Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 20.5.2013 14:36:49
2strawberry
Meni je jos rano da stavljam slike jer je pupo joj jako mali, skoro neprimjetan, ali pratim temu i divim se vasim stomacicima. Iman, gdje si kupila trudnicke hlace na zadnjoj slici?? svidjaju mi se, one koje sam vidjala u prodavnicama gdje sam gledala su sve nekako... ne znam.. tetaste... I da, super izgledas (tako zamisljam sebe za nekih 5 mjeseci, pa vidjet cemo)
RE: Fotografije nasih stomacica II 22.5.2013 18:01:25
Lulu_08
Hahahah prosto me sramota reci, ali taaaaaaaaaaaaaaaako me zagolica u pupi kada vidim ove vase divne slicice, naprosto zazelim opet biti trudna, pa nema nista ljepse
RE: Fotografije nasih stomacica II 22.5.2013 18:08:34
ajla86
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
Hahahah prosto me sramota reci, ali taaaaaaaaaaaaaaaako me zagolica u pupi kada vidim ove vase divne slicice, naprosto zazelim opet biti trudna, pa nema nista ljepse
RE: Fotografije nasih stomacica II 22.5.2013 23:08:01
vila_7
IZVORNA PORUKA: Lulu_08
potpisujem...i meni se posmiga, al neka jos