|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
15.5.2013 16:46:10   
Storm
i meni nase komedije vecinom nisu nesto pogotovo tv produkcije tipa lzn i sl. kako aazra rece cak su nekada bas onako bezukusne a i vecinom je scenarijo skroz los. Konkretno mi se ne svidja da kod nas kada isprica neku smijesnu anegdotu ili kaze nesto smijesno a ono je npr. vezano za neku prijasnju scenu ili aludira na nesto iz naseg svakodnevnog zivota, glumac obavezno to mora nekako i objasniti na sta je tu mislio i onda ode sav smisao humora, nece ostaviti to samo tako izreceno, pa da ti sam skontas, kao da smo glupi ono de da ti objasnim na sta sam mislio. Ovdje mislim prvenstveno na ove tv serije.

i sta me jos pravo nervira to su nase nimalo neupadljive reklame. Ako Izet cita Avaz nije dovoljno da ti to samo vidis u kadru, nego Izet mora i reci nesto tipa, kako u ovom avazu svasta mozes procitati....ili tako neku providnu glupost joooj to me pravo skrsi i ne mogu gledati user posted image

uh sto se ja napisa user posted image

< Poruku je uredio Storm -- 15.5.2013 16:47:07 >

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 2701
15.5.2013 16:49:49   
Storm

IZVORNA PORUKA: aazra

Storm, znaci ti, ja i Maja za ovaj krug...user posted image

Znaci ako gledam veceras da ne komenatrisem do petka, jesam li dobro skontala user posted image

Ovo ostalo sto se horora tice..volim art pa i kad je ovaj zanr u pitanju zato uvijek izdvajam Bal vampira, pa i ove Uljeze user posted image

Sto se komedija tice, bosanski humor mi ne lezi, osim neprevaziđene Audicije i tu i tamo ovih novih Nadrealista ne mogu se sjetiti da mi je nesto bilo smijesno, uglavnom je cak i ispod granica dobrog ukusa, bar mog user posted image Tu mislim na "Lud, zbunjen", "Kliniku"..ovisi sta se podrazumijeva pod tim humorom user posted image

pa da eto ono da onaj ko je planirao gledati zna da ima vremena do petka a ne da smo u medjuvremenu mi vec pocele pricati, da bude fer user posted image a nije to sad da se strogo moramo drzati nekih pravila, mozemo mi i ovako bacati suplju user posted image user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2702
16.5.2013 1:25:41   
aazra
Nisam gledala nocas, sutra cu, uspjela sam uganjati na ovim pink-ovima Fight Club i malo je reci da sam odusevljena...kad sam vec rekla da volim art, ovo je cisti primjer toga...user posted image

Nego na kraju sam skontala da sam ga vec u nekim naletima gledala vjerovatno u prolazu, neke scene su mi bile pravo poznate...user posted image kako je rekla theacerka bas je dublja filozofija, shvatam sto ga neke od vas gledaju i po nekoliko puta user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2703
16.5.2013 9:54:06   
Storm
ma fight club je ekstra film user posted image user posted image a svi su odglumili onako bas user posted image user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2704
16.5.2013 12:42:58   
aazra
Ja mislim da cu ga morati gledati jos koji put user posted image

Veceras je na redu Sinister, nema vise odugovlacenja user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2705
17.5.2013 10:20:06   
Storm
Cure kakav vam bi ovaj Sinister. Ej ja sam u toku filma bila onako malo napeta, bilo pravo dobrih scena eto ono da kazes dobar horor ali onda onaj kraj mi je unistio film! meni bezveze nekako, nije ni cudo sto je onako losa ocjena. Haj i nekako ono sto su to djeca, nego ono sa tom legendom i ono sa slikom na kraju user posted image sta vi velite??

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2706
17.5.2013 10:46:14   
aazra
Evo da se i ja prijavim da ni meni zivci nisu kao prije...user posted image

Storm meni je kraj jos najbolji, recimo najjeziviji dio filma, ovo ostalo je bilo sala, posebno ona djeca sto su se motala po kuci, vise su mi licili na indijance neko natprirodna bica user posted image

Ali, onaj dio otkad je nasao ponovo kutiju pa sve do kraja sam odgledala bez da trepnem, nisam ocekivala ni da ce tako zavrsiti...user posted image

Takodjer su mi jezive i one pocetne scene, mislim da cu po onom drvetu pamtiti film...user posted image

Uz to sam veci dio imala osjecaj da gledam triler user posted image

Ali, sviđa mi se jer se sve vrti oko nadnaravnog, nema manijaka, zlocinca isl, kao sto nema ni onih scena unakazenih ljudskih tijela...pa i ovo na kraju je prikazanao samo na crtezu...user posted image A ona prikaza je li to ono tzv. "bozanstvo", ostalo je na nama da kontamo, ali ta maska, prikaza je dobro urađena...user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2707
17.5.2013 10:54:58   
aazra
IZVORNA PORUKA: Storm
Haj i nekako ono sto su to djeca, nego ono sa tom legendom i ono sa slikom na kraju user posted image sta vi velite??

Koliko sam shvatila djevojcica ih je naslikala, kao i one crteze na zidovima...prije nego sto se pridruzila ekipi user posted image

Btw, Ethan Hawke je citav film bio u jednom dzemperu, inace to ne zagledam ali nije mi promakao taj detalj user posted image

da za kraj samo dodam, malo mi je dosadila ova tematika djece u hororima...mozda nakon ovog predjem na akcije i sf user posted image , ali kad se opet odlucim za horor definitivno to nece biti opet nesto s djecom...malo mi isfurano, rekla bih user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 17.5.2013 10:58:14 >

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2708
17.5.2013 10:56:51   
chuci
ja neću gledati film ali me praaaaavo zanima šta to bude na kraju.
hajde ukratko napišite molim vas

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2709
17.5.2013 11:03:22   
aazra
Ovo ne znam koliko je ok prepricavati kraj, ali ukratko svi su dead user posted image

Jedva cekam Maju da isprica svoje dojmove, ona je prva i gledala...bas je dobar ovaj nacin gledanja i komentiranja user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 17.5.2013 11:05:23 >

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2710
17.5.2013 11:11:12   
Storm

Haj i nekako ono sto su to djeca, nego ono sa tom legendom i ono sa slikom na kraju user posted image sta vi velite??

Koliko sam shvatila djevojcica ih je naslikala, kao i one crteze na zidovima...prije nego sto se pridruzila ekipi user posted image

Btw, Ethan Hawke je citav film bio u jednom dzemperu, inace to ne zagledam ali nije mi promakao taj detalj user posted image

da za kraj samo dodam, malo mi je dosadila ova tematika djece u hororima...mozda nakon ovog predjem na akcije i sf user posted image , ali kad se opet odlucim za horor definitivno to nece biti opet nesto s djecom...malo mi isfurano, rekla bih user posted image

hahaha i ja sam to skuzila, ja opet vecinom zapazim te detalje i jeste bas.

a ovo je i meni bilo odmah mrsko, jer vise i ta djeca i vecinom naki duhovi, valjda nemaju vise idjea a sta je meni jos vise dosadno u ovakvim filmovima jeste ovo njihovo ponasanje (citaj:americko), ono djeca ti imaju strahove, neke napade, ustaju nocu, mjesecara i svasta nesto ali ne ti i dalje hoces tu ostai i pisati tu knjigu, jer zaboga nemozes ti pisati nke druge knjige....mislim ono na balkanu bi to bilo, haj bolan radi sta stignes, bitno je da su racuni placeni a dal se tebi to svidja ili ne... mani se nekih snova user posted image user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2711
17.5.2013 11:12:39   
Storm

Ovo ne znam koliko je ok prepricavati kraj, ali ukratko svi su dead user posted image

Jedva cekam Maju da isprica svoje dojmove, ona je prva i gledala...bas je dobar ovaj nacin gledanja i komentiranja user posted image

pa sad je ok, jer smo se tako i dogovorili....bas da mozemo otvoreno pricati, a ko ne zeli da zna sta se desava samo nek preskoci....user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2712
17.5.2013 11:16:06   
Storm
meni je zato i bio dobar jer je vise podsjecao na neki triler, bas onako napeto sta ce se destiti, sta ce otkriti ali nekako mi onak bas kraj nesto bezveze. Mislim na onu zadnju scenu kad curicu onaj neki lik, neka bajkaca ili sta vec hahaha, ono odvede u sliku user posted image eto to....hmmm mogli su to nekako bolje.

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2713
17.5.2013 11:28:04   
aazra
U svakom slučaju dođoše mu glave ambicije user posted image

Dobro je bilo kad mu je curica rekla :" Tata, ne brini, ja cu te uciniti poznatim" user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2714
17.5.2013 11:32:44   
aazra

meni je zato i bio dobar jer je vise podsjecao na neki triler, bas onako napeto sta ce se destiti, sta ce otkriti ali nekako mi onak bas kraj nesto bezveze. Mislim na onu zadnju scenu kad curicu onaj neki lik, neka bajkaca ili sta vec hahaha, ono odvede u sliku user posted image eto to....hmmm mogli su to nekako bolje.

Pa ja koliko sam shvatila, on je nju odveo a mi gledamo sliku u slici, dakle snimak toga..bar sam ja tako zakljucila user posted image

Dobra mi je bila ona scena kad on gleda u ekran a prikaza mijenja izraz lica, eh tu sam se malo prepala user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2715
17.5.2013 11:44:51   
Storm

U svakom slučaju dođoše mu glave ambicije user posted image

Dobro je bilo kad mu je curica rekla :" Tata, ne brini, ja cu te uciniti poznatim" user posted image

user posted image e nek je vala user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2716
17.5.2013 11:47:17   
Storm

Pa ja koliko sam shvatila, on je nju odveo a mi gledamo sliku u slici, dakle snimak toga..bar sam ja tako zakljucila user posted image

Dobra mi je bila ona scena kad on gleda u ekran a prikaza mijenja izraz lica, eh tu sam se malo prepala user posted image

ej nisam to skontala, ja mislila ono kao slika visi na zidu i sad onaj lik nju odvede kao u sliku, eto tako nesto i bilo mi pravo glupo. A kao ono se ustvari desilo i poslije se kao naslo na snimku i mi gledamo taj snimak ahaa user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2717
17.5.2013 11:48:49   
Storm
hej aazra sad dodje maja i ona nesto trece shvatila user posted image user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2718
17.5.2013 19:45:37   
vila_7
hej dajte mi link na kojem gledate al da se ne mora ni registrirati niti sta posebno jer sam pomutava sto se tih stvari tice-serije OK gledam preko neta al film mi se nikako neda

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2719
17.5.2013 20:37:39   
Storm
to neka ti evo one daju, ja ne gledam na netu, nego skidam preko torrenta pa stvarno ne znam gdje gledaju...haj javice se uskoro neka pa ti rekne user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2720
17.5.2013 23:54:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: vila_7

hej dajte mi link na kojem gledate al da se ne mora ni registrirati niti sta posebno jer sam pomutava sto se tih stvari tice-serije OK gledam preko neta al film mi se nikako neda

http://www.leptiricabioskop.com/

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2721
18.5.2013 0:58:05   
amra_sa
Preporuka samo za Tiki ...
Znamo šta si radila prošle noći user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2722
18.5.2013 15:12:45   
maja78 RR
o filmicic :)

e ovako, prvo sto sam svo vrijeme kontala koji kreten od muza i oca stavlja na kocku zivot porodice.

film je gledljiv, jeste napet da se istrzas, sa onim snimcima i djecakovim mjeseceranjem

kraj sam shvatila kao storm, znaci svo vrijeme neka babaroga iz slike djecu nagovara da ubiju i onda ih uzima kod sebe u sliku, tj filmic snimljeni

sve u svemu ko zeli pogledati horor da se istrza

< Poruku je uredio maja78 RR -- 18.5.2013 15:18:02 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 2723
18.5.2013 15:23:13   
niki83
Drage filmasice user posted image mozete li mi preporuciti neki koji slavi ljubav,mir i pomirenje a da je prikladan za tinejdzere user posted image dakle bez sexi scena, ako je to moguce user posted image

N&N

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2724
18.5.2013 15:28:21   
palachinken
Kako se zvao onaj film s kojim je Anna Hathaway počela? Nešto Princess Diaries...? Ne znam koliko nosi te univerzalne poruke, ali je prikladan za školu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

djevojacko vece:)
gvendolina

sta uzeti prijateljci za djevojacko,nesto zanimljivo i mastovito

sexy rublje (60%)

sexy pomagalo:) (11%)

kecelju (4%)

oklagiju (7%)

drugo (18%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *