Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja i Eman Sarah Mali Senka 27 Haida Mama Alma i Lajla Lotos Camm i Isabella Mishka i Ammar Akica B i Fedja
Iz vidjenja Adana i Asja
I jos jedna clanica al sam zaboravila nick.
Evo da obnovim spisak
Amela rr Mukica i Muki Enisa_Sara i njena curica Buducamama Mamina cura i Hena Juni Shee i Emel Dina rr i Innam Nur Bezelye i Eren Mik Mik Mazalica HanaBana i Hana Boogy Woogy Emina i Bakir
< Poruku je uredio stella -- 13.12.2008 21:30:51 >
neznam nikoga,a ako koga poznam sa slika javit cu se, inace dolazim svako ljeto u sarajevo cesto setam sa djecom po vrelu bosne-ma svugdje se krecem,a vidim sarajki ima puno
Ja znam: kanu i Tareta maminu curu, Henu i Timura boogy woogy i Salahudina a veceras sam savim slucajno upoznala bezelye i Erena. (Eren je med masala a Aida je tako divna i prijatna). Otprije znam larucroft. Sve hanumice su diiiivne!
Jedva cekam da vas jos upoznam!
Iako se znamo od ranije,jos iz obdanista,juce smo se vidjele nakon duuuuugooooooo vremena Sjedile,pile kafu,pricale puna tri sata,moje drage hanume Lida i Dinela,i upoznala sam njenu slatkicu Inaam Nur!! .......
moj je spisak nesto kraci od stellinog, al tu je negdje ove sam upoznala dosad :)
Emina* i Bakir mama alma i Lajla lamka medavi mishka lida ja Sarah Mali Amela RR Mukica i Muki enisa_sara i Sara buducamama mamina cura i Hena juni Shee i Emel bezelye i Eren Mik Mik Mazalica HanaBana i Hana Boogy Woogy
Eh da vidimo koga ja licno poznajem... Od prije to su: enii; merimaa; breskva; A od juce na moju radost Sonja Triplemama Vedica Koalinka Tuzlanka Nestrpljiva Bebacha Maida28 Rozi
Od nasih dragih forumašica sam upoznala : Medavi znam odprije Dinela Eminica Lejla ŠH I( nju znam od prije) Ivona Baby (Ena) Mamsi Vedica Bebacha Ziki Zoe( iako i nju znam od prije) Moja draga prija Mishka Lida Amy Malecka 60 i Amrino znam još iz srednje škole I iskreno se nadam da se moje poznanstvo neće zaustaviti na ovim osobama vec da cu upoznati jos puno meni dragih forumasica
Dakle, moj konacni spisak za ovu godinu izgleda ovako:
Emina* i Bakir mama alma i Lajla lamka medavi mishka i Imran lida i Mirza ja Sarah Mali Amela RR Mukica i Muki enisa_sara i Sara buducamama mamina cura i Hena juni Shee i Emel bezelye i Eren Mik Mik Mazalica HanaBana i Hana Boogy Woogy stella i Hana Ivona mamsi kana
imam tendenciju da ga sljedece godine bar uduplam, ako ge ne utrostrucim
drage moje najbolje ste, hvala vam sve i jednoj, uljepsale ste mi ovaj moj kratki boravak ovdje hvala vam jos jednom
Dinela RR Mali buducamama bezelye Sarah mukica enisa_sara mamina cura shee Mik Mik juni mazalica HanaBana boogywoogy ja stella
i eto ako Bog da nadam se da cu upoznati jos mojih dragih hanumica...Emina* i mog malog bega Bakira,Amrino,Visnju,Camm... ma ne dam ja vas nikome ni za brdo karamela...ma vi ste
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 16.12.2008 21:18:46 >