mamabb
|
Mali oglasi (Istiniti mali oglasi u obliku u kojem su predati...)- Koljem po kućama s vlastitim alatom - Kupujem kuću od čistog vlasnika - Trosjed u kvaru - Kuća u etapama, krov je prodan - Iznajmljujem sobu radnim djevojkama - TV, na pola dnevnika izgubi glas - Kupujem auto radio, novi ili ukraden - Umirovljeni penzioner - Jednosobna vrata - Gnojna cisterna - Krava, nije luda - Mladalački dvosjed - Sobu iznajmljujem pretežno ženskoj osobi - Dvosjed na nerazvlačenje - Gradilište s pogledom na okoliš - Ekscentrična presa - Trebam djevojku, ne da radi nego da pije, da zabavlja goste - Mazda 626, glasi na mene - Vrata na šibanje - Plinska boca 2oo-kilska, 200 demokratskih maraka - Mercedes, garavi - Imam samo ono gdje muški pišaju - Renault 4, ukarbuliran - Trokrilni ormar za vješanje - Neuseljiv stan sa stanarom - Zmijska torba - Trokrilni krevet - Kuća s okućnicom i vanjskom zemljom - Štednjak s četiri gnijezda - Zidana vikendica, izvana još nenabačena - Vozača C kategorije, koji izvana ima mogućnost priključka na trofaznu struju, tražim - Koze i jarice prodajem i oplodujem - Grobnica za šesteročlanu obitelj - Uhodani stambeni prostor - Violina u svirnom stanju - Jednosoban stan na zemljištu - Kopcovana košulja - Prodavačicu mesnate struke tražim - Opel Rekord, mrtvački - Posao čuvanja djece tražim kod uračunjljivih ljudi - Prazne tel. kartice mjenjam za ukrasne ribice - Mladi otkačeni dečko traži posao - Šarplaninac, birano muško štene, otac Buco Bjelovarski, majka odlična - Tri ofucane fotelje - Pristojan sijamski mačak bez iskustva, trazi iskusnu mačku za zajedničke trenutke - Perilica rublja s iskustvom - Lipicanski pastuh, ergela Đakovo, ujahan i vozi, fiuaker i gumenjak, može zamjena za pištolj Crvena zastava - Limun u rodnom stanju - Vrtljive fotelje - Grdilište s lokalnom dozvolom - Peći, 4000 i 5000 kalcija - Bolja gospodja bi čuvala dijete - Peć na kruto grijanje - Yugo, u očajnom stanju - Sibirskog husky-a mjenjam za fotokopirni aparat - Šumadijski sajlaraš - Lada Njiva - Golubovi višestruki šampioni, šaljem ih poštom - Stroj za rezanje uglova-ćoškalica - Ja bi se družio s jednom šifrom iz oglasnika - Civiliziran poslovni prostor - Četverouglasto gradilište - Yogi krevet za 1.5 osobu - 100 deviznih maraka - 350 cehovskih hvati - Kuća, sve komunikalije - Opel Manta, malo lupnuta - Fiat Punto, ...može pametna zamjena - Fiat 127, polimaren - Renault 4, zbog hitnosti hitno - Renault 5, limarija ko curica - Mitsubishi Colt, 2200 DEM sa cjenkanjem, 2000 DEM bez cjenkanja - Zuzuki Maruti - Golf, 88. g, švabo - Kadett, 87. g, trulkast - Citroen AX, 89. g., besprijekoran, mislio sam ga ostaviti sebi - Kurblu za pežoja i četri ćelave zimske gume - Pežo 504 dizel, 79. god, idealan, sedi-vozi - Fiat 126 P, cijena realna - Mercedes 200D, mjenjam za 10000 DEM - Mici buši - VW buba, 59. god, kao nova - Renault 4, stari tip, vrata, opruge i ostale sitnarije