|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
5.12.2008 20:47:47   
mynxlee
draga moja tajjra, sta god sam cula, probala sam. od sve muke pila sam i maslinovo ulje. ajme kako je gadno. ja hocu da ga progutam, a ono hoce sve vani da izadje. ma to samo treba prelezati, ali dosadi i lezati. da bar mogu spavati, lako bih to ja.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1401
5.12.2008 21:10:19   
tajjra
ma hajdi ja se nadam da je to kraj nemoj se sikirati..ako moze
i ja sam dnas nesto...ja inace imam problema sa krajnicima i oni mene kad uhvate ufffffff tu je temperatura ma uzas pa me je toga najvise strah danas nesto kao da me pecka a ja limun iscjedim i onako ga popijem a poslije toga da umirem jer imam jaku kiselinu al sta cu bolje je i to nego nedaj Boze da me obori...sta cemo moramo se sad najvise cuvati

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1402
5.12.2008 21:27:58   
mynxlee
jest, to si u pravu. ali cini mi se sve sto se covjek vise pazi, sve ga vise hvata ono sto ne treba. bar je kod mene to nekako slucaj.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1403
5.12.2008 21:30:51   
tajjra
ma jest tako al eto bar se sad ped karaj trebamo malo vise paziti ako mozemo sve je to...
kad ces poslije poroda u bosnu?Odakle si ti?mozes na pp odgovoriti ako ne ovako
gdje nam je dincii

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1404
5.12.2008 21:34:08   
mynxlee
ja sam iz brckog. sto se mene tice, ja bih odmah poslije poroda dole, ali nije to tako jednostavno. moram sacekati da prodje onih 40 dana, a u tom je i zima, pa kud cu po zimi na tako dalek put. uglavnom, cekacemo proljece i da beba malo otkvrci.
ne znam gdje je dinciii. nadam se da je sa svojom bebicom, ako nista drugo user posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1405
6.12.2008 12:30:20   
Nana_Ze
Bas mi je zao sto si bolesna. I ja sam muku mucila sa nahladom, ali srecom sve se smirilo 5 dana prije sekcije. I ja sam se lijecila limunom, medom, neki sam sirup na biljnoj bazi pila protiv kaslja (Trpucev dr.theiss) i jako mi je pomogao, iako sam i obloge stavlja jednu noc...Znate sta kazu u narodu prehladu ako lijecite lijekovima traje 6 dana, a bez lijekova 7 dana i u to sam se uvjerila....pocelo je u subotu, proslu u sljedecu subotu...strpite se jos koji dan i proci ce...ljubim vas sve....
moja mala lutka je za 10 dana dobila 250 grama, jupiii:))

http://www.pampers.ba/profile/4746

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1406
6.12.2008 14:04:37   
dinciii
ej drage moje cekalice evo i mene,nazalost jos 2 u 1...user posted image jutros sam isla na kontrolu sat i po sam bila prikljucena na ctg,jer je bebica spavala pa te na jednu stranu pa na drugu na kraju sam morala 40 min da stojim da bi sta vidjeli...onda je doktorica pregledala plodnu vodu i narucila me opet za ponedeljak ako nista ne bude prije...bebica je velika...kaze babica uh vec nosi broj 23 cipela user posted image user posted image user posted image a mashala ima i preko 4 kg....MM drago sto je na njega a mene spopo neki strah uh kako ce to onda izac ako je preko 4 kg,iako mi je najbitnije da je zdrava....tako da drage moje evo opet dosla kuci i nista...kaze doktorica uzivaj jos ovaj vikend sa muzem...a mene ledja pocela bolit nije mi ni do ceg a kamoli do uzivanja user posted image user posted image user posted image

kako ste mi vas dvije danas????haman cemo mynxlee fakat ja i ti isti dan user posted image user posted image user posted image ja te cekam izgleda....user posted image user posted image user posted image

kad vidim listu da se smanjila sve kontam eh ajmo sad sam ja na redu al nista bebica uziva u pupi user posted image user posted image user posted image

eto sad opet hocemo da idemo malo u shopping nebil me zabolilo pa vam se javim kasnije....pusa za vas!!!!

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1407
6.12.2008 17:14:27   
mynxlee
evo i mene drage moje drugarice. moram vam se pohvaliti da sam danas dosta bolje i da sam spavala do 12 h. i jos nesto, mm je polozio ispit za ribara sa svim tacnim odgovorima user posted image danas sam se sa zaovom isetala, sigurno preko 2 sata smo hodale i mogu vam reci da mi je setnja prijala i ovaj svjezi zrak. sto se simptoma poroda tice, jos nista nema i bebac mi se umirio. u ponedeljak idem na kontrolu, pa cemo vidjeti sta ima. moj mali ima 3 kg. meni to nesto malo. iskreno, nisam se mnogo ni ugojila u trudnoci, oko 10 kg. valjda ce nagurati jos koji gram. sinoc se mm nasikirao sto sam bolesna i sto me ne popusta nikako, pa legao kraj mene i sve govori ''disi u mene da svi virusi predju da tebi bude lakse''. srce moje slatko. ljubi ga zena uh. on sinoc ucio, a ja legla ne bi li zaspala i uhvati me san na minut i sanjam kao on mene pita smije li me uhvatiti za sisu. hahahahaha... user posted image user posted image user posted image zamislite!? kad sam se probudila i rekla mu, gotov da smo se upiskili od smjeha. valjda u ovoj svojoj groznici svasta sanjam. a inace sam u zadnje vrijeme opterecena tim XXX snovima user posted image sramota!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1408
6.12.2008 19:13:37   
tajjra
hej drage moje cekalice da vas i ja pozzzz i da vdidm kako ste mi vi danas sve cekalice hehhe.
Ima li kakvih promjena,novina ????

Ja sam danas imala ispunjen dan skroz tako da sam super,mada je dan uzas tezak kisa pada uffffffff

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1409
6.12.2008 19:25:06   
dinciii
mynxlee nisi jedina sa tim snovima...ja sanjam svasta...ne znam sta to sve treba da znaci...haha...kazu da nosis musko sanjas to jer su muskarci optereceni o tome al nesto i nevjerujem u to...haha...evo mi sad dosli iz kupovine,MM mi vec duze zeli playstation 3 i danas sam  nesto bila raspolozena i kupim mu...uh jest skupo a kako ga znam igrat ce dok je mama tu i onda nece ga palit...al dobro je da se mogu i dvdovi gledati preko toga a i na internet ici pa mozda necu imat problema sto se tice laptopa jer ce moci sve isto i na playstationu da gleda...jupi sad barem mogu da uzivam...da se ne sikiram sto se tice laptopa user posted image user posted image user posted image

sto se tice bebice sve je ok...udara na veliko....a jutros kad je trebala spavala je...cccc....

mynxlee drago mi je da ti je bolje....tajjra a i ti si se haman nahodala danas!!!

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1410
6.12.2008 19:37:00   
tajjra
dobra si ti draga moja kako vdidm napunila si baterije hehehhe shoping je cudo jedno heheheh.
jesam draga moja nahodala sam se danas pravo a vrijeme je uzas al nema veze
Isla da zamjenim ogradicu heheheh kako sam samo neodlucna da samo znas dobro me jos dragi moj trpi jos nema reakcija hehehhe pa mi ga nekad bude i zao al sta mogu kad je to jace od mene,jos je gore sto smo totalno dva razlicita tipa po pitanju shopinga ja uzivam u tome a on mmmmmm to mu je smor ja mislim najveci u zivotu hehehhe al eto

imas li predosjecaj sta je user posted image  ili user posted image user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1411
6.12.2008 21:14:07   
mamabb
Čekalice moje samo da vam se kratko javim, dok moja bebica spava user posted image !
Kao što već znate da sam 28.11. otišla u bolnicu.Porod je bio indukovani počelo u 9 ujutro 3.12. a završio se 4.12. u 03.40 h.
Rodila se moja Leila sa 4080 grama i 53 duga.
Porod nije baš ostao u lijepom sjećanju ali hvala Bogu sve se završilo u najboljem redu i odmah sutradan smo došle kući žive, zdrave i sretne user posted image .

04.12.2008.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1412
6.12.2008 21:22:40   
tajjra
hej draga moja neka si ti nama dobro kao i tvoja bebica satkauser posted image user posted image
znaci tako je porod prosao jaooooo mene draga moja strah nekakav ovih dana obuzeo da nemas pojma ali bice to ok aBd..

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1413
7.12.2008 0:38:57   
mynxlee
dinciii 30.11. user posted image
emina_h 06.12. user posted image
mynxlee 08.12. user posted image
blondi 10.12. user posted image
tajjra 22.12. user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1414
7.12.2008 0:42:54   
mynxlee
mamabb, drago mi je da si se javila i da si dobro. zao mi je sto ti je porod bio losije iskustvo, ali brzo to zaboravi, digni glavu gore i cim bebica otkvrci, vidimo se opet na listi cekalica.
danas sam stvarno hvala Bogu dobro, ali izgleda da mi se mm razbolio. aman su bas ovi moji virusi presli na njega. hehehe... nista me ne boli, ali mi je stomak jako jako tvrd. jos malo pa sad ce. user posted image
drage moje cekalice, zelim vam lijepu i ugodnu noc. do tipkanja...

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1415
7.12.2008 11:06:45   
emina_h
I ja sam tu drage moje trudnice,vidim druga na listi.
Citam ja vas redovno,nego me tolika trema uhvatila da nemam snage ni da se javljam.
Ni moja beba nece sama napolje,pa sutra idem na indukovani porod.
Ipak bih voljela da ide sve prirodno ali eto moram doktora poslusati.
Da barem bolovi krenu ranije onda ne bih imala izbora,a ovako u strasnoj sam dilemi.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1416
7.12.2008 11:11:22   
dinciii
Dobro jutro drage moje drugarice evo ja sam ustala malo prije nesto sam sva nikakva...glava me boli...mogu vam reci da sam pocela da razmisljam puno o porodu kako je doktorica rekla da je bebica velika i da ne znam kako ce to izac dole user posted image ja ove sto poznajem da im je beba preko 4 kg bila sve su na carski tako da mi one nemogu nista reci...pa kontam otvorit temu na to al opet me i to nesto sramota...napisat ej sve one koje su rodile bebice preko 4 kg prirodno da mi se jave na temu hahaha nesto mi crno fakat postavit takvu temu....bas MM govorim pa kako ce to sve ispast ako je beba krupna...sta ako ja nisam toliko elasticna....mogu vam reci drage moje da me je bas strah obuzeo....

tajjra sto se tice spola...ja mislim da je musko cim je tako napredno i na MM user posted image al vidjet cemo ako bog da uskoro....

mynxlee sad nemoj biti blizu MM ako je na njega preslo..pusa drage moje pa se cujemo kasnije...

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1417
7.12.2008 11:15:00   
dinciii
mamabb cestitam ti na bebici....da je uvijek sreca prati user posted image user posted image user posted image
Malo si me ohrabrila sa svojom recenicom:

"Porod nije baš ostao u lijepom sjećanju ali hvala Bogu sve se završilo u najboljem redu i odmah sutradan smo došle kući žive, zdrave i sretne . "

jer me je strah obuzeo sto mi je bebica krupna i ne znam na sta ce ispast sve ovo..nemam jos prirodne bolove danas 7 dan od termina,a sutra idem opet na kontrolu....

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1418
7.12.2008 11:18:35   
mamyca
Mamabb cestitam user posted image user posted image user posted image .Maloj bebici zelim puno srece i zdravlja u zivotu.I tebi brz oporavak.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1419
7.12.2008 12:55:27   
tajjra
hej drage moje druge da vas pozdravim i da vidim kako ste mi vi danas..Kako vidimo mamabb nam se kutarisala hvala Bogu sad ce i nasa dinciii nemoj se ti nama sikirati bice kako bude dragi Bog odredio a ti si hrabra do sad bila tako da moras i ovo sve izdrzati,kao i sveuser posted image .
Mene strah prati i to sam ti pisala al eto valjda bude ok,na kraju krajeva sve su imale bolove prema tome ne moze ni nas zaobici hehehe sto nas tjesim..Pa kazu kad sam isla na neke vjezbice kao ono trebaamo sde pripremiti za najtezu bolu,koju kao jednostavno ne mozes izdrzati to sebi kad stavis kao u glavu onda ces kao kolika da bila bol ocekivati sve vecu i vecu i u tom ce nase user posted image user posted image   e sad...

Ja sam danas cijeli dan nesto po kuci Boze dragi nikad dosta ovih kucanskih poslova 100x kazem lijepa moja firma heheheh.Ma sutra nam Bajram pa pripreme i tako...

pusa za moje cekalice i kako vidim ovaj spisak nam se smanjio max heheh
pa gdjeeeeeeeeee ste viiiiiiii

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 1420
7.12.2008 19:35:42   
dinciii
nesto smo se usutile user posted image user posted image ev ja cijeli dan u kuci bas mi je mrzovoljna ova nedelja....katastrofa...ev sad nagovaram MM da idemo malo prosetat inace cu pobudalit....katastrofa...gdje nam je mynxlee nema je danas cijeli dan...da nije sa svojom bebicom user posted image user posted image user posted image
kod mene evo jos uvijek nikakvih znakova....valja sutra opet na kontrolu i na onaj dosadni ctg..sva se nesto isprepadam kad slusam bebu sat vremena,cim se nesto ubrza ja se prepadnem...katastrofa....a sve sam se nadala da ce me zabolit prije ponedeljka...sve govorila ceka beba bajram pa da se rodi hehe a nista haman...eto drage moje....cujemo se....

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 1421
8.12.2008 0:17:18   
mynxlee
jos nisam sa svojom bebicom, nego imala sam buran dan. opet gosti!!! mm polozio ispit, pa neki dosli na slatku, drugi dosli da vide zaovu, a opet treci po navici. kad smo sve ispratili uspjeli smo otici kod rodice od mm da i nju rijesimo dok se nisam porodila. kako sam dosla u njemacku, jadna zove svake sedmice da joj dodjemo.
kod mene se nesto u stomaku desava, ali ne znam je li to - to. opet sam slabo spavala, ali ne zbog gripe, nego sto mi se dijete nije smirilo do 04,30 ujutro. sad pokreti nisu nimalo prijatni. mozda zvuci glupo, ali zna me nekad bas ruzno zaboliti. onda cijeli dan sam bila nikakva, bolila me ledja, pa po dnu stomaka. kad smo dosli od rodice, osjetim s vrha stomaka, tacno ispod grudi, pritisak, kao da mi neko sjedi na stomaku. onda mi muka, cini mi se svaki cas bi mogla povratiti. a sto mi se kaka... ko grlica sam user posted image sutra u pola 5 imam zakazano kod doktora, pa cemo da vidimo, ako se ne porodim do tad. eh, da... osjetim kao da mi je dole stalno nesto mokro. imam pojacan sekret, ali ovo je bas nekako drugacije. ne mogu opisati. evo mali se opet uzjogunio, nista od mog spavanja ni veceras.
jos nesto... svim pripadnicama islamske vjeroispovjesti htjela bih da cestitam Kurban Bajram.
Bajram Serif Mubarek Olsun!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1422
8.12.2008 11:12:53   
tajjra
Hej drage moje forumasice svima vama koje slavite Kurban Bajram da vam cestitam Bajram Šerif Mubarek Olsun!!!

Da vidim kako ste mi vi danas posebno cekalice???
Ja sam ok sto se tice stanje,ali sam tuzna jer je ovo prvi Bajram kako nisam sa svojim dragim roditeljimauser posted image user posted image
ali eto imamo sladak razlog nasa princeza user posted image  je u pitanju tako da...
sto se tice danasnjeg dana ustali smo popili kaficu ja i MM pa je on otisao u dzamiju,poslije toga doruckovali sad je otisao po kurban,zatim slijedi jedan rucak sa dragim prijateljima i to je to drage moje...

Dinciii javi nam se da vidimo sta je bilo ili si ti vec sa svojom user posted image

Mynxlee i ti draga nam se javi da znamo kako je prosao pregled

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1423
8.12.2008 12:05:15   
dinciii
Drage moje evo i mene,ma nista....vjerujte mi da mi je vise dojadilo vracanje iz bolnice...sve je uredu...al nigdje trudova...bila je jedna turkinja imala termin 3.12 da joj vidite trudova uh reko blago se njoj ona ce se uskoro porodit...a kod mene cijeli crta mirna...katastrofa...i opet me narucili da dodjem u srijedu...pa sad vidjet cemo...

TAKODJER I OD MENE SVI KOJI SLAVE KURBAN BAJRAM

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN.....

Meni MM otisao sad da radi bio sa mnom u bolnici i evo malo prije ode da radi,iako je i ovde praznik neki sef ga zamolio da odbaci jednu turu..ja i mama u kuci....vjerujte da i ne osjetim ovde da je bajram...nije to to...

mynxlee kako si ti danas?javi sta je bilo na kontroli?

tajjra mogu mislit kako je lijepo u sarajevu danas...uh....eto drage moje ljubim vas pa se cujemo!!!!

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1424
8.12.2008 14:14:12   
mynxlee
u pola 5 imam zakazano, pa vam se javim. nista novo nema, samo sto je beba jako nemirna. sad mi rodica iz Australije poslala slikice od bebice sto ju je moj rodjak dobio nakon 15 godina braka. ajme kako je samo slatka. rodila se krajem novembra. 

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

košnja trave
Admin

ko kod vas kosi travu?

vi (34%)

vaš mužić (29%)

neko treći (37%)

Broj svih glasova: 70

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *