Elica 5
|
Divne li teme,,, koja me naravno povuče da i sama koju riječ napišem Žene, ženice drage zašto li smo takve zašto jedna drugu toliko kritikujemo umjesto da pomognemo, podržimo...... Ja iskreno i zaista svačije mišljenje i stav poštujem ne želiš da doniraš JS pa ko te tjera da je doniraš,,,, jako cijenim mišljenje kratko i jasno da ne želi da donira i to je to,,, ali ne cijenim kada krenete komentarisati i osuđivati žene kako mogu da doniraju nepoznatima i kako žene mogu da prihvate od nepoznatih ljudi JS,,,, pa nemoj te to raditi jer niko nije bio ni u čijoj koži pa da može da razumije kako se neko taj osjeća koji se bori da dobije dijete,,,, za razliku koje su po meni sretnice koje legnu u krevet sa svojim mužem i nebitno za mjesec dva, tri ili godinu kažu da su trudne,,,, za razliku od nas koje se borimo po nekoliko godina. Ja ću svoj primjer reći kada mi je doktor u Sloveniji prije 3 godine rekao da ne dolazim više u postupak IVF,, jer moje ćelije nisu dobre i nemogu da sazriju, te da tražim ili donaciju JS ili da posvajam dijete,,,, onaj ko to nije osjetio na svojoj koži nemože da svati kako smo se ja i moj muž osjećali poslije tri neuspjele vantjelesne oplodnje i bruku uloženih para da nam na kraju kaže to... Ali sve se to slegne pa kažemo super ima Prag donacija JS pa i to je super vrati mi nadu ipak ću ja to dijete nositi pa dojiti ipak imam priliku da budem majka,,, lijepo je i usvojiti ali mi imamo taj glupi Zakon koji nas ubi dok posvojiš dijete prođeš kao najveći zločinac torture ali i to je lijepo kad se sve završi ti si majka a i to dijete dobije novu priliku za život,,,,, Ali eto hvala bogu pa sam ipak dobila priliku da dobijem svoju JS i sad je ona u mojoj pupi rastemo,,,, ali da nije ona bila bih nečija i Hvala Bogu pa i to postoji,,,, I vjeruj te jako je teško biti u ovoj situaciji i boriti se sa neplod,,,, jer ko nije imao problema s tim teško može razumjeti,,, ja ću opet svoj primjer hajde da imate šta čitati ja i moja kolegica hodamo gradom i ona kaže jao vidi u Moni dobre torbe na sniženju sad 50 Km,,,, da imam ja tih 50 Km, radim zaposlena sam ali ja odmah tih 50 km pretvorim u Menopur koji mi treba za idući postupak,,, a mogla sam da imam šest ili sedam torbi,, puno više pari cipela ali nisam imala sam sve po jedno jer sam sve pretvarala u lijkove za ovih 6 godina borbe,,,, a mislite da me kolegica mogla razumjeti e pa vjeruj te da nije,,,,, jer nije u mojoj koži ali Leva i ostale žene koje ovo prolaze ite kako će me razumjeti,,,,,,, zato i vi ne osuđujte žene koje bih donirale JS ili žene koje bih i rado prihvatile kao što je naša Draga Breskivica ,,,,,, a naravno i žene koje ne žele da doniraju i njih jako poštujem samo ne poštujem ljude žene koje ne znaju pa malte ne ni očemu pričaju a bogami samo lupaju pa bolje da malo zaobiđu ovu temu ima puno drugih tema za diskusiju možda će tamo biti potrebnije nego ovdje jer teško onom ko muku muči a on zna kakva je ona,,,,,, sad vas sve jubimo ja i moja mala mrva.......
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
|