Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj blago vama pa mozete svugdje nac velicinu!meni je problem bio "gore"i dok nisam dojila,sve kipilo prosle godine trazila,meni je nekako previse dat za kupaci 50 i vise km,i naletim prvo na neki cvjetni,i pred kraj ljeta kod prijateljice u Kninu nadjem crni,jednostavan,ali velicina -nisam ga stigla ni obuc jos
Ja jedne godine zaboravim da ponesem bikini a fakat imala sam ih lijepi pravo dok sam bila mrsava i svratim na pijcu reko haj kakav bilo, otvorena na otoci, nadjem prelijep a 15 KM... od tada svake godine kad idem na more kupim sebi jedan dole... po mom misljenju na otvorenoj pijaci na otoci ima lijepi vazda...
Pogledajte tu, za vas ima jos ljepsi jer imate dobre figure i lahko vam naci broj...
atarka daj sliku tog bikinija.i ja sam namjeravala neki jednodjelni al izgledala bi kao neka baba u njemu.pa sam se ipak odlučila za dvodjelni samo neznam kakav
Cure, oprostite, nisam uopste vidjela da ste trazile slike. Postavicu cu cim uslikam
imam isti kao ovaj plavi a gledam ja ovaj drugi i kontam sto je pahuljica pukla dva puta slika donji dio nigdje gornjeg i tek onda procitam sta si napisala
wow..super su oba, boja im je fantastična... a, za narandžasti ti ništa ne treba, pa to je za toplesa, ako si tako kupila, nema smisla da kvariš namjenu kostima
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Uh gledam ove slike i sjećam se sebe kad sam mogla obući dvodjelni kostim ....sad to ne ih ni pod razno jer u njemu ne ličim ni na šta...za mene su sad jednodjelni štaš ....Ma nek ja imam svoju mrvicu a za ostalo ćemo lako .
Ti Alisa u zemlji Cudesa...znam ja da bi mene voljela ovako vidjeti , ali jos sam ti ja mlada...i puna zivota.... Moja Koko..nista od tog filma. imam ti ja konekciju s ovo mladjom svaki sat tako da nigdje bez
joj blago vama kad možete nositi ove sa trokutićima. Ja sam uvijek nosila takve a sad nema šanse da stanu, čak ni u one na kojima piše da su korpa D. Da li će se vratiti na onu moju punu C korpu kad prestanem dojiti ili će ostati ovako? Ja sam se baš namučila oko kupaćeg, na kraju kupila liscin jedan, i jedan neke pojma nemam marke, u merkuru na otoci samo jer mi je mogao gornji dio.