|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
9.12.2008 21:38:54   
tajjra
joj draga moja dinciiii kako to zigne uvijek u sebi pomislim pa kakav je porod hehhhe

al ja se nadam da smo mi jake pa cemo to da...user posted image user posted image ili se samo tjesimo da smo...

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1451
9.12.2008 21:46:31   
enna
Evo da se i ja javim drage moje cekalice samo za dinciii da ti kazem da je mene moja mama rodila sa 4950 gr. prirodnim putem tako da nebrines izasla sam dole hahhahahahah i nije se napatila a sestru sa 3600 gr i napatila se pravo kaze a jos joj je sa sestrom bio drugi porod.U svakom slucaju zelim vam da ses to lakse i brze rijesite i uzmete u narucje svoje male andele jer kada sam to dozivila vjerujte mi da nema nista ljepse u zivotu vidjet cete.Pusa vam i sretno!!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1452
9.12.2008 21:49:00   
tajjra
hvala ti draga enna na lijepim i utjesnim rijecima od srca za nas cekalice
ma...nama to puno znaci
hvala ti jos jednom
a iskreno se nadamo da ce nasa dinciii to sve hrabro da podnese i bice sve ok u to sam jako uvjerena

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 1453
9.12.2008 21:52:01   
dinciii
hvala ti na utjesnim rijecima..puno mi znace u ovom momentu vjeruj mi..user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 1454
9.12.2008 21:53:40   
enna
E moja tajjra ja sam mislila da to necu moci podnijeti ali jednostavno dragi Bog dadne neku snagu i volju i samo mislis na to malo bice da sto prije dode na svijet bez patnje.Vidjet cete aBd uskoro netrebam vam pisati osjetit cete same.Nista nije lako ali ta slatka bol se jako brzo zaboravi!!!
Pusica vam i uzivajte mi tj. mislite pozitivno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1455
9.12.2008 21:55:40   
tajjra
to svi kazu da je tako pa i mi se nadamo da ce i nama bitiuser posted image

da nema straha vala ne mogu reci,al eto moramo razmisljati pozitivno da bi i bilo tako pa zar ne?

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 1456
9.12.2008 22:01:26   
enna
Naravno da je tako ima straha kod sviju al kad krene nemislis na strah vec na to da se sto prije rijesis i da vidis svoju bebicu to jt ono najvaznije.Kod mene je bilo iznenada puko vodenjak u 37 sedmici nisam se ni nadala i dosla je moja princezica.Sretno vam i lak porod ako nam koja ode veceras radati.Pusica vam!!!

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1457
9.12.2008 22:06:36   
tajjra
hvala draga jos jednomuser posted image user posted image user posted image
ja sam u 38+4 tako da...
neka svee ide po redu

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 1458
9.12.2008 22:24:47   
azra tr
Veliki pozdrav drage moje!I ja bi da se pridružim vašoj listi čekalica,sad sam u 38 sedmici trudnoče i svaki dan očekujemo našu drugu bebicu.često se informišem na ovom forumu i mogu vam reći da sam se baš zarazila ringerajomuser posted image .Drage buduče mamice želim vam što lakši porod i da na svijet što bezbolnije donesete svoje bebice!Velika pusa

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1459
9.12.2008 22:32:42   
tajjra
hej draga azra kad ti je termin?
ima li kod tebe strah,obzirom da si ti vec jednom prosla kroz to???
podjeli s nama svoje iskustvo
znas li sta jeuser posted image  iliuser posted image

(odgovor članu azra tr)
Neposredna veza do poruke: 1460
9.12.2008 22:54:42   
azra tr
Vjeruj mi da me nije uopče strah,jest da mi je u početku bilo pitanje hoče li mi ostati plod ali hvala dragom Bogu eto i pred sami sam kraj pa je više nestao i taj strah.A termin mi je 19.12.u petak sam bila na kontroli i dr.mi je rekao da se nadam za 10-tak dana.Tajjra kad je tebi termin i kako se osječaš?

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1461
9.12.2008 22:57:05   
azra tr
Kad sam bila u 6mj. trudnoče rekao mi je da je plod okrenut guzom pa se i nevidi najbolje ali on misli da je user posted image ,a več imamo djevojčicu.

(odgovor članu azra tr)
Neposredna veza do poruke: 1462
9.12.2008 23:28:09   
mynxlee
IZVORNA PORUKA: mynxlee

dinciii 30.11. user posted image
emina_h 06.12. user posted image
mynxlee 08.12. user posted image
blondi 10.12. user posted image
azra tr 19.12. user posted image
tajjra 22.12. user posted image

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1463
9.12.2008 23:37:06   
mynxlee
dinciii, sto se bebinih kilograma tice, reci hvala Bogu sto je tako krupna. masala! i ne mora znaciti ako ima 4 kg ili vise da ce ti biti porod tezak. vjeruj mi ja poznajem zene koje su rodile bebice manje od 3 kg, pa su popucale skroz i imale tezak porod. tako da ti to nije nikakvo mjerilo. meni su rekli da moj beban ima 3 kg, a vjeruj mi da bi voljela da ima malo vise, jer kad se rodi bice me manje strah brinuti se oko njega. ovako sve cu misliti da ga ne povrijedim onako malog i sicusnog.
mene je mama rodila 7 dana kasnije. obicno kazu da se zenska djeca rode prije, a muska prenesu. ja u to ne vjerujem. takodje kazu, kakav je porod imala tvoja mama kad je tebe radjala, da ces i ti imati takav. ja dosad imam neke simptome trudnoce kada je mene mama nosila. imala je problema sa stidnim kostima, skripale joj, pucketale, kad me trebala roditi dobila je bolove, ali su joj vodenjak probili na porodiljskom stolu i nije imala Bog zna tezak porod, a jos ju poradjali doktori koji su bili u posebnom raspolozenju zbog doceka Nove godine user posted image .
mene nista ne boli za sada. bebica se mrda. evo sad osjetim kako stuca, jer sam malo prije pojela bananu i sve sto pojeden za sat vremena osjetim kako se prima user posted image
sutra idem na ctg, pa cemo da vidimo.
dinciii, i kod mene su pregledi i kontrole kao kod tebe. mozda nam Bog da da se i isti dan porodimo.
drage moje laka vam noc, lijepo spavajte i ne plasite se nicega. sve je to dio zivota nas zena. pusica.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1464
9.12.2008 23:58:29   
Nunichi
eee vidi nasih cekalica... jos uvijek sve na broju.  user posted image
Ja samo da vam posaljem zagrljaj podrske i puse!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A to sto kazes mynxlee
da porod bude kao mamin...moja je mene karlicno rodila za 25 minuta.Tako da se ne bi bunila da i ja prodjem tako 25 minuta i gotovo. user posted image   Samo ako moze bez ovog karlicnog dijela. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 10.12.2008 0:04:29 >

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1465
10.12.2008 0:00:05   
Nunichi
cccc sta ja ubaci...koji sam ja strucnjak. user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za plavusu!!! user posted image user posted image
nadam se da mi oprastate za ovaj nered sto napravi. user posted image user posted image user posted image user posted image

eto sredila sam nered koji sam napravila! user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 10.12.2008 0:05:09 >

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1466
10.12.2008 8:03:38   
dinciii
Dobro jutro moje cekalice,dobro nam dosla azra tr....
ev ja hocu da krenem na kontrolu pa reko da vam brzinski se jos jednom javim jer ne znam sta ce bit hoce li me vratit il ostavit user posted image uglavnom cujemo se...ja se nadam da ce to bit kasnije user posted image mynxlee hvala ti na utjesnim rjecima vjeruj da mi je sad svaka utjeha potrebna...beban mi se pravo smirio...morala sam cak da drmam stomak ko one babice sto drmaju da mi se javi....da bi mogla mirno zaspat..

pusa velika

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1467
10.12.2008 11:35:46   
malaaaa
dobro jutro
Mynexle hvala jos jednom...saces iti to bude kad se najmanje nadas ja navece legla nisam ni mislilila da bi moglo bit tu noc nista nit je bolilo spavala ko zaklana user posted image kad ujutro normalno u wc ono vodopad krenu ja u sobu ono ljeva zamnom sve mi mokro po stanu bilo dok sam dosla do MM probudituser posted image user posted image
Dinciii pogledala sam cestitke na temi rodili smo i zahvalna sam vam punoooo jako sam se obradovala kad sam stala citat..ej sretno ti bilo danas mislim da ces ostati dosta si i cekalauser posted image javi se...
OSTALE CEKALICE VAMA TAKODJE SRETNO I DA VEC JEDNOM PREDJEMO NA TEME O BEBAMA POZDRAVLJAM VAS JOS JEDNOM I CUJEMO SE

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1468
10.12.2008 11:55:58   
tajjra
hejjjjjjjj drage moje cekalice kako ste mi danas?
Dincii sta li je s tobomuser posted image ??Nadamo se da ce buser posted image iti danasuser posted image

Mynxlee takode i za tebe vazi da nam sto prije javite da ste sa svojimuser posted image  u toplim zagrljajima mmmm jedva cekamo..

Azra tr meni je termin 22.12 aBd i  user posted image

Malaaaa nasa ti si se rijesila blago se tebi ali sad cemo i mi evo jos nas je par tu hehehe
ti si sad presla na BEBE ali ipak nama dajes podrsku svaka cast!
Kako je tvoja bebica?Jesil se ti obikla,kakav je osjecaj?

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 1469
10.12.2008 14:40:52   
tajjra
Mynxlee-STA IMA JESI LI BILA KOD DOKTORA??STA JE BILO?

dinciii znas li sta je s njom???

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1470
10.12.2008 14:43:48   
mynxlee
e, evo mene kao portparol. hehehe... imam novosti za vas. danas mi se javila dinciii. ostavili su je u bolnici. hoce da joj veceras stave gel. beba joj se umirila, a nema dovoljno ni plodne vode, kako kaze. strah ju je. doktorica joj rekla da to moze potrajati 2 dana.
zao mi je sto ju je strah i sto se plasi. isto tako znam koliko je jedva cekala da se rodi beba. rekla sam joj za to i da ju maksimalno 2 dana dijele od rodjenja njene bebice.
ja sam mislila da ce kod mene sinoc biti akcije. imala sam bolove od 12.20, pa do 3,00 sata. bolila me ledja i stomak, kukovi mi se poceli kociti. sve sam cekala da se bolovi pojacaju za neizdrzati ili da mi pukne vodenjak, pa da zovem mm da se provozamo do bolnice. medjutim, bolovi me malo popustili i ja zaspala. kasnije kad sam se probudila pomislila sam da nije to - to cim ja mogu spavati user posted image
eto za nekih sat vremena idem na ctg, pa cemo vidjeti ima li kakvih kontrakcija.
ne znam kako je kod vas, ali meni se u zadnje vrijeme toliko spava. isto sam ko drogirana.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1471
10.12.2008 14:44:21   
mynxlee
dinciii, uz tebe smo svi. drzimo ti fige.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1472
10.12.2008 14:48:21   
tajjra
Javila ti se sms-om?Hocete li biti u kontaktu vas dvije pa da nas ti obavjestavas,ali ako i ti draga ostanes u bolnici kako cemo dolaziti do informacija??Ako hoces mozes i meni ostaviti broj posalji na pp pa da smo u toku jer nas nije puno ostalo cekalica ja se pravi interesujem za vase stanje jer smo blizu i nas tri smo u decemru a ima jos i azra tr...

Ja se iskreno nadam da ce nasa dinciii to hrabro sve da podnese i da ce mozda i veceras svoju user posted image  da drzi u narucju a i tebi mila moja zelim puno srece..i da se sto prije porodis.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1473
10.12.2008 14:57:18   
mynxlee
je, poslala mi je sms. ja ne idem u bolnicu na ctg vec privatno. u nedelju cu u bolnicu ako ne bude nista. nije problem. ostavicu ti broj na pp. javicu vam sve sto budem znala o dinciii.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1474
10.12.2008 15:07:18   
tajjra
evo draga i ja cu tebi poslati na pp svoj broj pa da se mozemo cuti a i ti meni svoj draga vazi
pusaaaaaaa

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li ste u trudnoci jele jagode?
Alisa.

joj,ja jedem,bas mnogo,a osjecam griznju savjest,ali ne mogu odoliti.Pa me interesuje sta vi mislite o tome.

Da (86%)

Ne (14%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *