Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.2.2013 13:29:53
ananas_ze
ja imam ovaj faks ne znam jel ok da s njim perem i sareni ves?
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.2.2013 14:08:54
bebaa
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
ja imam ovaj faks ne znam jel ok da s njim perem i sareni ves?
potpuno isti je i bioaktiv ista fabrika sve isto i isto pere a podosta jeftiniji...i ja s njim perem svo rublje i za bebu takodje...i ne ostavlja ni mrlje niti se skuplja talog u posudici kao sto mi je od ariela ,isto kao da sam sodu stavljala,uzas...ovaj nas i ariel izvana skroz dvije razlicite stvari...kao i sve... znaci mozes njim prati sve...i po meni je taj zeleni puno bolji od plavog mislim na miris,jednako peru...
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.2.2013 14:11:45
ananas_ze
hvala najljepsa bebaa[/b, ja sam ovaj kupila na nekoj akciji mislim da ga imam 8ili 9kg, drago mi je da mogu sve prati s njim
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.2.2013 17:59:18
gerberka
IZVORNA PORUKA: leona81
persil expert sensitive, savrsen je
potpisujem
dodala bih persil baby sensitive
omeksivac crni Lenor, svijetloplavi silan - meni fantazija
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 5.5.2013 23:43:10
bebaa
koji od omekšivača za bebe ili sensitv je najbolji po vama...probala sam prati veš bez omekšivača radi bebe ali ne ide...nisam navikla pa bar da nešto malo ubacim nekog od tih...
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 6.5.2013 0:05:41
Dz3ni
IZVORNA PORUKA: bebaa
koji od omekšivača za bebe ili sensitv je najbolji po vama...probala sam prati veš bez omekšivača radi bebe ali ne ide...nisam navikla pa bar da nešto malo ubacim nekog od tih...
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.5.2013 8:58:31
mala86
ja prije koristila onaj nas zara,pa mi se pokvarise,pa probala mercatorov bezveze juce uzela duel zuti,sav mi stan mirise od njega stvarno sam prezadovoljna
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.5.2013 9:14:20
niki83
IZVORNA PORUKA: mala86
ja prije koristila onaj nas zara,pa mi se pokvarise,pa probala mercatorov bezveze juce uzela duel zuti,sav mi stan mirise od njega stvarno sam prezadovoljna
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.5.2013 9:16:58
Medić*
Duel zuti i meni je dolican, evo ga pri kraju. Pored njega uzimam i Silan bijeli i Lila zlatni, mijenjam ta tri. Za bijeli ves ariel za sareni duel.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.5.2013 12:48:36
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.5.2013 14:48:25
elmaL
I ja sam kupila Duel zuti, vidjevsi da ga ovdje siv toliko hvale, i nisam se pokajala, mirise predivno, a haljine su tako mekane
nego, mozda bi ove zenice mogle dobiti i neku proviziju koliko nas je preslo na Duel
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.5.2013 13:02:52
mala86
IZVORNA PORUKA: elmaL
I ja sam kupila Duel zuti, vidjevsi da ga ovdje siv toliko hvale, i nisam se pokajala, mirise predivno, a haljine su tako mekane
nego, mozda bi ove zenice mogle dobiti i neku proviziju koliko nas je preslo na Duel
ko prije paketi iz tisala al moj nikad ne dodje :-(
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 11.5.2013 14:50:08
minie
Persil u prahu za nase, a za R Persil tecni sensitive. Niki i ja ovaj koristim, predivan je a bude 0,9 euro centi i jis neki Vernel od Henkela, isto je super.