Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 5.5.2012 22:11:21
Amyla
evo i mene na ovoj temi, ovo ljeto imam cetiri svadbe, prva je sada 26-og, ja sam danas za jednu od njih kupila u mangu ove hlace i tuniku (ne mogu da je nadjem na stranici) uglavnom, lijepo pada, isti materijal kao hlace, na pruge boja ova plava, pink, bijela i smedja i ide na jedno rame, i mislila sam kupiti jos stikle, ove sto se sad no se, sa visokom petom i platformom, u pink bojijer hlace su pravo duge i mogu samo na ove visoke potpetice, uglavnom ja to sve slikam pa vam stavim, da vidim vas sud :)
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 5.5.2012 22:49:24
bambi7
samo jedan komentar imam, doooobro razgazi cipele(odi na probnu setnju) Super one izgledaju, ali ako je cijelodnevna svadba moze bit da se obelajis, kao ja, pametnica :P
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 9.7.2012 15:25:54
milenium
imam dvije haljine,duga do zemlje ili kratka.ne mogu odlučit koju da nosim. a nemam još sandale odgovarajućih boja,to još moram kupit. duga haljina je pink i glupo mi je pink sandale a crno mi izgleda pregrubo.a kratka haljina je nježno zelena sa nekim šarama.
imam iste ovakve samo bijele.i radije bi ih nosila ispod duge haljine da se što manje vide.jer na slici izgledaju lijepo al ovaj model na nozi ne stoji dobro.pogotovo na kraćim haljinama,skrati nogu za pola.ja sam u njima izgledala ko patuljak e mogla bi šarene dobra ideja. a bež ću ako ništa ne nađem jer ne volim baš bež to mi je ''mrtva''boja.
Ovakvu haljinu bih sebi sasila za jedno vjencanje u junu, samo bih ja ovaj dugi dio bas da bude dug, a ovaj kratki 1cm iznad koljena. Kako vam se cini? Kakva obuca bi isla uz ovo?
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 11:42:48
Apotekarka
Super bas je u tom stilu jedna ovdje cura imala za maturu samo taj dio je bas skroz dug i boja je ovakva samo malo jaca,mislim da bi ti uz ovo isle crne sandale s dosta kaisica...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 12:46:24
Hanady RR
ja planiram aBd na svadbu u junu tirkizno zelenu haljinu... i kombivat sa zatnim sandaletama na šriklu visoku i pismo tašnom... nakit naušnice zlatne i jedna narukvica u toj boji komlet...ako nađem što tražim
al mi onda treba torbica kombinacija oker...zlatno...
izradih se...kupila sma crvenu torbicu i snadale...pa mjenjam sad
< Poruku je uredio Hanady RR -- 6.5.2013 12:51:52 >
meni je ona ljeti za svaki dan...i uz sandale sa punom petom...ali ako želiš izgledati svečanije može puna peta ali ona tanjušna... da je visoka i tanka i puna... valjda dobro opisah...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 13:07:41
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lady26
Sta bona Hanady tirkizno A crvena kombinacija?
pa svidjela mi s ejedna haljina tirkizno zelena...i po belaju porbam je u radnji... ma ludilo... krojena za mene... i jednostavno poludim sad smao na nju mislim
a imam ja gdje nositi i crvenu kombinaciju...imam par haljina marine look super idu i sandale i tšnica uz to
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 6.5.2013 13:17:34
SdZ
Ma i pretpostavila sam da nece bas puna peta biti za taj svecani look. A ja bih voljela smedje ili bijele sandale ili salonke. Imam vec neke salonke i smedje i bijele, naprijed su otvorene, ono dva-tri prsta malo vire , peta je do 10ak cm.