Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 13.4.2012 12:25:23
mala87
hvala na brzim odgovorima
naci definitivno duplo ispiranje.....ma najvise me je strah koznih reakcija pa zato pitam da nisu jaki....
hena ja koristim persil ali jos taj nisam vidjela beby sensitiv ....ja znam za ona 3 za bijelo. sareno i onaj sto smrdi.....vidje cu taj ali obavezo prvo naocale da kupim.....
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 13.4.2012 12:42:18
henna ze
nedavno bila akcija u konzumu..4 vrste tog persila malo jače od 6 KM..nisam htjela da uzmem jer sam jednom kupila taj što smrdi..grozan..a hajd uzmem ovaj..tako mi se svidjeo..a ne kupih više...skrzo je bijel i beba na slici...ja izbjegavam omekšivače zbog bronhitisa i Ad..inače sve peglam i iz sušilice opran veš sa tečnim deterdžentom stvarno nema potrebe...a volim da veš malkice "škripi" na čistoću...
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 14.4.2012 12:10:32
Amelaa RR
Tecni persil za sareno Persil prasak za bijelo Omeksivac Ornel claming il duel zuti.. Ovo su mi najbolji omeksivaci od svih,a probala sam sve i Lenor, Silan ...
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 14.4.2012 12:18:45 >
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.6.2012 12:50:13
hampsi
U zadnje vrijeme izmjenila sve detredzente jer mi se Ariel "pokvario" Vec sam par puta kupila DM-ov za osjetljivi ves(bijelo) i sareni(tecno). Prezadovoljna sam. Omeksivac Lenor(baby) i nekad stavim ovaj plavi Ornel (slika u postu iznad) Super mirise, stavim ga samo malo. Mama ga je nekad koristila, stavljala je citav onaj cepic i ves joj je imao neku plavicastu boju.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 29.8.2012 13:00:55
kolacic
drage moje, da vam javim sto sam pronasla izvrsnu stvar za masinu.. to je denk mit sredstvo za uklanjanje kamenca prava stvar mogu vam reci, calgon je preskup a ovaj je 3.75 u dmu plava tecnost u boci, stavis cep i rahat. prvo i prvo skida kamenac a sto je ves mekan to da ne pricam. a sto se tice deterdzenta, ja koristim ariel za bijelo persil tecni za sareno i lenor svi moguci zuti i ljubicasti pogotovo.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 29.8.2012 16:09:15
Emmy
Za šareno tečni Persil color, ili zeleni Perwoll (ako je više zaprljano onda prašak obavezno) Za bijeli veš koristim prašak Ariel ili Persil Omekšivač Lenor floral ili Duel žuti, kao što je neko ranije sliku postaivo, samo je sada redizajniran bez cukice. Ormari mi mirišu od njega. Cocolino je također dobar, ali samo ga u Hrvatskoj nađem, pa kad odem tamo obavezno jedan pokupim u Lidlu
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 29.8.2012 16:30:13
mama75
Ja u zadnje vrijeme koristim dm omeksivac. Bijeli. Prosli put kupim rozi (kcerka je birala, pa bi ona rozi) i odusevila sam se. Da li zato sto lijepo mirise ili sto sam promijenila, uglavnom ostajem pri rozom za sada. Deterdzent: Ariel color, za bijeli dm tablete, za osjetljivo Nila.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 29.8.2012 19:14:29
MicoTico
Prašak za veš - Ariel ili Persil, a omekšivač svaki put drugačiji i to samo Lenor. Brzo mi dosadi jedan, a i nekako mi više ne mirišu kad ih duže koristim, valjda se naviknem na miris I ,zaboravila sam,tečni za osjetljivo Perwol.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 29.8.2012 21:26:50
ninuska
IZVORNA PORUKA: mama75
. Deterdzent: Ariel color, za bijeli dm tablete, za osjetljivo Nila.
Kakve su dm tablete? Jel se bijeli ves? kod mene bijeli ves vise nije bijel, nazalost . Nekad sam koristila Ariel, pa presla na duel jorgovan, jer mi je lijepo mirisao A, sto se tice omeksivaca koristim Lenor spring. Meni definitivno najbolje mirise.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 27.9.2012 19:51:58
kupinica
Trenutno BIOAKTIV prasak - za sve, i bijelo i crno i sareno, i nemam prituzbi na rezultate, a nije skup. Omeksivac Silan plavi i Ornel plavi, al neki dan sam pomirisala Duel zuti i jedva cekam da mi se ovi potrose pa da kupim taj, miris mi je suuuper!!!
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 27.9.2012 20:00:46
hapymum
ja za H ves koristim persil baby sensitive prasak,za bjelo ariel prasak(mada mi je sad bezveze ves mi vise poceo gubiti bjelinu)pa ako ima neko provjerenoi dobar nek javi,a za sareno korisitm bonux,kupim brate 12 kg 19km i bude mi pola godine,za osjetljivo nila,a omeksivas bilo je dugo lenor plavi,ali sad je duel zuti,znaci beton je kao neki parfem
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 27.9.2012 20:25:47
kupinica
Upravo mi mašina pere veš, šareno, među koje sam ubacila jedan tamni dzemper od mm za koji sam mislila da ne pusta boju i eno vidjeh crnu vodu kako izlazi iz masine u kadu
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 28.9.2012 10:34:42
Emmy
IZVORNA PORUKA: hapymum
ja za H ves koristim persil baby sensitive prasak,za bjelo ariel prasak(mada mi je sad bezveze ves mi vise poceo gubiti bjelinu)pa ako ima neko provjerenoi dobar nek javi,a za sareno korisitm bonux,kupim brate 12 kg 19km i bude mi pola godine,za osjetljivo nila,a omeksivas bilo je dugo lenor plavi,ali sad je duel zuti,znaci beton je kao neki parfem
Stvarno je ekstra
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 10.2.2013 9:20:05
visnjica1
Drage zene da vas obavjestim u Bingu dosao novi prasak NEWMAX Ycrvena vrecica tako fino mirise a jos bolje pere i na 30 i na otkuhavanje, ja sam prala i bebin ves u tom prasku nikakav osip nije dobila , zaista je ekstra aprasak acijena povoljna malo viseod 5km
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 14.2.2013 13:56:53
minja_
I ja da pitam za detrdzente iz Binga, da li je neko imao iskstva sa Aldijevim Tandilom i Pennyevim Pallorom, oba su uvoz iz Njemacke? Kostaju oko 18 KM 6 kg.
RE: Koji prašak i omekšivač za veš koristite? 15.2.2013 13:21:02
bebaa
IZVORNA PORUKA: kupinica
Trenutno BIOAKTIV prasak - za sve, i bijelo i crno i sareno, i nemam prituzbi na rezultate, a nije skup. Omeksivac Silan plavi i Ornel plavi, al neki dan sam pomirisala Duel zuti i jedva cekam da mi se ovi potrose pa da kupim taj, miris mi je suuuper!!!
jedino bioaktiv i nemem namjeru mijenjati...plavi lenor a zuti duel je fenomenelan i ponekad promjenim..ali samo ta dva...i jakopuno trosim...procitah gore ze neki plavi deterdzent iz DM-a za kamenac...ima li jos pozitivnih iskustava...