lavsaturn
|
EKATERINA II Ti si zeno puna negativnog naboja, samo nas omalovazavas. Iza sebe imam tri spontana ( razni stadijumi ) i jednu vanmatericnu ( ostala bez desnog jajovoda i jajnika itd), isla kod svih mogucih doktora i dr. profesora itd., prosli i Liku i Grbavu, nikad mi niko nije brojao antralce, a isto tako nisam mjerodavna da kudim dok., pogotovo ne Medikos, jer, bar je to moje misljenje, ljudi se bore protiv prirode, da u nama stvore uslove koji bi se trebali odigrati kao u prirodi. Ima kod mene komsinca, isla u Beograd na 7 vantjelesnih, ni jedna nije uspjela, svi bili digli ruke, a ona osta trudna od 8 vantjelesne ( opet Beograd )i hvala dragom Bogu dva predivna sina ima. Daj nam se nekad javi s nekom pozitivnom pricom, a ne samo kuditi. Moja odluka je gdje cu ici, kome cu ici, koga cu slusati, kako cu postupati, znaci za sve u svom zivotu odlucujem ja, nemozes me ubijediti niti mi reci ko me da idem, a samo dragi Bog zna sta ima u mom tijelu, to niti znam ja, niti znaju doktori, nisu ni oni svemoguci. Zbog tebe covjek bi pomislio da je brod potonuo, ne tonu tako lako brodovi, niti ja zelim tako lako odustati. Izvini te sto sam ovako ostra, ali svaki put se Ekaterina II javi sa kritikama, nista pozitivno. Izvinjavam se jos jednom ako sam koga uvrijedila.
|