy Lee Jones me toliko iznervirao svojom pasivnošću vise nego ubica...
A taj glavni lik...uh, ne znam nikad do sad nisam razmisljala da i takvi monstrumi mogu imati neke "principe" ili je tako samo na filmu
Eto to bi bilo od mene ukratko... I samo da dodam mislim da niko tako dobro ne oslika ljudske karaktere kao Coenovi i jedva cekam da pogledam ovaj novi njihov film, cini mi se da je dobio nagradu sada na festivalu u Canesu...