|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
12.5.2013 11:35:38   
teacher75
gledalauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2676
12.5.2013 12:11:05   
Storm
imam jednu ideju: sta mislite da nesto napravimo kao zajednicko gledanje nekog filma mislim svako za sebe ali isti film pa da posle mozemo malo i prodiskutovati (naravno necemo sad biti neki dubokoumni kriticari user posted image ali eto ko hoce moze i to) mozemo npr. dati prijedloge za film i onda se zajedno odlucimo koji da pogledamo recimo u narednih nekoliko dana ili tako nesto. Sacekamo da svi koji hoce pregledaju i onda....rasprava....sta mislite user posted image

Ako imate i vi neke ideje samo dajte...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2677
12.5.2013 14:27:08   
maja78 RR
a to mislis starijom haha aja mislila govoris kao sandra bulok i sandra bulok junior pa reko ne znam da njena majka glumi, ili da sandra ima kcer koja glumi hahahahah

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2678
12.5.2013 17:39:19   
maja78 RR
sad gledali:

http://www.imdb.com/title/tt0493464/?ref_=sr_1

dobra akcija

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2679
13.5.2013 12:48:25   
aazra
I mene nesto krenule akcije koje bas i ne voli ne volim... jucer gledali Ghostrider, nije los...

Onako, kvalitetno urađen ako nista, da se gledati...user posted image

http://www.imdb.com/title/tt0259324/

Storm, nije ti losa ideja samo ne znam koliko je izvediva...a cesto zajedno komentarisemo jedan film...mislim da smo o Djangu sve rekle user posted image

Evo ja predlazem Sinister koji mi se gleda a nemam hrabrosti...user posted image

Neposredna veza do poruke: 2680
13.5.2013 15:54:08   
Storm
Pa dobro jesmo djanga bas sve gledale, ali je to bio jedan film a ostalo se onako mimoilazimo, ovo sam mislila da u istom periodu odgledamo po dogovoru, a kad vidim na drugim forumima kako moze sto nece uspjeti i nama. evo ti si predlozila ovaj, mislim da je to ovaj, jel http://www.imdb.com/title/tt1922777/?ref_=sr_1

ako neko hoce predlozi jos neke i onda se odlucimo za jedan i npr. sad u ovoj sedmici odgledamo recimo do petka, ko stigne-stigne, ko ne stigne boze moj, stice na sledeci i tako. Tako mi radimo na drugom forumu sa knjigama, tako citamo po dogovoru i onda rasprava, zna se bas onako zapetljati user posted image

a moze i npr. ova sedmica horor, slijedeca drama, pa triler.....i tako u krug. Ko voli taj odredjeni zanr on se i prikljuci user posted image

posto si krenula sa hororom, a ima ovdje ljubitelja ja ovaj nisam jos gledala a eto kanim se
http://www.imdb.com/title/tt1320244/?ref_=fn_al_tt_1

< Poruku je uredio Storm -- 13.5.2013 15:58:07 >

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2681
13.5.2013 17:49:52   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Storm

Pa dobro jesmo djanga bas sve gledale, ali je to bio jedan film a ostalo se onako mimoilazimo, ovo sam mislila da u istom periodu odgledamo po dogovoru, a kad vidim na drugim forumima kako moze sto nece uspjeti i nama. evo ti si predlozila ovaj, mislim da je to ovaj, jel http://www.imdb.com/title/tt1922777/?ref_=sr_1

ako neko hoce predlozi jos neke i onda se odlucimo za jedan i npr. sad u ovoj sedmici odgledamo recimo do petka, ko stigne-stigne, ko ne stigne boze moj, stice na sledeci i tako. Tako mi radimo na drugom forumu sa knjigama, tako citamo po dogovoru i onda rasprava, zna se bas onako zapetljati user posted image

a moze i npr. ova sedmica horor, slijedeca drama, pa triler.....i tako u krug. Ko voli taj odredjeni zanr on se i prikljuci user posted image

posto si krenula sa hororom, a ima ovdje ljubitelja ja ovaj nisam jos gledala a eto kanim se
http://www.imdb.com/title/tt1320244/?ref_=fn_al_tt_1

evo ja gledala sinister i posto me nema do petka taman mi odgovara da onda komentarisemo

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2682
13.5.2013 18:46:01   
Storm
eh eto bas super a posto se vise niko ne javlja hajmo ti i ja aazra odgledati sinister do petka da malo zagrijemo ideju user posted image a ko jos hoce nek se pridruzi, ima do petka....aazra ideja zavisi od tebe user posted image

Neposredna veza do poruke: 2683
13.5.2013 23:02:41   
aazra
Vazi, odoh sad da ga potrazim...user posted image

I u vezi knjiga to bi bilo super...cesto se uhvatim kako nekom uglavnom mm prepricavam knjigu koju sam procitala a on me i ne slusa user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2684
13.5.2013 23:18:41   
vila_7
ja taman reko da ga i ja odgledam kad vidim horor - u zadnje vrijeme nemam nikako zeludac za horore,a prije ih redovno gledala

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2685
14.5.2013 11:26:27   
Storm

I u vezi knjiga to bi bilo super...cesto se uhvatim kako nekom uglavnom mm prepricavam knjigu koju sam procitala a on me i ne slusa user posted image
[/quote]

ih ja davno odustala od toga user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2686
14.5.2013 11:27:28   
Storm

IZVORNA PORUKA: vila_7

ja taman reko da ga i ja odgledam kad vidim horor - u zadnje vrijeme nemam nikako zeludac za horore,a prije ih redovno gledala

pa hajde onda slijedeci film ce biti nesto drugo user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2687
14.5.2013 11:58:43   
aazra
Evo ja ga skinula, sad mogu ucestvovati u "eksperimentu" user posted image user posted image ...

Kad su horori u pitanju nesto jace od mene me vuce da ih gledam, to je jedino objasnjenje user posted image

Posebno nakon Mame mi se definitivno gleda jedan dobar user posted image , a i bit ce mi lakse kad dojmove podijelim s vama...user posted image

Nego sta nam je s theacerkom, bas bi voljela da nam se i ona pridruzi, sto se mene tice mozemo produziti rok za gledanje i na vikend pa da nas onda bude vise koje smo gledale user posted image

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2688
14.5.2013 17:39:48   
Storm
mislim da ti teacherka nece ucestovati kada je horor u pitanju user posted image koliko sam shvatila nije joj omiljeni zanr user posted image

pa ima vremena jos do vikenda, mozda nam se neko i pridruzi, eto sada nas je tri za novi kako kazes eksperiment user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2689
14.5.2013 20:51:57   
teacher75
bas takouser posted image kad bude neki drugi zanr u planu eto i mene da vam se pridruzimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2690
14.5.2013 21:07:12   
vila_7
ja zapravo ne volim horore otkad sam postala mama i otkad sam gledala: HOSTEL .
Jer ja i dalje volim horore tipa nekih cudovista, vanzemaljaca i slicno, ali danasnji horori se nekako prave sve na temu izopacenog ljudskog uma i meni odmah muka dodje-valjda jer znam da mogu biti takvi ljudi i u stvarnosti

Neposredna veza do poruke: 2691
14.5.2013 21:31:29   
Storm

IZVORNA PORUKA: teacher75

bas takouser posted image kad bude neki drugi zanr u planu eto i mene da vam se pridruzimuser posted image

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2692
14.5.2013 21:34:15   
Storm

IZVORNA PORUKA: vila_7

ja zapravo ne volim horore otkad sam postala mama i otkad sam gledala: HOSTEL .
Jer ja i dalje volim horore tipa nekih cudovista, vanzemaljaca i slicno, ali danasnji horori se nekako prave sve na temu izopacenog ljudskog uma i meni odmah muka dodje-valjda jer znam da mogu biti takvi ljudi i u stvarnosti

to jeste, bas kad je izasao onaj prvi dio Saw (mislim da je slagalica), tada ja jos iznajmljivala iz videoteke i bas sa onim cikom tamo komentarisala o tome sta ljudski um moze sve proizvesti, cisto kad smo skontali da je neko morao imati ideje za takav film..ono bas pomislis kakav to um treba biti za tako nesto

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2693
14.5.2013 21:36:27   
vila_7
e pa bas to i ja govorim MM-u a on se smije - pa reko meni ni taj nije regularan kad mu je sve ovo moglo pasti na pamet

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2694
14.5.2013 21:38:32   
teacher75
dobra komedija upravo na HBO:
http://mojtv.hr/film/16348/dva-dana-u-new-yorku.aspx

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2695
14.5.2013 22:12:44   
amra_sa
Ne znam zašto al ja se samo mogu od srca smijati ovom našem bosanskom humoru, naspram njega sve mi bezveze. user posted image
Eh jedino mi je vrh ona komedija, dva crnca koji glume plavuše-sestre blizanke ? I Američka pita.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

Neposredna veza do poruke: 2696
14.5.2013 22:16:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ne znam zašto al ja se samo mogu od srca smijati ovom našem bosanskom humoru, naspram njega sve mi bezveze. user posted image
Eh jedino mi je vrh ona komedija, dva crnca koji glume plavuše-sestre blizanke ? I Američka pita.

a mamurluk? ja volim i americke i britanske komedijeuser posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 2697
15.5.2013 11:46:50   
aazra
Storm, znaci ti, ja i Maja za ovaj krug...user posted image

Znaci ako gledam veceras da ne komenatrisem do petka, jesam li dobro skontala user posted image

Ovo ostalo sto se horora tice..volim art pa i kad je ovaj zanr u pitanju zato uvijek izdvajam Bal vampira, pa i ove Uljeze user posted image

Sto se komedija tice, bosanski humor mi ne lezi, osim neprevaziđene Audicije i tu i tamo ovih novih Nadrealista ne mogu se sjetiti da mi je nesto bilo smijesno, uglavnom je cak i ispod granica dobrog ukusa, bar mog user posted image Tu mislim na "Lud, zbunjen", "Kliniku"..ovisi sta se podrazumijeva pod tim humorom user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 15.5.2013 11:57:11 >

Neposredna veza do poruke: 2698
15.5.2013 11:55:33   
aazra

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja volim i americke i britanske komedijeuser posted image

Sjetih se Mućki, ali i legendarnog Rowena Atkinsona.

Mada neku noc gledali "Johny English" drugi dio, bezveze skroz..ova "intelektualna" verzija mr. Beana mi je bas bezveze user posted image

A sta kazete za talijanski humor, jeste li gledale ovaj s Robertom Benignijem...

http://www.imdb.com/title/tt0102164/

Odličan je...user posted image

Neposredna veza do poruke: 2699
15.5.2013 12:09:52   
SdZ
Mi sinoc gledali
http://www.imdb.com/title/tt1990314/?ref_=sr_1.
user posted image user posted image
Zanimljiv je.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Fudbal.
Admin

Ko će osvojiti EURO 2024?

Francuska. (0%)

Holandija. (0%)

Engleska. (0%)

Bosna. (0%)

Španija. (100%)

Broj svih glasova: 1

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *