Bebironcic
|
Drage moje, nisam se javljala, ali sam vas povremeno pratila. Razlog je taj što sam bila u postupku za van tjelesnu u Aprilu i htjela sam da se isključim od svega, uopšte nisam koristila kompjuter, jer ja se vrlo lako i brzo opteretim raznim stvarima, tako da mi ni muž nije dao da prilazim kompu. Inače ovo mi je prvi postupak vantjelesne oplodnje. Ja sam bila na kratkom protokolu: FOSTIMON,MERIONAL, CITROTIDIN. Izvađene su mi 4 jajne ćelije, 4 su se oplodile, vratila sam 3. Aspiracija mi je bila 21.04. a ET 24.04. Betu sam radila 16 dana poslije i bila je 1266. Na ET mi je bila dr. Brankica, a svo vrijeme postupka nekad je bila Sanja, a nekad ona, za mene su obje divne. Juče sam bila na prvom ultra zvuku i čula sam srce moje bebice, tako mi je djelovalo nestvarno, kao da sanjam. Javljam vam se iz razloga da vam kažem ako će to nekom nešto značiti, kako sam se ja ponašala svo vrijeme. Nisam bila maksimalno opuštena, kao što niko ne može da bude, bar ja tako mislim, jer od tolike želje čovjek ne može da bude skroz opušten. Ali sam pokušala da živim život i tim danima kao i prije. Išla sam na posao, šetala sa mužem, družili smo se sa prijateljima maksimalno i trudila sam da se što više smijem. Poslije ET sam takođe nastavila da radim, pa sam onda čim dođem sa posla stavljala vaginalete, pa ručak, pa lagana šetnja, tih dana su bili i praznici, stalno sam bila zuzeta, ali ne kažem da nisam mislila, jesam protiv toga se ne može. Dva dana prije bete nisam nikako spavala. Ali sam VJEROVALA,bila sam pozitivna,svako veče sam se molila Bogu, muž je vjerovao, ni jedan jedini dan nije prošao da mi i on nije prenosio svoju pozitivnu energiju, mazio me po stomaku, pričali smo sa bebirocima i vjerovali u njih, iz dana u dan. Zato mislim da je pozitivan duh, optimizam, vjera jako bitni u svemu tome. Svima vam želim od srca sve najbolje i puno malih bebica i vjerujte !
|