Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.6.2013 12:05:30
lady_bubamara
IZVORNA PORUKA: 2strawberry
moze li neko meni smotanoj objasniti kako staviti sliku?
odeš draga na slikomat , ima opcija choose file klikneš , dodaš sliku , onda imaš dole opciju NALOŽI klikneš na to i samo prekoprijaj kod za forume , i onda ovdje objaviš taj link ili kod koji si prekopirala
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.6.2013 12:24:55
2strawberry
hvala, pupo je do prije 15 dana bio potpuno ravan, i onda je odjednom u zadnjih 15 dana narastao, a ja jedva cekala da postavim slikicu. a hlace sam trazila bar mjesec dana, i nasla ih na kraju u Tiffaniju. H&M po meni ima najbolju trudnicku liniju, odjeca je trudnicka a moderna je i nije vrecasta
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.6.2013 13:11:03
bebana27
ja rado volim pogledati slike sa UZ i slikice kad sam imala pupu
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Fotografije nasih stomacica II 6.7.2013 0:41:53
Dalia_88
Ninuskaaa
S nestrpljenjem cekamo druga
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
RE: Fotografije nasih stomacica II 6.7.2013 9:41:33
dandi84
IZVORNA PORUKA: Amyla
hvala vam od srca
dandi84, ja te iz sveg srca vucem sto jace za nos da nam uskoro i ti stavis slikicu svog pupe
Hvala mila moja...I ja se nadam da cu ubrzo ovdje svoju slikicu okačiti....Jedva čekam...Ugodan nastavak trudnoće ti želim...Da sve prođe u najboljem redu aBd...
RE: Fotografije nasih stomacica II 6.7.2013 15:30:49
Teddy Bear
Kd vidim ove stomacice, odma mi moj nedostaje, nema nista ljepse, ja sam stvarno uzivala svaki dan, u obje trudnoce... Mazite te pupoline, Ninuska jos malo i zamotuljak u rukama
RE: Fotografije nasih stomacica II 21.7.2013 0:20:52
klemzi
Evo jedna od mene debeljuce...valjda sam uspjela Eto me Ribolino
RE: Fotografije nasih stomacica II 21.7.2013 0:23:43
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: klemzi
Evo jedna od mene debeljuce...valjda sam uspjela Eto me Ribolino
divan si mi ,mashaAllah sve gledam na fb imal gdje tog pupe
RE: Fotografije nasih stomacica II 21.7.2013 0:36:08
klemzi
Ananas moja