Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ozbiljno a ona s amnjom petom ista takva mada meni veća peta odgovara
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 13:44:36
ada_
ne znam za one s manjom petom ali u sustini problem je u rubu i vrhu gdje idu prsti uzas zivi,ja kupila plave isto za svadbe i to je bio promasaj godine,morala u zadnji tren trazit cipele i kupim neke tamno zelene u Robotu u onoj radnji na trecem spratu,visoka peta divne i udobne za pozelit..
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 13:47:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ada_
ne znam za one s manjom petom ali u sustini problem je u rubu i vrhu gdje idu prsti uzas zivi,ja kupila plave isto za svadbe i to je bio promasaj godine,morala u zadnji tren trazit cipele i kupim neke tamno zelene u Robotu u onoj radnji na trecem spratu,visoka peta divne i udobne za pozelit..
ja kod nas u gradnu smao oker nađoh... nema u drugim bojama...ni na netu ne nađoh u drugim bojama ove ove imaju s amnjom petom i baletanke iste ...
nisma ih još kupila... al sma ih porvala poršli mjesec i šetala po radnji i baš u sebi pomislila kako su visoke pete i tanke a udobne.. sad se zeznuh... možda i ne uzmem onda
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 13:49:33
Funky
ja sam u Office shoes vidjela odlične cipele s platformom i petom (nije puno velika peta kada oduzmeš platformu) iz nove kolekcije Kitten, eh sad nisam sigurna za cijenu. IMaju bež i crne i možeš ih obući na bilo koju odjevnu kombinaciju, na svečanost, posao.... a meni je najbolje na vjenčanje obući ili neko odijelo malo ležernije ili neku jednostavnu haljinicu... vala kad vidim one satenske balske haljine zlo mi dođe...
Evo ove... meni je ovo mala peta, eh sad ne znam za vas...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 13:51:05
ada_
ja kupila kad se tek radnja otvorila isti dan plave,bile su cini mi se i zelene i oker jos a pogledaj ovdje mozda nesta nadjes ja sam kupila ove na desnoj stranici druge odozgo samo zelene http://issuu.com/visia/docs/katalog_springsummer_2013
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 13:53:04
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Funky
ja sam u Office shoes vidjela odlične cipele s platformom i petom (nije puno velika peta kada oduzmeš platformu) iz nove kolekcije Kitten, eh sad nisam sigurna za cijenu. IMaju bež i crne i možeš ih obući na bilo koju odjevnu kombinaciju, na svečanost, posao.... a meni je najbolje na vjenčanje obući ili neko odijelo malo ležernije ili neku jednostavnu haljinicu... vala kad vidim one satenske balske haljine zlo mi dođe...
< Poruku je uredio Hanady RR -- 6.5.2013 13:55:08 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 13:56:03
Hanady RR
joj kopirala sam cijeli katalog eto pogledaj moje su na drugoj stranici
i gdje ree da ima ovih modela cipelica... u robotu koji sprat treći... radnja retro ili neka druga
da obiđem...naletih na nekoliko baletanki simpa baš
vidjeh... e ne mogu ja ovakvu haljinu..nije za mene kroj... prvo sisie će djevat po svadbi... drugo mora imati kratki rukav il da pada rukav postojeći, kimono mi ne stoji... treće na smije biti narbana na stomaku jer ću još ''''trudnije'''' izgledat....a nisma trduan da s ezna
< Poruku je uredio Hanady RR -- 6.5.2013 13:58:35 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 14:03:19
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
joj kopirala sam cijeli katalog eto pogledaj moje su na drugoj stranici
i gdje ree da ima ovih modela cipelica... u robotu koji sprat treći... radnja retro ili neka druga
da obiđem...naletih na nekoliko baletanki simpa baš
ja ove svoje kupila u retru a katalog ti je iz Modesse radnje su im na dobrinji 4 i u trznom centru TOM
e hvala draga...obiđem onda još...neću se zalijetati
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 14:08:42
canim
Meni za onaj leprsavi ljetni tip haljine ljepse idu otvorene sandale s kajsicima nego neke poluotvorene ili salonke, nekako taj tip mi je za drugaciji tip haljine npr ovi stilovi i slicno
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 14:38:08
EEDITH
IZVORNA PORUKA: canim
Meni za onaj leprsavi ljetni tip haljine ljepse idu otvorene sandale s kajsicima nego neke poluotvorene ili salonke, nekako taj tip mi je za drugaciji tip haljine npr ovi stilovi i slicno
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 7.5.2013 9:52:13
Hannica
IZVORNA PORUKA: eldinky
IZVORNA PORUKA: canim
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 8.5.2013 8:30:18
Silver
ja sam za 20 dana kuma na vjencanju...slomih se trazeci haljine...imaju li negdje slicne ovima na slikama zadnjim??? Gledala sam u Lindexu nesto slicno a voljela bi jos negdje pogledati...ikakvih prijedloga???
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 8.5.2013 11:02:18
SdZ
U moj butik stigla tako lijepa duga haljina, tirkizne boje, i jednostavno joj ne mogu odoljeti tako da je ona moj izbor za vjencanje koje slijedi. Uz nju cu kombinovati ili smedje ili zlatne sandale i ostale detaljcice.