Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ti Alisa u zemlji Cudesa...znam ja da bi mene voljela ovako vidjeti , ali jos sam ti ja mlada...i puna zivota.... Moja Koko..nista od tog filma. imam ti ja konekciju s ovo mladjom svaki sat tako da nigdje bez
hahahhahahaahah hahahahhahahahahhha ..vidi joj ručice bona...gdje ovo nađe
joj blago vama kad možete nositi ove sa trokutićima. Ja sam uvijek nosila takve a sad nema šanse da stanu, čak ni u one na kojima piše da su korpa D. Da li će se vratiti na onu moju punu C korpu kad prestanem dojiti ili će ostati ovako? Ja sam se baš namučila oko kupaćeg, na kraju kupila liscin jedan, i jedan neke pojma nemam marke, u merkuru na otoci samo jer mi je mogao gornji dio.
i ja imam ove s trokuticima od prije trudnoce jer sam tada jedino takve i nosila. svi su bili skupi, kvalitetni, lijepi i uglavnom kupljeni u inostranstvu, a sada u gornjem dijelu sve kipi, morala sam kupiti nove
Ti Alisa u zemlji Cudesa...znam ja da bi mene voljela ovako vidjeti , ali jos sam ti ja mlada...i puna zivota.... Moja Koko..nista od tog filma. imam ti ja konekciju s ovo mladjom svaki sat tako da nigdje bez
hahahhahahaahah hahahahhahahahahhha ..vidi joj ručice bona...gdje ovo nađe
eee sad kako vidjeh ovu temu nadjoh proslogodisnje kostime ma samo sto se nisam ukomirala pa bolje sam izgledala trudna u njima,sad kipi na sve strane ajd grudi su mi super ali guza i stomak katastrofaaaa.Moram u potragu za jednodijelnim a mrzim ih
odlucila sam kupiti jednodjelni jer sam ko sebe tjesila kako sada prave bas fine i moderne a ne babske, ali sam se u svakom osjecala kao prava baba Vracam se dvodjelnom ali moram potraziti s kosaricama i malo dublji donji dio, do sada je to bio bikini ali vise ne moze jer izgledam kao s kindjurijade
Da li znate gdje ima kvalitetnih dvodjelnih kupaći sa većim i komotnijim gornjim djelom bez push up-a , za žene večih grudi, a da su donji djelovi normalnog izgleda tj:da nisu "pelengaće". Naravno da nisu preskupi, kao Liscini ili Huberovi.Nemam vremena da hodam i trkeljam po radnjama, pa ako neko može da me usmjeri na određena mjesta.Hvala unaprijed.
IZVORNA PORUKA: Mamarica
Prije par sedmica sam bila u FIS-u netom posto su dosli kupaci i bilo ih je svakavih, po dosta povoljnim cijenama (25-30-40 KM) i cini mi se da je bas bilo ovaih bez push-up-a. Ako ti nije daleko, isplati se pogledati.
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Ja sam neli dan u Bezistanu na jednom mjestu vidjela predivne kostime, a povoljno, a ima i na Sirano pijaci.
ja odoh u pon do mora, na koji dan... a kupaći imam stare i neke nove, neke koje sam nosila jako davno, mislim prije udaje i svi su manje više ok crveni, plavi, bijeli i jedan tigrasti svi su naravno dvodjelni i da jedan jednodjelni zeleno - plavi, njega sam nekada davno prije 7-8 godina dobila
Da malo podignem temu, jest da je jos rano za kupace kostime, ali nema veze. Interesuje me da li ste vidjele negdje jednodijelne kupace kostime,ali sa korpicama, ili bez bretela. Znaci ne one sportske, nego onako malo elegantnije. Da li toga bude u FISU, ili bilo gdje drugo.
MicoTico bas je lijep,koliko je kostao. i ja bih neki elegantniji tako, uzela bih dva da mogu mijenjat, dok se jedan suši . Hajd valjda nadjem, ima jos vremena do ljeta.
Mico Tico super je..pa samo se presvuci sto Visnja rece ja inace cim iazdjem iz vode mjenjam kupaci(donji dio)
Prosle godine pred kraj ljeta sam kupila u Vaikikiju bas je dobar..inace kupujem kupace kao i grudnjake sa ful opremom... kad ga pocnem cjedit potop napravim..dok se tolika spuzva osusi prodje dan
MicoTico bas je lijep,koliko je kostao. i ja bih neki elegantniji tako, uzela bih dva da mogu mijenjat, dok se jedan suši . Hajd valjda nadjem, ima jos vremena do ljeta.
Ja ga kupila krajem ljeta na sniženju, kao u pola cijene. Bio oko 40-50 KM, ne znam tačno.