|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
11.12.2008 16:19:46   
tajjra
nasa emina_h super i cestitamo ti na user posted image  i svakako zelimo tebi i tvom princu sretan i dug zivot.
Jesil se porodila u vojnoj?Ko je bio od ljekara,odnosno ko te je porodio?
drago mi je da je tako prosao porod pusa i uzivaj u svojoj bebici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emina_h)
Neposredna veza do poruke: 1501
11.12.2008 16:20:15   
mynxlee
emina_h, masala. cestitam ti. ljubim i tebe i tvoju bebu. znaci, i ti s liste ode!? 

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu emina_h)
Neposredna veza do poruke: 1502
11.12.2008 16:22:09   
mynxlee
dinciii 30.11. user posted image (10.12. smjestena u bolnicu - ocekujemo lijepe vijesti)
mynxlee 08.12. user posted image
blondi 10.12. user posted image
azra tr 19.12. user posted image
tajjra 22.12. user posted image

emina_h nam se porodila

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1503
11.12.2008 16:22:18   
tajjra
ja ja draga moja jos ti i ja i mislim da je azra tr da smo nas tri ostale jos za decemar
hehehhehe neka je nama sa srecom sad cemo i mi,a nasa Dinciii da li bas drzi svojuuser posted image  kako sam nestrpljiva da saznamo a ti mynxlee

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1504
11.12.2008 16:24:19   
mamyca
Emina_h cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pozz mojim trudnicama,da znate da smo uz vas i da zelimo da sve prodje u najboljem redu i da uskoro dobijete svoje pacice zive i zdrave,i naravno zelim vam brz i lagan porod.user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1505
11.12.2008 23:26:28   
mynxlee
u 11 sati imam zakazano kod doktora, pa cemo da vidimo.
s dinciii se nisam cula danas nikako. vjerujem u nju i sigurno je sve ok.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 1506
12.12.2008 12:49:51   
tajjra
hej drage moja da vas se javim i da prvo pitam kako su moje cekalice kojih je svakom danom sve manje i manjeuser posted image .
Ja sam jutros isla na kontrolu radili ctg i vag.pregled sve je uredu sad za sad u ponedjelak ponovo idem,doktor mi kaze bebica se pripremila pravo..ja se jos nisam pocela otvarati i tako sve u svemu ok je hvala Bogu..

Sta li nam je sa dinciii i sa mynxlee??????
Ako neko zna neka nam napise da smo u toku!

Kakve ste mi vi danas?

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1507
12.12.2008 13:03:40   
Nana_Ze
da se i ja pridruzim pitanju sta je sa dincii i mynxlee?
sad sam vise na forumu beba, ovdje samo provirim da vidim ima li novih mamica:)
jos malo pa aBd eto i vas na forum beba:)

http://www.pampers.ba/profile/4746

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1508
12.12.2008 13:10:23   
tajjra
malo nas je ostalo cekalica skroz ma samo da sve bude ok aBd
nemam pojma sta je s njima dvjema ja sam slala i sms nisu mi se javile ma mozda su vec sa svojim user posted image user posted image  tako da..neka sve bude uredu a javit ce se one nama

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 1509
12.12.2008 13:29:28   
mnn
baš se pitam gdje su dincii i mynxlee! one su sa svojim user posted image user posted image  sigurno.user posted image

držite se drage čekalice.user posted image user posted image user posted image user posted image šaljem vašim bebicama srčeka.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1510
12.12.2008 14:57:27   
mynxlee
hehehe... dinciii mozda jest sa svojom user posted image , a i ja sam sa svojom ali na drugi nacin. nece da izadje iz mene, pa to ti je.
isla sam na ctg. sve je super. postoje blage kontrakcije, ali to nije nista. obzirom da mi je uredan ctg, nije me htjela ni pregledati. dobila sam uputnicu da u nedelju idem u bolnicu na kontrolu, a isto tako i uputnicu za porodjaj za svaki slucaj, jer postoji vjerovatnoca da me ostave u nedelju u bolnici. ako ne, onda cu mozda morati ici u bolnicu par dana na ctg ili ce me ovi iz bolnice vratiti da odem jos koji put kod svoje doktorice. vidjecemo. predlozila mi je da hodam sto vise i tako.
mene ledja bole, beba se vrti, osjetim da imam kontrakcije (skontala sam kakve su jer sam piljila non-stop u ctg da uhafizam sta je to i kako funkcionise user posted image )
ako Bog da, sad ce to. sinoc sam lega i rekla svom bebanu ''pobro moj, izlazi van ili cu te istjerat s orasima'' user posted image
kakve ste mi vi cure?

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 1511
12.12.2008 15:05:13   
emina_h
Hvala vam drage moje i zelim vam puno srece i da s Bozijom pomoci prodjete kao i ja.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1512
12.12.2008 18:15:48   
mynxlee
emina_h, hvala ti!

(odgovor članu emina_h)
Neposredna veza do poruke: 1513
12.12.2008 19:00:05   
azra tr
Mynxlee draga čuvaj se još malo pa gotovo.Mene cijeli dan muči žgaravica a još sam nešto cijeli dan troma ništa mi se neda.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1514
12.12.2008 19:14:03   
mnn
mynxlee sretno ti,još malo pa če doči bebicauser posted image

mene zezaju crijeva...tako me nešto stislo u dučanu kadsmo bilija i mm, uplašila sam se...a kad ono vjetrovi i crijeva...

(odgovor članu azra tr)
Neposredna veza do poruke: 1515
12.12.2008 19:18:34   
Romali
mynxlee, šta radiš za tim kompjuteromuser posted image user posted image ?
Imaš dvije stvari da uradiš: prvo u šetnju, drugo u krevet s čo'jekom i vidjećeš kako će se beba  zaletjeti da izađe user posted image user posted image

Hajde, ozbiljno, daj se u akciju i sutra nam pošalji por.da je sve gotovo. Ako nisi skontala kome ćeš javiti, javi mi da ti pošaljem moj broj mob-a. Čini mi se da si zadnja ostalauser posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 1516
12.12.2008 20:03:45   
mynxlee
draga azra, nisi jedina koja ima problema sa zgaravicom. mene od sinoc muci za poludit. prespavala sam noc sjedeci, nekako mi tako lakse. vecerala sam u 19 h i rekla sam si da necu nista okusiti vise. medjutim, pogled sve cesce bacam prema keksicima... vidjecu kakvu snagu volje imam. user posted image
mnn, to sa crijevima mi je poznato, a pogotovo sa vjetrovima user posted image sve ti je to normalno. i lakse je sestro kad se okine koji put user posted image sjecam se, zaboli me stomak, pa da mi je ono ispustiti da mi bude lakse, ali nekad ne mozes ni na silu. suti, pa to ti je... eto, ja pomislila rijesila se zgaravice, kad ona na samom kraju mi opet dodje.
romali, u ovoj godini ostalo nas samo saka jada. ma kakav co'ek user posted image , jedino mi je ostalo da setam. kod mene ti je MM trudan po tom pitanju. hehehe... danas sam se ishodala do doktora, pa nazad. zabolio me stomak i ledja, ali najgore mi sto mi se ide na wc, a kad odem ne bi napunila ni cep. osjecaj, ti bi rekao, evo upisa se ziva. ja sa tek 4 dana prekoracila. imam jos vremena user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1517
12.12.2008 21:39:58   
Anoniman
Još sedam dana i ulazim u deveti, spremna sam fizički i psihički, al moram priznat da ima malo krize. Bole me rebra i kao da mi je nažuljan stomak ispod grudi, puno spavam jest da je neudobno al komiram se kao da radim po čitav dan a sve što uradim je malo po kući usisavanje, pranje suđa i ručak napravim, to je sve.

Izdržaće srce junačko!

(odgovor članu mynxlee)
  Neposredna veza do poruke: 1518
12.12.2008 22:18:37   
mnn
mynxlee- hvala ti na savjetu, nasmijala si meuser posted image user posted image , sjela sam na stolicu u kabinu i ispustila vjetrove potiho...user posted image user posted image user posted image  nisam više mogla....e ta crijeva me uplaše....

sve če biti ureduuser posted image , mi žene smo jake ko stjena.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1519
12.12.2008 22:21:22   
mynxlee
dinciii nam se porodila. mozete joj cestitati na ''rodili smo''. djevojcica, teska 3.900, a duga 53 cm.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 1520
13.12.2008 15:30:15   
mynxlee
samo da znate da sam jos tu. user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1521
13.12.2008 15:45:22   
tajjra
hej drage<moje gdje ste vi meni?
Kako mi se osjecate danas???
Mynxlee vidi jos s nama,jesi li imala kakvih znakova???
Jesi li se danas cula sa dinciii?
kako mi ti danas provodis dan?
ja bila malo u gradu sa mm sad stigli,pa cemo oko 6h na veceru kod prijatelja i tako vala nista posebno nekakav je dan sivvvvvvvvv sav pa sam takva i ja a malo sam se i umorila

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1522
13.12.2008 15:50:06   
mynxlee
kod mene nikakvih bolova nema. samo me muci kiselina. isla sam se danas setati malo sa zaovom. kad sam usla u stan, pocela sam kasljati i povratila. fuj! beba se smirila. i ovdje je vrijeme uzasno. hladno dosta. malo skoknula do RR da vidim ima li sta novo, pa odoh da se kupam. ukljucila grijanje u kupatilu, da odceifim malo. s dinciii se nisam cula. kasno sam ustala. probudila se bilo skoro 12 h. pa dok sam popila kafu, prosetala se, evo vidi skoro pa 16 sati.
e, odoh na brckanje, pa se cujemo poslije. pusa.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1523
13.12.2008 16:54:37   
tajjra
uzivaj draga moja
mene leda bole da ja ne zaglavim heheh

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1524
13.12.2008 18:37:00   
mynxlee
moglo bi lako biti da i ti prije mene, da vas sve ispratim. 

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Facebook
veeseelaa

Da li koketirate putem fejsa sa muškarcima?

Da, nekad (17%)

Da, često (20%)

Neki bi htjeli al izbjegavam maximalno (10%)

Ne, nikad (29%)

Ne pada mi na pamet, ja sam udata žena (24%)

Broj svih glasova: 174

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *